Mate radi sexyk pred zavodem:)Ja sex vseobecne ano (asi jako kazdy),ale druhy den na zavode jsem dost unaveny.Kamarad ma zase opacny problem,kdyz nema pred zavodem bourlivou noc,tak mu to nejede:)
Mate radi sexyk pred zavodem:)Ja sex vseobecne ano (asi jako kazdy),ale druhy den na zavode jsem dost unaveny.Kamarad ma zase opacny problem,kdyz nema pred zavodem bourlivou noc,tak mu to nejede:)
Anketa: Vecer pred zavodem
to bude mela :-)
Že jsi nehlasoval, :-).
Sexik před zavodem v obcování? Jasně:-)
v čem? :o))
Obcování-chození po obci:-)
Uf :o
já myslim, že pokud se při tom sexu nevodrovnáš fyzicky, tak ta pokleslá hladina hormonů se ti za den úplně vyrovná..
čet sem vo tom nějaký články vod éxperta :))
A prej ženským to vyloženě pomáhá! Ale ženská nejsem, tak to posuzovat nebudu..
Souhlas ! (doufam ze s tebou budu moc jeste jezdit…ze mi nebudes delat navrhy:-))))
Až bude den před závodem, tak tě vždycky upozornim :o))
Jak den? ja myslela tesne pred zavodem :-)) do krovi s tebou nejdu!!!
těsně před závodem?
uááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Za jízdy na dvojkole:-)
MASAKR !!!
Hele az to budes provadet tak to zdokumentuj…si to nejak technicky nedovedu predstavit:-)
Dobře,tak platí jen pro C:-)
a já si říkal, proč si lidi kupujou tandemy.
Místo rozjetí, :-)).
řeknu přítulce – ta bude nadšená !
„Pocem brouku,já tě rozjedu!“ :-)
Me to odrovna. Ale asi zalezi na tom, kdo je jak aktivni. Kdyz je zavod v sobotu, sex ve ctvrtek, tak je to idealni ;-)
no jo, nesmíš do toho jít tak tvrdě..
ale pěkně mi boříš mojí pseudovědeckou teorii :))
Ve čtvrtek po závodě?
Uaaaa! :-D
Nekřič a hlasuj, :-)).
Kdyz ani jedna moznost nevystihuje muj postoj. K tomuhle sem se musel vyjadrit. Takovej dlouhej pust pred zavodem… bych si moc nezazavodil :-D
Třeba se o to více těší po závodě, když je unavená a hází očko na svého milého. Comfortably numb, :-).
Vice tesi, vice tesi… vis co se rika? „Sex je jako pizza. I kdyz je spatnej je jeste porad dost dobrej.“ :)
A taky zalezi na tom s kym ho provozujes:-)
No, pochlub se, ;-).
už víme že s tebou ne :)
1:0, :o))
No, třeba s Tebou…
s tebou bych nectel bejt, kazdej pateka sobota rano bych se pekne nadrel :-)
Ja se o otazky letectvi a kosmonautiky nezajimam :-)))
Jo, ono je to o sexu! Ste meli rict hned. Kdyz mam sex v unoru a pripadnej zavod v cervenci, nevidim zadnej problem!
Co znamená kolonka „poradím si sám“ ???????????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????
:)
To neznas? byt chlap tak ti to nekdy ukazu:-)))
Ty mě teda nešetříš :))
Ty me taky ne…pred par mesici mi vezli houkackou:-)))
Ale rozhodně to nebylo po příliš bouřlivém sexu :D
Příliš bouřlivé přistání je jiné kafe..
Chlap nechlap, nestyď se a ukaž :-D
Ten kto vymyslel robotu, mal ju naucit aj onanovat, aby sa vedela sama urobit
ona vi, ale ja ne
:o))
To je mysleno jako udelam si to sam..(jednoruc nebo obouruc) :)))
no někdy i tříruč :-)
Aaa… Kolega je od Cernobylu… ;o)
Tak to Ti priroda asi hodne doprala..a teda triruc je jak?dve ruce tve a jedna partnerky nebo obracene:))lool
To jsou teorie, :-)).
