Blátivý maso… ale úžasný zážitek (asi šest cykloorgasmů). Zažily jste někdy něco lepšího (špinavějšího)?
Blátivý maso… ale úžasný zážitek (asi šest cykloorgasmů). Zažily jste někdy něco lepšího (špinavějšího)?
Anketa: Jaký to bylo?
vedl sem si v hlave ctyrhodinovou uvahu o tom, proc na tom kole vlastne jezdim (resp. neskutecne se trapim) a jestli v nasledujicich okamzicich umru nebo ne… sileny…
Další, který umíral a neumřel, :-).
no tady je taky jedna zpověď.. :)
Bláto na sedm způsobů – Král Šumavy 2006… od Honzy Hejny www.bikebase.cz/article.php?…
Loňský drásal byl asi to nejhorší co jsem zatím jel, pak letošní Šumava a pak letošní Šela. Jinak supr závod. Akorát ty bláznivý kameny nic moc. Dostal jsem dost ran do pedálů i do rámu, několik pádů a jedno píchnutí.
pravda, Drásal byl asi těžší, tam jsem mezi 35–60km nevěřil tomu, že to lze dokončit. Jinak ale velice silný zážitek, od 80km to bylo jenom o vůli. Na 5km defekt, propadl jsem se na konec startovního pole, prostě jsem si to užil se vším, co ke kolu patří
Letošní šela? byla celkem v poho, alespoň pro mě řekl bych úžasný závod. (možná i proto, že jsem dojel bez pádu a defektu :o)
Spinavejsi a bahnivejsi byl lonsky Drasal, to byl vazne ocistec. Ale k tomu prispelo i to, ze skoro polovinu trati mi prselo. Kral byl na pocasi v pohode, chvilema jsem se i za slunicka kochal krasnyma vyhledama, byly jen dve kratky prehanky. Rano jsem se rozhodoval jestli pojedu nebo ne. Kdyby prselo tak bych urcite nejel. To bych pak ale neochutnal skvely makovy a marmeladovy satecky, ktery jsem si nabral i do kapsy na cestu :-) A nedostal bych panaka na posledni obcerstvovacce:)
sem te nikde nevidel?! Jen Darksona a Bajkra, kterej prijel do prvni lajny 3 minuty pred startem, stoup si vedle Kristyana a pohoda :-D
satecky byly luxusni! sezral sem jich asi 5 behem doby co mi opravovali defekty :-)
Ja byl s Blackym v prvni rade druhy lajny :-) Hned pred tim zaparkovanym zigulem :-) Cos mel za defekty ??
nejdriv defekt nohou, hlavy atd… klasika :-) No a pak sem odjel z ty posledni obcerstvovacky na kratky, vyjel sem do 3/4 toho nejhorsiho kopce a pretrh retez. Tak sem to otocil, sjel dolu, aby mi to snejtovali. Mezitim sem se nachalkoval sateckama a rohlickama, a zase vyrazil. Dojel sem tentokrat asi do poloviny a koukam, ze mam prazdny zadni kolo. Tak zse dolu, spravit, nachalkovat a na potreti sem to vyjel :-) Pak sem este zasukoval retez za kazetu a asi 12 minut ho doloval ven. Myslel sem, ze si vypletu kolo…
Ty ses teda borec :-) Prezranej 2× vyjizdet do krpalu :-) Ty nevozis nejtovac ani nahradni duse ?
nahradni dusi vozim, ale pumpicku sem nemel a budu se tam s ni honit pul hodiny, kdyz mam 500m zpatky servis s velkou pumpou stojanem a mechanikem? Dusi sem dokonce dostal od authora! :-) A tam uz to opravdu nebylo o vysledku… :-)
Možná budu vypadat jako rypák, ale k čemu ti je duše, když to nemáš čím nafoukat? Čekáš na dobráka, co ti ji věnuje, nebo jsi snad majitelem unikátní redukce ventilek – huba? :o)
zjistil sem to az rano kdyz sem si bral veci, ze ji nemam. A pumpa od auta se mi nechtela vejit do kejmlu… :-/
No, niekomu je aj maraton kratky.
www.petebike.com/…06/index.htm
par fotek co nafotil Beeda :-)
docela pohoda :) ani jedna rakev což na to jak bylo hnusně + 40psi v ralfech je docela úspěch. nevim čim to bylo ale jelo se mi skvěle, dojel jsem čerstvej a spokojenej. Akorát teda mě mrzí že jsem přišel o jeden flek když jsem 5km před cílem zaloudil :/ značení bylo super, ale nějak jsem nepochopil kam ukazuje pořadatel a on na to kam jsem jel nijak nereagoval tak jsem si 3km po silnici zajel :/
Taky jsem se jel protáhnout na Šumavu. Klasicky jsem ještě dvě minuty před startem začal řešit, že by bylo dobrý vzít si nějakej držák na lahev, takže start z úplně posledního místa to jistil. :) Na trati celkem pohoda, ve sjezdech jsem vždycky pár lidí předjel, aby mě za 100 metrů ti samí předjížděli nazpátek (do kopce!). Občerstvení na úrovni (btw: proč byly tvarohový šátečky jenom na tý první stanici?) a obsluha taky fajn. Akorát při finishi jsem chtěl divákům na stadionu předvést 100% zakončení, jenže biker se kterym jsem se pustil do finálního spurtu ukázal, že je poněkud tvrdšího ražení, když mě jednou ranou loktu poslal na zem. (Asi abych ho nepřipravil o tvrdě vydřené místo někde okolo tisícovky) … takže jsem skončil 100 metrů od cíle sedřenej od hlavy až k patě a s rozbitym řadítkem na kole. Fňuk…
Blbý :( Jo a nevíte někdo jak dopadli ty kluci z dlouhý co hledali lišej ještě na silnici hned za Klatovama ?
klika, že se ještě jelo docela pomalu a taky že ostatní pohotově zareagovali.
