Luka ma narozeniny, my mame prani jediny, stesti zdraaavi, stesti zdraaavi, hlavne to zdravi a ted na zdravi :-) . Hafo podobnych pohledu jako na obr. Omlouvam se, ICQ te prasklo :-) …
Luka ma narozeniny, my mame prani jediny, stesti zdraaavi, stesti zdraaavi, hlavne to zdravi a ted na zdravi :-) . Hafo podobnych pohledu jako na obr. Omlouvam se, ICQ te prasklo :-) …
že by zrádkyně řekla že slaví;) Taky se připojuji ke gratulaci;)
řekla, proto na bowlingu budou satecky
achaaaaa;) Tak to jo:) no ty mě snad ještě donutíš shánět cestou nějakej dar;) :D
no to bys mel… ;)
ale spešl to nebude;)
Sakra! doma taky dostanu jen kratasy…
No což o to:) kdybych nevěděl co s prachama tak klidně;) ale to by se habibovi asi moc nelíbilo;) :D
ale me jo.. vyhlasuji prohlaseni ze prijimam speshly v jakemkoli provedeni a stavu!!! :D
třeba toho co ho mají v 69 v baru u dveří?;) :D
ja nevim, ja tam mam zakazano chodit :) jak do baru, tak do shopu :)
jak to?;)
Satecky bohuzel neochutnam, ale preji vse nejlepsi ;)
Jeeeeeee, vy ste zlatiiickaaaaa.kujuuuuuu
tak tedy „hepy brzdy“ :)))))
všechno nejlepčejší
Toz vse nej a brzdici kotouce :)
Teď jsem to chtěl napsat, ale jsi mě předběhl :)
taky cecko nejlepci…co takhle B-F/bowling/osrava/sparka i v husti??? drah by tu na to bylo dost…jen by se mi to libilo kdyby to bylo i s RUMem (kdy se vrati?) sice ho nazivo neznam ale myslim ze chlastat s nim by byla vyzva i pro mne…:)
no RUM ma prijet ted tusim 10.cervna,ale vecer bude mecheche nekde na Strekove na zagrade,bude grilco… A urcite teda pit mineralku nebudeme:))))))))
a budu tam zvanej…? i kdyz buhvigde budu 10/6-je to sobota to vetsinou nekam vyjizdim…
to ja nevim:)))ale zminoval jsem te:))) tak asi jo,to uz je na nem:)))
dik
prej bude i nejaka odpoledni vyjizdka,bohuzel ja jsem na bazene jako plavcik,takze dorazim az vecer…
takze ten datum sedí? …pises „tusim 10.června“ to vypadá nejistě…
takze ten datum sedí? …pises „tusim 10.června“ to vypadá nejistě…
no je to snad tenhle datum,nevim to presne,ale pak bych dal zavcasu vedet…Prej tam bude snad Selmira a i Midlander…
sem myslel ze nas je este vic…ale jak s UL souvisi selma?
jo tak to nevim,ja ji osobne neznam..... Znam osobne akorat RUMa,tebe,Pietra UL,Twispa a Kubu9… PietroUL jezdi ale nejak ho nepotkavam a Twisp je nekde snad v LBC…
a kubaaa?
toho bych rad poznal-je uplne stejne strasne starej jako jaaa
No muzes ho potkat vetsinou nekde na stezce na Giantu AC,fousatej,vysmatej:))))
Já ho snad ještě jinde než na stezce nepotkal, prostě typickej pozér :)) Jinak pracuju v Praze, tak jsem v Ústí k vidění jen výjimečně. V tejdnu mezi osmou večer a půlnocí, o víkendech většinou přes den :) Na ten příští se klidně můžeme domluvit.
Se ví, budu tam. Uz se MOC tesiiiim!
