Teď, když už je skoro teplo, tak zjišťuju, že mi standardní nákoleníky nestačej, protože kolena stále prochládaj. Nevíte někdo o nějakých WINDSTOPrových nákolenících, či jiným materiálu ?
Teď, když už je skoro teplo, tak zjišťuju, že mi standardní nákoleníky nestačej, protože kolena stále prochládaj. Nevíte někdo o nějakých WINDSTOPrových nákolenících, či jiným materiálu ?
My víme, že kolena máš dvě, ale stačil jeden theatr pro obě kolena dohromady…:)
ROTFL ;-)))
taky si myslím že stačí jedno divadlo pro obě kolena :-))))
Přiznám se, že jsem nevěděl že máš kolena v řiti, ale teď už to vím…a netlačí tě tam? :-)
a proto nemuze jezdit na bajku, a tak je ze neho jen 1/2 kuryr :-D
Windstopperovy jsem jeste nevidel a ani si to nedokazu moc predstavit kvuli elasticite materialu, ale nejteplejsi co jsem v tomhle stylu na kolena videl bylo z Polartecu Powerstretch – i kdyz ty asi znas.
kalas a scott vyrábí elastické membrány.-mám takové zimní čapáky.
To jo, ja mam ty Kalase, jsou super, ale pouzita membrana NoWind ma prutaznost tak 200, mozna 300%. To na navleky jako takovy nestaci (aspon podle me:-)) Proste by bud skrtily, nebo padaly. Z veci co jsem tady cet budou asi nejlepsi ty 3/4 s membranou.
O návlecích nevím, ale mám 3/4 Biemme Rap. Ty jsou zateplené a mají na kolenou windstopperovou membránu. Moc dobře se v nich jezdí i pod 10 stupňů.
To jsem neviděl, ale viděl jsem 3/4kalhoty s winstopovou membránou na kolenech – prostě kraťasy s nákoleníkem v jednom… zas je ale nesundáš ve vedru.. Nu zase od tepla ještě nikdo nenastyd
no jo, jsem pomalej.. :)
Připojuju se k dotazu, minulou sobotu jsem zmokl a i když jsem měl dlouhé kalhoty i návleky na kolena, dokonce jsem zateplil kolena igeliťákem, tak se stejně ozvala a bolí, potvory. No, lepší už to nebude :-(
zkus se optat tady. je to docela slusna vyrobnicka za slusny prachy a po domluve ti tam snad vyrobi i zlaty trenky. zkus a napis jim jestli by to mohly vyrobit v No Wind membrane cyklodresy.cz/
www.bike4you.cz/…leniky-axon/
No Wind
Jj, todle sem hledal. Dík
Neni zač.Řiť, ať jedeš líp!:-)