Viem ze o treningu s tepakom uz tu toho bolo moc ale aj prosim o pomoc.(historiu mam precitanu)
Vedia mi tu prosim nejaky borci poradit nejaky systematicky trening ako by som sa mohol co najlepsie na tuto udalost pripravit. doteraz som jazdil rok s tepakom(predtym iba ako blazon a bez tepaku:D) ale jazdil som len na anaerobnom prahu(u mna dost vysoko – 182).cely moj trening doteraz vyzeral tak ze slapem iba do kopca – spominany kopec kde ma byt casovka jazdim kazdy druhy den(alebo ako je to mozne ale aspon 3× za tyzden) 2– 3× za sebou a snazim sa udrziavat na anaerobnom prahu.robim to tak dobre?(myslim ze nie:D) totiz podla toho co som cital materialy od pana Vojtechovskeho(tymto mu vdzavam velky diiiiik:D) a aj podla toho co som si teraz robil nejaky treningovy kalendar na polarcyclingcoach.com by som mal jazdit skor v nizsich tepovkach-v oblasti aerobneho prahu.Lenze ked xcem trenovat iba v kopcoch – lebo nikde inde ma to nebavi- tak je pre mna skoro nemozne udrzat sa na tepoch okolo 165. moooooc prosim o rady.dik moc sportu zdar.
P.S.: odpovedajte iba ti co mate s treningom podla tepov skusenosti.Rady typu jazdi podla pocitu moc pocut nechcem:D