Vseeechno nejlepsiiii, zdraaavii a stesti :-)
Jo a taky at brzo bude Spesl :-)
Toho S jsem chtel taky zminit. No ale tak stejne same dobre NEJ :)
Ted me Habib zabije :-)
Vsechno nejlepsi. At Ti porad sviti slunicko na tvych bikovych vyjizdkach.
tak ať ti to na kole šlape a takovýtykecyokolo, dyť to znáš:-)
hepi brzdej tů jů:-)
Hopy brzděj :)
Já mám taky narozky :-)
Tak taky gratulace ;-) A nestrkat hlavu do krovi :-)
je vse nej :-)
Taky vsechno nej :)
ále to uz jsme přece oslavili/y btw, jakey byl dortíček? A noch einmal všechno NEY, NEY, NEY!
Dortíček byl výbornej. Snědli jsme si ho až doma pa Zbraslavský 8mě.
je vse nej a at mas rychle zuby v poho :-) vim o cem mluvim…
Tak slunce do špic
:-) Luko, k tvému n-tému výročí Xnáctin hodně lásky a lidského tepla a na biku a v životě vztrvalost, odvahu a štěstí :-)
Vsem, co maji tento tyden narozeniny, vsechno nejlepsi
vsem co maji dneska, tento tyden , mesic nebo rok narozeniny preji vsechno co si jen budou prat…
tak tak, tento rok .....a mam to z krku :)))
vse nejlepsi mile damy..
a mnoho stastnych kilometru bez nehod do budoucna…
Moc a moc dekuji jmenovite: vsem!!! … vsak dary prijimam dnes od 18:00 do 21:00… tak se koukejte dostavit!
:)
Dobré úřední hodiny. Vše, co se kdy narodili a i těm co se narodí Vám všem, vše nejlepší k narozeninám, :o))).
…k minulým, stávajícím i budoucím. Amen.
A Rimmerovi k smrtozeninám :)
Luce preju vse nejlepsi, ale jestli takovy thread zalozime kazdemu…;-)
taky preji vse nejlepsi a hlavne at je ti sam manitou naklonen
Marzocchisti ti asi vyhlasi dzihad:o)
ja ale nemam Manitou, porad mi jeste drzi psylo
ja taky od manitoua nic nemam :)
Manitoua naklonime, a pak upalime… :-)
Luka: taky vsechno nejlepsi, a at MARZOCCHA slouzi dal ;-)
Vsecko nejlepsi! :-)
milá LUKO hodně radosti a žádný starosti ať seš pořád tak fajnová aneb čim dál lepší bikerka! :o)
Bohužel nedorazim na šátečky. Nestíhám. :o(((((((((
prisla si o hodne.. ale zmizely uz v sedm… 10minut po prichodu vsech 5ti dalsich bikeforistu…
Tak se tímto omlouvám za Ačko:(
mnojo, no… mas vroubek… clovek tam satecky brani vlastnim telem… ale neslo to… bajkr byl velmi presvedcivy a hlavne nenapadny… ten clovek pri zvejkani vubec nehejbe celistma! :D
No tomu bych i věřil:D :D že pokud jde o jídlo tak je bajkr velmi rafinovanej;) :D ale spíš bysme se měli nějak domluvit na předávce materiálu;) :D
a za co? kdyz ses ani neukazal…co bych ti davala?? ;)
Njn:( se holt nedá svítit… Asi budu muset vymyslet nějakou jinou uslužku;)
dyk rikam, beru speshly v jakekoli podobe :))))) hod se mi icq, at to tady nerozebirame a nezatezujeme forum
bohužel v kolbence nemohu sloužiti touto komunikační službou:( jedině email…
ha, mnojo, tak proto chatujes tady :)...... taaak… mail… no… jenze na tom jsem jen doma. v praci nevladnu svym e-mailem…tak ti proste neni prano :)
aha:) no to je teda práce s tebou;) ale já tu taky soukromej nemám:(
a v nedeli jedes ?
já asi nebudu v praze:( takže až v týdnu někdy odpoledne
s tebou je to fakt tezky :))).. mno… se nejak smluvime…
Taky přeji vše nejlepší a hlavně ať slouží zdravíčko …