ahoj admin. Pred par mesiacmi tu urcite bola diskusia o autovych plastoch, kde sa napr. spominal web www.rajpneu.cz.
Ked napisem „rajpneu“ do vyhladavania, nenajde ziadne prispevky. V com robim chybu?
ahoj admin. Pred par mesiacmi tu urcite bola diskusia o autovych plastoch, kde sa napr. spominal web www.rajpneu.cz.
Ked napisem „rajpneu“ do vyhladavania, nenajde ziadne prispevky. V com robim chybu?
No neco o gumach je tady,ale mozna myslis jiny thread. www.bike-forum.cz/…9/forum.html#…
nevim, ale slovo rajpneu sem nikde nenasel
tak som sa asi pomylil, sorry. Zdalo sa mi, ze to bol taky velky off-topic tu na bike fore, kde boli uzitocne tipy.
Zadny takovy tu neni ;)
off-topic s uzitecnymi tipy? Ne, to bych si urcite pamatoval:o)
Tak asi pred rokom tu bola „spolocenska objednavka“ (dobry blabol) na vyhladavanie podla regularnych vyrazov, co by vyriesilo napr. vyskyt slova v roznych padoch a ine vesele veci. Pohlo sa to odvtedy nejak?
Hledani pres regularni vyrazi velice vyrazne zatezovalo server, proto jsem to zrusil a dal zpet.
Ale pokud vylozene chces thread s rajpneu,tak ten je tady:) , Ale nezamotej si mi do toho:))) www.bike-forum.cz/…4/forum.html#…
Tak tomu říkám rada nad zlato… :))
Že by reklama?
Na vyhledávání.
urcite nie reklama. Potrebujem gumy 205×55R16 a tie su take svinsky drahe, ze si najprv chcem pozriet ceny na webe a vtedy som si spomenul na ten pre bike forum off-topic o autovych pneumatikach.
Ak to este riesis, tak pripadne sa mi ozvi na mail. Mam kolegov, ktory maju rozne kontakty.
Já jsem také hledal jeden theard, kde se detailně porovnávaly díly sad Deore, LX, XT, XTR. Také nenašel…