Jelikoz ice opet vytahl reklamu na „konkurenci“ bezkonkurencniho b-f, ptam se – saha nejaka dalsi diskuze b-f alepon po kotniky?
Jelikoz ice opet vytahl reklamu na „konkurenci“ bezkonkurencniho b-f, ptam se – saha nejaka dalsi diskuze b-f alepon po kotniky?
Anketa: Existuje diskuze alespon trochu srovnatelna s b-f?
hezká anketa, jsem zvědavý na výsledek :o)))))))))
Zakladani jinych odpovedi mi prislo natolik zbytecne, ze jsem to pojal takhle;-)
a co chudák Ice ;o)
Ten si muze postezovat na cyklodiskuzi.
jejda jsem to ale nesika, jsem chtel pred hlasovanim kouknout jak kdo hlasoval :-)
V tomhle případě není o čem hlasovat, ale aspon mame trénink na pátek.
Co na Bike-foru psanom jest, to dano jest. Bike.forum je jedno jedine, a kdo ho chce pospinit, at jsi de na cyklodiskuzi :o)
Co zaregistrovat b-f jako cirkev?;-)
spíš asi sekta, většinou je to tady samej fanatik :o)))))
Sektu? To ne… Prece by jsi nas nesrovnaval s Jehovovymi, nebo Vesmirnymi Lidmi? Ted jsi mne urazil ;o)
Vesmirni lide jsou nahodou super;-) Ulitavam na ty jejich grafice – takovej web by nikdo z tohoto sveta nestvoril! www.vesmirnilide.cz/ :D
No jako ten web je perfektni :-)
www.vesmirnilide.cz/…sta_anim.htm Kdo tohle chape?;-)
Nevim, ja tam nepochopil este skoro nic ;o)
Az to vsechno pochopis, vezme te Astarova flotila na palubu, tak studuj.
OK. Za 2 tydny konci zkouskove, a pak se se vsi silou na to vrhnu.
Hmmmm, mel bych sakra taky studovat neco jineho nez „Evakuace a ocista“
nevim, ale mírně mi to připomíná přednášky z konstruktivní geometrie, program rhino;o)
Zařadím to sem.
Zajímalo by mě, kdo to financuje a co tím sleduje? Co vy na to?
Zapojil bych se do debaty svou teorii globalniho spiknuti. Podle me jde o kodovany komunikacni kanal tajnych sluzeb! Ha! A kdo mi to muze vyvratit?:-))))
Já! Nejde! Zkus to dokazat :))
Svata pravda, vesmirni lide jsou bomba. Taky je mam rad. Super obrazky a akce, musim se na tu pristi dostat.
No, otazka je, jestli se milion skandujicich krestanskych polaku nebo banda arabskych pristehovalcu zapalujicich auta ve Francii chova jinak – imho jsou to fanatici vsichni… Ale jsem pro, sekta zni lip, tak nejak radikalneji;-)
Budu rad jednim z proroku:o)
Buh Admin. Jezis Padlista? ;o)
Jarin dabel;-)
a Milan1?
Milan1 – Jidas?
ja to cekal:-D.
teda vy ale válíte :o))))))))))
PS: klidně si to rozdělte, já už bůh jsem a odvedu svůj věrný lid na Fušál :o)))))))
Se to nekdo ma… Ale tvuj lid uz, az na jednu osobu, vymrel. Mne uctivaji miliony deti po celem svete… Nebo spis dospelych :o)
Nahodou, lod modrocepickaru odletela, ne? Treba na nej nekde cekaji.
No pokud si dobre pamatuju, tak lod modrocepickaru odletela a havarovala. Ale ted si vubec nejsem jisty. jdu si osvezit znalosti…
Asi jo… I kdyz to z toho neni uplne jasny – „modrocapkari ho povazovali za mapu“… „archa, jez odletela prvni, narazila do asteroidu“ asi to byli modri.