To jsou teorie, :-)).
Ideál je 1 ruka = 1 partnerka :-))))
Von má asi svoje ruce pod hlavou:-)
Tohle asi nebylo na mne, ne?
sem už byl dávno na světě, když to bouchlo :-(
No poku si dobre pamatuju, tak ja taky…
tak pak envím, kde bys sebral 3. ruku? :-)))
musel by si ji nechat udelat pomoci plasticke chirurgie, aby byl lepsi v boxu :)… jojo, zafode zafode ;)
no ale ta by byla jen tak na ukázku nefunkční …:-)))
mno jeden nikda nevi
no a nebo chirurgicky pro zlepšení v boxu na lyžích ( jako zafod)
// Aaa… Kolega je od Cernobylu… ;o)// Tohle jsem myslel na tebe, a neuvedomil jsem si vek… :o) Proto jsem psal sadre, ze to asi nebylo na mne ;o)
No co k tomu říct, CÉ je správně..
zkusenost pravi ze sex rano pred 7 h zavodem neni zrovna to nejlepsi…
A pak se tý naší planetě říká „PŘEVÁŽNĚ NEŠKODNÁ“
pan nosil predvcirem rucnik?
přesně tak !
bylo to dostatečně –frůďácký--
:) dont panic
koukam nas postizenych húlúvú je tu vice, mno, vitejte, nekdy to zapijeme megacloumákem…ech
pangalaktickou ňamku si dělám do flašky na závody – to je pak rychlost!
a proto nosím nebezpečnostní brýle čunčata200.
a pocitas si taky nahlas pred pocitacem??? to ja delam casto :))
a nebyly to čučanta? :))
A zbraň Úhel pohledu:-)
:-)
Ja bych to radsi risknul pred tim zavodem .. Pokud zavodi i partnerka, tak pak muze byt tak omlacena, ze par dni nebude moc happy z dalsiho drazdeni a nevic ono to kolo je tvrda konkurence :) To si rikam uz davno.. Skoda, ze se s kolem neda TO :))
na zacatku sezony to byva opravdu krusny… to je pravda…
Tak jí dráždi jinde…třeba v kuchyni trousením drobků na zem:-)
jo, dropky… ;-)
podle mě to vliv na výkon má akorát ráno před a to hlavně díky hladině hormonů. Těžko mít ale spovnání, to by muselo existovat save/load. na optimální výkon má vliv víc věcí, sex spíš menší.
Asi take zalezi,jestli jedes sexualni maraton nebo jenom casovku:))
I ta casovka je strasne dlouha, staci kratky spurt:)
Hele na závodě je potřeba byt co nejlehci, cili vsechno, ceho se zbavis je dobry :) Je uz jedno jestli sam nebo tim naopak nekoho ztizis :o)
tak tomu řikám gramaření :)))
proto se říká gram-honič:-)
LOL:D
jj, ot jo vono :)
Radeji nejakou nez nekoho:))
no tak jiste, bral sem zamozrejme nekoho zenskou :)
si nech vytrhnout osmičky i sedmičky to je teprve gramárna
:)
Minulej tejden jsem s tím začla, asi se ze mě stává chrtka. :-)
Simte! Nemluv o tom, taky me to ceka :-(
Pete to zkusil, ale zase se k zubum vratil :-)
Sex a Šaratice před závodem?
tak to je uz koplexni reseni, ale musim to ze sebe ****** vsechno abys pak nmusel za jizdy:) Uz takhle pred zavodem min 2× seru
Sakra prece se nebudu noc pred zavodem vysilovat… K cemu by pak byli ty
desitky a stovky hodin pripravy na zavody..
Na druhou stranu, vzdyt se vlastne vysilovat vubec nemusim… :-D
:-)) První věta rozum. Druhá věta chtíč.
