uz zase,sice ne reba,ale jaky full??

28 nepřečtených
  • kesu

ahoj,precetl jsem si historii ale prime srovnani jsem nikde nenasel:Shanim kolo pro mamu,melo by se jednat o enduro FS se zdvihy od 120–130mm.Na pohodove jezdeni,ty zdvihy jsou jen kvuli pohodli a problemy se zady.Nejake skakani nebo tak urcite nehrozi.No a vazi cca 65kg.Do uzsiho vyberu se dostala merida transmission speed: www.mtbs.cz/katalog06.html?… GT idrive 5,0 4 www.mtbs.cz/katalog06.html?… nebo popripade scott reflex FX 35 kterej se mi ale libi nejmin www.mtbs.cz/katalog06.html?… Me se nejvic libi to GT,meridu jsem mel a ty vecny problemy s praskanim(to by tady asi moc nehrozilo)ale s krivejma ramama popripade spatne svarenejma se mi uz znova podstupovat nechce.Scott je sice hezkej ale zase ma jen 100mm vidli… Vzali by jste to GT?? popripade co jineho v tehle kategorii?Cenovy limit je okolo tech 42tis MOC.tedy krom cannyona,na toho nemam kseft…

0 0
    • filipes  

V 69ce meli jeste nedavno zlevnenyho lonskyho Stumpjumpera 120 za podobny penize.

0 0
    • BB  

včera jsem náhodou potkal Chucka na GT ID5 u Vltavy. Na chvilku jsme si vyměnili kola a byl jsem strašně příjemně překvapen GT. Ve srovnání se Santičem BLT žádný velký rozdíl, ty šutry na navigaci to to bralo prakticky stejně.

0 0
      • Peslezedirou  

Da da, Chuckovo GT mě mile překvapilo.......

0 0
      • Misiak  

nad tymito dvoma ramami rozmyslam. oplati sa priplatit si 10k za sc? idemu hlavne o pohodu a zehlenie…

0 0
    • kesu  

jestě nějakej názor??:)

0 0
    • Páník  

www.mtbs.cz/katalog06.html?… …sice zadnej krasavec,ale…

0 0
    • JMT  

giant trance (vim ze je mimo zdvih)

0 0
    • Duff  

GT. Ale jsem trochu zaujatej, protože ho mám.

0 0
      • kesu  

a nemáš náhodou zrovna tu ID5 4,0?

0 0
        • Duff  

Bohužel ne. Mám 3.0.

0 0
          • kesu  

a tu 5ti palcovou?je v pohode?

0 0
            • Duff  

Ano. Tu pětku. Ale je to můj první full, takže nemám s čím srovnávat. Při záběru trochu vrzal jeden čep. Promazáno, znovu dotaženo a v pohodě. Pak se pro změnu ozval střed. Vydával pazvuky, když se stouplo do pedálů. Vymontováno, vyčištěno, znovu namazáno a dotaženo. Taky již v pohodě. Jinak bez problémů. Chodí to pěkně už od malejch nerovností. Takže můžu jen doporučit. Otázka co ta vidlice a brzdy na tý čtyřce. To ti musí poradit někdo, kdo s tím má zkušenosti.

0 0
              • kesu  

vidlice je normální olejová patrona tak to snad bude chodit slusne,o tý 3ce jsem přemejšlel taky ale mámě se víl líbí ta 4ka barevně a myslim si že ten rozdíl neni nepozná ..

0 0
                • Duff  

Je fakt, že ta trojka neni moc barevně atraktivní. Ale ve skutečnisti, řekl bych, je hezčí než na obrázku. Ale jestli se mamče líbí modrá, tak není co řešit. Jak jsem psal. Nemůžu si na to kolo stěžovat, ale nemám srovnání. Přeji dobrej výběr.

0 0
                  • kesu  

děkuju,ještě jí to pučim a pokud jí sedne neni co řešit

0 0
    • wroum  

gt

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.