A co na to Lister? Ten by to mnel rozlustit…
hlasuju pro modré, vidím že v kompu to máme všichni :o))))))
:o) Az to skonci, jdu spat… ta strhujici pasaz, jak si Dick koupi balon. Velikej balon. Velikej cervenej balon – je tofakt zradlo!;-)
zkusím ještě sjed originální stopu, třeba to tam bude :o)))))
:-))))
tak bohužel překlad je přesný, ale mám krásný Liverpoolský přízvuk to se musí nechat :o))))))))
Povazujme za uzavrene, ze to asi byli modri;-)
jestli seš bůh, tak co ten obličej?:-P
pomlč satane :o))))))))))))))))
Mas pravdu, Milan by si to asi zaslouzil vic, je porad aktivni, i kdyz odesel a vse odstranil.
dabel se vraci kazdych 1000 let..
Milan1 se vraci casteji, nez je zdravo.
myslim,ze na tvem zdravi mu az tolik nezalezi:-)
Milanovi zalezi na tom, aby vsichni ucastnici dredu (kteri mu ale v odbornych zanlostech nesahaji po kotniky a nejsou ho hodni) na zaklade vlastniho duchovniho zazitku pochopili podstatu problemu. Jinak mu nezalezi ani na zodpovezeni jednoduchych otazek, me zdravi ma urcite „nekde“;-)
Takze ted mame 1000 let pokoj? Biky (diky) Admine!! Chvala ti
Je jen jeden BIKE a CANYON je jeho výrobcem!;)
che che, to sou zas kecy…
Si snad chtel napsat CANON. Ne ?
Jasně že je. A zdá se, že bez něj by se spousta lidí v práci ukousala nudou.
v cem je tato „diskuse“ lepsi? myslim ze pro cloveka ktery tu hleda odpoved je z 99% zbytecna,kdyz se tu rozebira nabozenstvi,kdo sem jak chodi misto rad tem mene znalym
a na cyklodiskuzi? Od te doby co to neni iVelo, tak to tam upadlo a nestoji to za nic – mrtvo…
Tak například grafickým prostředím. Nezlob se, ale tam je to šeredný. Asi tu bude větší počet účastníkú = více hlav více ví. Našlo by se toho víc.
graficky prostredi je promenlivy.muzes si tam nastavit i stejny razeni prispevku jako je tady.
Nejde jenom o řazení. Celkově se mi to nelíbí. Nerozlišuje to mnou přečtené a nepřečtené příspěvky. Nemá to fotogalerii…
ta stranka nema za sebou ani pul roku zivota,tusim ze v unoru nebo braznu zacala, myslim ze od ty doby udelala kus prace. o fotogalerii se uvazuje,ale jedinym soucasnym sponzorem je jeji zakladatel a Admin.proste naprosto nekomercni.na tom co tu pises se da zapracovat
Tak pracujte, třeba časem bude lepší hodnocení.
A proc to delat, kdyz uz je to tady? Pokud se ti zda, ze jsou tu thready o nicem, tak muzes zakladat nejake smysluplne aspon do jinych smysluplne odpovidat
timto by se meli ridit vsichni
není nad suše technickou diskusi…
No tak s tím začni, když jsi na to upozornil, třeba se přidají další. A cyklodiskuzi budete moct utnot :-)
Tak muzes zacit prvni
A jak je to zarizeno na cyklodiskuzi?
Nejsme vpusteni :o))
Jasne ze ne! A kdo rika ze jo, tak at hlasuje.. :-)
to hlasování je hodně objektivní :-D jinak, na cyklodiskuzi se nemusím prohrabávat spoustou balastu.
V podstatě ano, z 6092 uživatelů si 47 myslí, že je b-f nejlepší.
To je lez! A opet ukazka jak se delaj famy, popripade jak se manipuluje s lidmi.. ;-)
Tolik uzivatelu neni, ve skutecnosti jich ma vetsinu registrovanu Kibic;-)
hehe :-D
pokud je má registrované, tak proč jimi nehlasoval, když pod tou svojí hlas přidal?
Ticho! Všechny vás zabiju!
Asi by sis měl vzít kontakt na uživatele Vrazdit.