čau doporučte mi nějakej řetěz na osmikolo pokud možno s rychlospojkou.já jezdím devíti a ty osmikolové vůbec neznám dík.
čau doporučte mi nějakej řetěz na osmikolo pokud možno s rychlospojkou.já jezdím devíti a ty osmikolové vůbec neznám dík.
Kdysi byl test v cykloservisu, kde nejlépe cena/výkon vyšlo shimano IG-51. za tím byl Sram, teď nevím jestli PG48 nebo 58. Ke Sramům se myslím dává spojka v ceně, k shimanu se musí dokoupit zvlášť. eshop.bikezone.cz/index.php?switch=detail&id=401&kat=539&trideni=CENA&pocet=10
Řetězy Shimano se nýtují, takže spojku dokupovat nemusíš, Shimano je ani nedělá.
ale když tam spojku chci, tak si musím dokoupit sram spojku
Co furt mate vsichni s tema spojkama. Dyt je to stejne na nic.
pro me treba ne…
Rychlost? Jednu vozím v baťohu navíc. V životě sem žádnou spojku ani řetěz nepřetrhl.. Nemám problém, že jeden článek vypadá trošku jinak:o)
Connex, jsem s něma spokojenej, i když teď už jezdím 9kový. třeba->www.eshop.bikezone.cz/index.php?…
Přes velotrade jsem nakoupila Wippermann Connex 804 (320 Kč/ks). Předtím jsem taky jezdila 808. Rozdíl v životnosti nevidím, ale z důvodu prodloužení životnosti budu řetězy točit a vyhazovat tak po 1200 km… Akorát Wippermann má 2 typy spojek – v balení u Connexu 804 nebyla klasická spojka Connex Link (viz obr.), ale ten druhý typ, který se mi moc nezamlouvá, raději bych ten Connex Link. Ty spojky jsou na stránkách Wippermannu: www.connexchain.com/ – Products a Connectors
sram 48 nebo jeste 58, ale myslim ze 48 staci (me teda jo)
Campa C9. Naprosta spokojenost.
taky
Akorát to chce koupit alespoň 3 najednou a pravidelně střídat, protože když ho dojedeš celý, nový si už na kazetě nesedne :-)
ShimanoIG 51 a k tomu rychlospojku Sram na osmikolecko. Jezdim to uz druhym rokem a je to v pohode.
Shimano IG 51. Rychlo spojku nejak nepotrebuju, a retez vydrzi celkem hodne. P.S.: nevim, jestli se rychlospojky nejak zlepsily, ale kdysi co jsem mnel retez z rychlospojkou, tak nez jsem to rozpojil a zase spojil, tak uz mam davno bez problemy retez roznytovany a snytovany…
Ted jsem nasadil HG70 a jsem uplne nadsenej, jak to pekne radi. Predtim jsem mel Point, to byl absolutni hnus.
Taky tak, HG70 za 299.- a spokojenost veliká