Ciste nahodou, nevaleji s nekomu doma skla pro RP Ekynox? Treba nekdo ztratil brejle a ted nevi, co s nahradnima sklama nebo tak ;). Koupil jsem si je nedavno, ale jsou dost tmavy a v lese musim jezdit tak trochu naslepo…
Ciste nahodou, nevaleji s nekomu doma skla pro RP Ekynox? Treba nekdo ztratil brejle a ted nevi, co s nahradnima sklama nebo tak ;). Koupil jsem si je nedavno, ale jsou dost tmavy a v lese musim jezdit tak trochu naslepo…
tak si je kup ne? za litr… ale neboj brzy budu resit podobnej problem.....
No kdyby to bylo tak jednoduchy, tak uz je mam, bohuzel je nemaji skladem a pokud jo, tak se cena pohybuje okolo 1100 za skla… coz je dost… ale zatim jedinej obchod, kde je meli, je Intersport (teda jen na objednavku oproti zaloze, ale ani tak nebyli schopny mi rict, jestli je opravdu budou ve velkoobchode mit).
je to drahy ale cos cekal? jinak se divim ze v praglu je na sklade nemaj…ja sem je videl treba ve varech…
Cekal necekal, jsou drahy a hotovo :). Brejle jsem koupil ve sleve (za 1000), pac se mi libily, ale az na vyjizdce jsem zjistil, ze jsou dost tmavy, tudiz na bikovani po lese nevhodny… minulej tejden jsem totiz ztratil svy jiny brejle (se svetlejma zornikama) a tak zvazuju, jestli koupit novy svetly, nebo na ty RP dokoupit nejaky svetly skla…
tak to bych neresil. kup skla a plne vyuzivej RP.
ja je koupil stejne (1100), mam kerosene s zornikama smoke a pruhlednost je takova ze zatim tenhle problem neresim-po osme vecer se ale radsi vracim dom pres pole nez lesem…ale to za koliks to koupil nema cenu resit…proste sou to supr skla, ty brejle normalne stojej 3500 a vzhledem k tomu ze ty skla sou na tom to nejduleztejsi tak mi litr neprijde az tak moc…
Ticho! Všechny vás zabiju!