Máte někdo zkušenosti s rámem Sprinter Stranger xc 4000 ? Je v novym velu na straně 28. Nevíte kde ho najdu na netu? Nebo kde se dá koupit?
Máte někdo zkušenosti s rámem Sprinter Stranger xc 4000 ? Je v novym velu na straně 28. Nevíte kde ho najdu na netu? Nebo kde se dá koupit?
Maj web, ale o tomhle rámu tam nic neni. www.sprinterbike.cz
psal jsem jim na mail, kolsport@sprinterbike.cz, prodaji Ti ho za cenu ve Velu. Poslali mi geometrii, vyroba Asie a jezdi na nem zavodnici nejakyho regionalniho tymu. Vaha tusim 1590g 19 palcu, vcetne laku a samolepek, za 3800 mi to prijde dobra cena.
Ten „závodník regionálního týmu“ o kterém píše hannawald je můj kolega. Zatím se ještě nepřipojil do bike-fora, takže zkusím zareagovat místo něj. Na tom Sprinteru jezdí od začátku letošní sezóny a je s ním zatím dost spokojený. Dělá na tom kole i dost solidní výsledky (Silesia – 2. místo, Sulov – 1. místo, SME Cup 2× 3. místo, apod.), takže to bude vcelku slušná raketa. Ale jenom v kole to asi není. Ten kolega je zároveň majitelem obchodu, kde prodává i tyto rámy. Máš-li zájem o nějaké další info, napiš na mail.
Jen počkej, Zající!