Vozíte někdo XTéčka na nějaký lehký FR ježdění?? Můžete mi je doporučit na fulla na fr/enduro ježdění?? Nebo mě odraďte a doporučte něco jinýho? Třeba Sh HONE?? Díkes ;)
Vozíte někdo XTéčka na nějaký lehký FR ježdění?? Můžete mi je doporučit na fulla na fr/enduro ježdění?? Nebo mě odraďte a doporučte něco jinýho? Třeba Sh HONE?? Díkes ;)
znam sem tipa co vozil ty starsi XT na DH s tim ze vydrzej vsecko(vazil asi 110kg)ale to nemusi nci znamenat,ty uplne prvni oktalinky praskaly silene ale jak jsou na tom ty novy nevim ale asi bych spis bral sainty nebo hony kdyz uz shimano na FR.Ani ne ze bych neveril ze to vydrzej ale spis protoze XT na FR nejak nepatri:)
na FR asi spis Hone nebo Saint ne?
já zas ale nejsem FR-brutalista a to kolo mám i na ježdění, takže ty Sainty vyřazuju z výběru
no a co todle: kupkolo.cz/product_info.php?cPath=29_32&products_id=1611 a osa: kupkolo.cz/index.php?cPath=56 a ještě ušetříš
Tak tyhle kliky bych nedaval na FR/EN bajk,mam je na XC,ale na FR bych se bal ze je nekde urazim…
Ja kdyz jsem premyslel o takovym kole, proste FR/ENDURO tak by na nej ty XTcka sly. No a znam par lidi co to presne takhle vozi. Jsou lehounky a pritom tuhy.
to jste se mi tu rozpovídali teda :)) vozíte někdo ty HONE kliky?? Nebo slyšeli jste na to někdo nějakou hanu?
Vozím je druhým rokem. Připadají mi tuhý. Technicky jsem to nezkoumal, tak nevím co jsou zač. Předtím jsem ohnul Truvativy-Fived, ty tak tuhý nebyly… Převodníky Truvativ možná líp braly řetěz. Hone jsou drahý, dobrý a hezký. To je asi všechno, co bych k nim napsal.
nejdřív si ale očekuj jak dobře ti pudou kliky s int. osou do rámu…rb je vyhlášené tou svou posranou řetězovou linkou.
no vidíš a tomu já nerozumim, co je to „řetězová linka“ a že bych si na to měl dávat pozor… v čem je tam problém?
byl tu boj o tomhle :-) viz bike-forum.cz/forum/268557/279670/forum.html#unread1
tak to jsem prolítl v rychlosti a prvních asi 258 příspěvků jsem se bál, co z toho nakonec pro mě vyplyne a pak poslední dva mi otevřeli oči a naději, že není všechno ztraceno… jen se musim někde zeptat :))
když už Shimano tak Home, Saint