V komiksu, by ta prvni veta byla recena a ta druha by byla v takovym tom oblacku.. :-)
Jeste ze jako krajinkar nemusim resit vliv sexu na vykon :) Lituji chrty.
Já taky:P
taky lituji chrty.
erotika ? co to jako je ? o_O
kua jsem se preklik :-DD
Kecy… ;-)
Už je pozdě… . Ale JancA se nám vybarvuje.
jako na můj výkon při závodě to rozhodně vliv nemá…vlastně si myslim, že to simuluje rozjetí před závodem, protože se dostáváš do vyšších tepů.Ale profíci nee, to vim:)
No, to je zajímavý, poradil ti to taťka? :o)) Jestli jo, je to fundovana osoba, asi bych se tim mel taky zacit ridit:)
zitra na zavody nejedu a … … nemuzu :(
o tom nic nevim:),ale sportovci treba na olympiadach apod. maj manzelky na pokojich zakazany, takze to asi nebude uplne idealni..spis jde o to,ze se v noci nevyspis a tak a to ma na vykon (u profiku) rozhodne velkej vliv…my čočkaři si to můžem dovolit,chichi
Ještě si pamatuju filmy, kde konkurence zaplatila letmým děvám, aby svedli dané sportovce večer před závodem, :-)).
s tim ze se dostavas do vysich tepu to je pravda, zalezi na poloze, ale bezne to je tak na rozejti pred zavodem idealni :-))
RANO NIKAM NEJEDU :-))))
Doporucuju sekvenci ze Zuriciho byka! De Niro se pred zapasem necha poradne „rozvzrusit“, ale ne az uplne do konce, a pak jde do ringu. Myslim, ze by tohle mohlo fungovat i na kole:))
Jojo. A o masochismu jsi uz nekdy slysel? :-))
Jasne, trochu to v tomhle hapruje, ale myslim, ze kdyz urychlene nasednes na kolo…:)) A navic, Niro hned po tom (co vlastne neprobehlo) poradne zaledoval…Je to uchvatna scena!
Vzdycky kdyz se me nekdo zepta na sex, odpovim ze jsem tu energii transformoval jinam…a nejak jsem zapomel kam…
erotika po ranu je nejlepsi rozcvicka,posilka,proste je to GOOD!-)
Každé ráno trochu sexu na matračce z Gumotexu! Věnuj svojí ženě čtyři čísla denně!:-)
Tva zena musi byt velice narocna,kdyz to potrebuje 4× za den:))
To jsou jen hesla,něco jako Ani zrno,nazdar!:-)
takovou bych chtel ;-) byl bych rad i za 4× tydne
mladej blázen…takhle se odrovnávat :)
2× tydne a muze byt rada:))
Já to mám kdy si vzpomenu, například vloni a letos jsem si nevzpomněl.
Sklerooooza? :-D Ja mam sex nekolikrat denne, treba ted me zprcal sef ze sedim u B-F a prace zadna… :-D
Ty jsi megasexual:))
Zalezi na partnerce jake ma chute co treba partnerovi ??? Myslim, ze muj vykon bourliva noc pred zavodem neovlivni. A rano pred zavodem? To ani nahodou, pokud teda zavod neni odpoledne. Budicek v 6 ne-li drive je pro me vrazedny a vetsinou na startu jeste spim. Jeste k ty partnerce… To Chlupaci: co to otestovat, treba by to nase vykony pozitivne ovlivnilo ;o)
hele ty kuš!
:))
Tebe se nikdo nepta!!! To ani Chlupaci neprejes lepsejsi umisteni na zavodech?
Ja bych noc pred zavodem radeji nesmouloval vubec:))ale po zavode..to pak musim byt srumec:))
Uaaaa! Uz se tesim jak se objevi enrico37 a nahaze sem par fotek, jak vypada jeho manzelka noc pred zavodem:-)))
marcinka to tady tahne za nej..:-)
bacha, uz je tady:)