Bych mu ten lisej asi v cili udelal taky !!! :-)
bahno, déšť, vítr, hnus, chlív, deprese…chudák Tonda Š.
a nevite nekdo, jak dopadl ten tandem? neumim si moc predstavit na tom jet..
jel sem kousek s prvnim tandemem na kratky a i v terenu kluci davali fakt dobre a co ostatni kvuli blatu sli pesky, oni jeli.
jesli to byli tito kluci www.klatovy.net/…layimage.php?… tak to vypada na 262. pozici na 73 km.
Z jiného soudku! Drsné hrozinky! Kolo i já jsme přežily krátkou zablácený s menšíma ranama, ale jinak v pohodě – ovšem prasklej zub na „kamínku“ v hrozinkách na občerstvovačce mě dodělal! Borec přede mnou si držel pusu a koulel očima a já pitomec stará jsem šáhl do stejné hromady a křup! :( Už mám kus zubu novej a jenom doufám, že jsme měli jenom my takovou smulu a kousli do tvrdého jádra…
TAKŽE – letošní Král pro mě byl parádním zážitek s jednou kaňkou na kráse! :D
aha, covece taky sem neco chroupal, kdyz jsem si daval hrst hrozinek!!! rikal jsme si, co to je… nastetsi zuby cely!
Me teda jen trochu vadila na konci ta silena fronta na cisteni kola…
Tak si to měl nechet opršet, stejně chcalo jak s konve:-)))
Mě ta fronta taky vadila, proto kolo putovalo do auta tak jak bylo a odbahňoval jsem až doma :-)) Radši jsem šel odbahnit sebe do sprch, tam to celkem odsýpalo.
A nebal ses nechat kolo v aute? :o)
:-)) bál
Jediné negativum byla skupina „chytráků“ deroucích se po odstartování do řad účastníků ze středu náměstí. Vůbec jim nepřišlo nefér nacpat se do rozjetého davu z boku. Je smutné, že mezi námi jsou tací blb……
v potoce za kruhákem žádná fronta nebyla :-)
Super napad! To udelam pristi rok taky. :-)
Super akce !!! Král Šumavy ve mně zanechal nezapomenutelný zážitek. Přesně takhle jsem si představoval svůj první cyklomaraton.
no tak já si dokážu představit i lepší zážitky, ale budiž. Vypadá to že z tebe bude pěknej hardcore závodník :)
Zazitok nemusi byt prijemny, hlavne ked je silny!
tak jestli tu fotku co mas v profilu mas z krale tak klobouk dolu, na prvni maratonu takovy sramy :-))))
To je historická fotka, aneb zkušenost že 4X přenechám jiným mnohem tvrdším dravcům :))
V noci pred tim, kdyz sem lezel ve stanu, do kteryho busil dest a mlatil s nim vitr, tak sem z toho nemel zrovna nejlepsi pocit, ale pak to bylo naprosto super a s tim blatem to bylo fakt akcni :)
To ja jsem z toho menel nejlepsi pocit ani rano, kdyz jsem zjistil, ze jsem to asi v patek vecer s tim pivem prehnal… :.)
Neví někdo, co se stalo za bouračku těsně před 18. hod? Když jsme odjížděli dom, byla zasekaná křižovatka na hlavní pod stadionem, na zemi leželo zmasakrovaný kolo, byli u toho požárníci, víc jsem za volantem nezaregistroval.
ja sem odjizdel presne kolem sesty a byly tam jen policajti zbytky Cannona, nejaka pani v civilu se zavazanou rukou a nekdo v cyklistickym – nic mu nebylo a nevim jestli to byl ucastnik nehody. Dost hnusne me zamrazilo… Kousek za Klatovama zase oktavka a par metru za ni taky zmasakrovany kolo. Snad jen spadlo z auta a nikdo nelezel v prikopu…
nechci plasit, ale kdyz sem odjizdel ja, tak tam odtud jela sanitka, tak doufam, ze se tomu borci nic nestalo. P.S. taky sem nic moc nevidel akorat ta sanitka a hasici
jeli jsme s kamosem kolem a ptali se kluka, ktery stal opodal, asi byl svedek nebo kamarad, nevim, kazdopadne rikal, ze kluk na Cannonu mel jenom (jenom je v uvozovkach) otres mozku… tak doufam, ze je ok a preju brzky uzdraveni!!!
uff, tak to je stesti, lezelo mi to furt v hlave, jestli se mu nic vaznyho nestalo. Tak diky, a samozrejme taky mu preju brzky uzdraveni
Kamarad sel akorad kolem. Biker jel po hlavni, z vedlejsi mu tam vjelö strasne rychle auto. On to do nej napalil z boku a prelitnul pres nej.
No byl to teda mazec nebo spíš mazlavec.
Bylo to lepčí než loňský Drásal, ale někde jsem udělal v přípravě přes zimu chybu :-))) a vona moje vlastní žena mi dala v cíli 4min. a z bab na dlouhý byla 5. Kurnik ten spinning přes tu zimu má něco do sebe :-)