Co říkáte na tuhle „silničku“
Myslíte, že to je použitelný nebo to je neužitečný kočkopes, tedy ani cross a ani silnice. Napadá vás ještě někdo kdo dělá kolo podobné charakteristiky ? Vynecháme tedy Morati&Hope to je trochu mimo.
Co říkáte na tuhle „silničku“
Myslíte, že to je použitelný nebo to je neužitečný kočkopes, tedy ani cross a ani silnice. Napadá vás ještě někdo kdo dělá kolo podobné charakteristiky ? Vynecháme tedy Morati&Hope to je trochu mimo.
Anketa: Měli by se silničky držet trendů MTB?
no jeste odpruzeni a bude se s tim moct i na cesky silnice
No teda za tuhle cenu … už by byla opravdu krásná silnička … jen nevím na co to chceš použít …
Pekna, i kdyz ten sloping je uz mozna moc a na silnicku se hodej spis zarivejsi barvy… Carlos ma ty silnicni avidy na Screamu;-)
tfuj to sem se lek!
no na některé naše silnice ideální. kotoučofky na lepčí brždění před dírou…
ani ryba ani rak, ale zajímavé.
škaredé – sloping, barva, úhlel představce divně postavené – pláště, dlouhá zadní stavba, trojtác kotouče na silnici zbytečné
Tak nejak mi unika ucel takovyho kola. Jako ziletka to jezdit nebude a do terenu to taky neni. Takze na jezdeni v terenu si stejene musis koupit bika ,a jak uz nekdo psal, za cenu tohohle bys mel uz slusnou silnicku. Takze podle me je to na h…
Jo, mám stejný názor. Možná by to bylo dobrý na ježdění na nákupy a do práce a po kopcovatým městě.
Prijde mi ze je preddelany na singlspeeda nebo rohloffa – ty posuvny patky vzadu. Jednou jsem ho videl na silnici v Alpach, ale smysl tehle veci mi unika.
no co jinýho taky od Kony čekat :o)))))
otresny hnus
no jo Madona to není :o))
A co Ph.D? To se mi líbí daleko víc
sry tady je spravnej link:
Tyhle kola se mi nelíběj vůbec. I Ukrajina má svý kouzlo ale tohle ne. Tohle je tvz. „fitko bajk“ takže něco jako pro „nestacionární spinning“. Nebo takový kolo pro „necyklistu“
líbí se mi akorát barva a ten font „KONA“
paradni!fakt bych tohle bral.jezdil bych na tom v podoli sem a tam,jak prastenej..
Tak tohle je sice pekny kolo, ale spis pro zensky (podobnou vec ma moje mensi polovicka)
TAK TO JE DĚS… nelíbí. chyběj tomu berany a ta trojplacka… ten první stroj byl lepší.
je to strasne hnusny, ostatne jako vetsina silnicek. a jestli to je pouzitelny? nevim a je mi to sifon :-)
možná tak jako alpská varianta silničky, trojtác a kotoučovky :)
No nevím – má to nějaký mouchy.
Já bych si koupil tohle jen kvůli tomu jménu, hehe. Ale jinak jsou to dost debilní „kola“, trochu drahý do hospody
chtěl jsem říct TOHLE www.kona.cz/2k6_kolo.php?…
Nádhera, jen dopredu bych dal bubnovku.
prohlídnout a zahodit :)
Myslím, že je to dobrá silnička na naše silnice :) a pro nás, tlusťochy a možná na cyklokros
Sakra tak mě tady hnedka nemusíte ukamenovat… jenom jsem chtěl říct že Ph.D se mi líbí víc než ten původná humus co sem hodil Tomcat… (to jako nemyslim nijak proti němu…)
Džez nade vše!