Ahoj, chtěl bych si pořídit levnější kotoučovou brzdu. Narazil jsem tady na Shimano M465 www.bike-eshop.cz/…mano-br-m465
Máte s ní někdo zkušenosti, případně doporučte něco jiného tak do 1500.
Díky
Ahoj, chtěl bych si pořídit levnější kotoučovou brzdu. Narazil jsem tady na Shimano M465 www.bike-eshop.cz/…mano-br-m465
Máte s ní někdo zkušenosti, případně doporučte něco jiného tak do 1500.
Díky
je to naprosto bezproblemovej komponent, ale chce to jinz desky, puvodni se hned sjedou… maj ale kapanek nevihodicku, moc nebrzdej na city bika bych volil klidne shimano do terenu a sportovnejsi jezdeni bych priplatil aspon na bb5
vihodicka nevihodicka fuck vyhodicka :-)
jak se Ti jezdí na tom Speedstru, víš mám sice artura, ale tak trochu si plánuju, že moi třeba letos prdne rám a tak bych pak třeba šel konečně do něčeho takovýho?
Mam? Tak teda jo. Základním jevem všech for jsou nováčci, kteří někam přijdou, zeptají se na věc, která se tam řešila už tisíckrát v minulosti a chtějí znova a znova odpověď. Podívej se do desatera, bod 4.
spis bych si dovolil podotknout,ze zakladem sou prudici, ktery si myslej ze sezrali fsechno moudro sveta…
A radej sockam, at si hned koupej novy desky ;)
presne a este prosazujou neprimitivnejsi spusob pruzeni…
ti to tady patri co?nechapu ze mas zapotrebi se taklhe k tematu vyjadrovat.
Tyhle mechaniky moc nebrzdi, to radej zustan u V-cek, nebo si priplat 500 a kup rovnou hydrauliky
Mal som take a po roku som sa ich zbavil. Maju naozaj slabe dosticky, treba kupit ine, ktore viac vydrzia. Ja som sa ich zbavil preto, lebo boli tazke a tazkopadne sa nastavovali. Stale som musel mat so sebou imbusak.
ja vozim imbusy stale, aj ked nemam take brzdy. bez imbusu ani do obchodu :-)
To nemas potom bohvieako spolahlivy bike. :-) Ja som si uz casto trufol aj bez nahradnej duse a lepenia, ked som vedel, ze si nedam nic narocne.
Nebo spis ty buhvi kde jezdis…
To nie je o tom, kde jazdim, ale ako jazdim, moj zlaty. :-) Za rok 2005 som mal na horaku jeden defekt, a aj to mi na horaku splasla dusa cez noc. Absolvoval som asi 8 maratonov a z toho 4 fakt tazke. Potom necudo, ze sa mi uz nechce vozit nahradna dusa a ine „zbytocnosti“. :-) Ja viem, na kazdeho raz dojde. :-)
No bodejť.Já taky nevozim duši a lepení,když vim,že nepíchnu.Vaše Sibyla:-)
loni v červnu sem pořídil bajk, kde byly prý někomu na zakázku přehozený SH.M475. Pak jsem si jednou zkusil hydrauliku, a nedá se to srovnat, jestli ale chceš kotvy za každou cenu, vem je jako přestupní stanici, nebo přitlač a mechaniky přeskoč a jdi rovou na hydrauliky. U těchhle našich levných ale počítej s tím,jak tady už bylo napsáno, že desky jsou nic moc a fakt nic nevydrží a ani nebrzdí, teď jsem zrovna řešil probém, jaký desky pořídit (vzal sem BBB), a řeknu Ti že asi koupím prasátko na spoření a příští rok už fakt půjdu do HFX9, to se fakt vůbec nedá srovnávat …
Ja mam mechanicke Hayesy a uplne v pohode. Prakticky bezudrzbova brzda. Hydrauliky sice pekne brzdia ale odide ti nejake titerne blbe tesnenie za 2 koruny a kym to kdesi zozenies, dovtedy nejazdis.
Já mám taky mechaniky hayes MX2 a žádný problém. Brzdí to dobře,(uznávám že hydrauliky brzdí líp), ale je to plně dostačující a s údržbou no problema. Tudíž můžu doporučit
o tri kilca draz sou hydrauliky deore
Hu,za 9 stovek,gdě eto?
a ty snad potrebujes 2 brzdy??
Ee?
Jo von asi dieego myslel o 3 kila dráž,než těch 1500,já koukal na cenu tý 465,ta je samotná za 630.
Pokud chces jet pribrzdovat tak si ji kup, jestli ale chces sem tam i zastavit tak k tem 1500 prihod jeste par kacek a kup treba to hydraulicky deore (-;