Rád by som sa opýtal, či niekto nevie o nejakom „bežnom“ tachometri (stačia základné funkcie) s možnosťou upnutia aj na predstavec?
Vďaka.
Rád by som sa opýtal, či niekto nevie o nejakom „bežnom“ tachometri (stačia základné funkcie) s možnosťou upnutia aj na predstavec?
Vďaka.
jakákoliv sigma
Jakýkoliv CicloSport – jen dej pozor, ať máš rozebiratelný držák, uchycený gumovým kroužkem. Ten se dá o 90st otočit. Ale tacháč na představci nějak není to ono – při ovládání funkcí mušíš pustit rodla z ruky.
ono nejde o nejaky imidz, na riaditkach budem mat vlavo blikacku a vpravo zamykanie vidlice. Takze na tachac uz vela miesta nezostava, ak to tam nechcem narvat cez seba…
CatEye Strada, ale nevím, zda ho lze označit za běžný :)
Hlavne, kdyz ho das na predstavec, tak se ti dostane mimo zorne pole. Alespon u mne to tak bylo.
Já to tak vozím a zvyk jsem si. Místo vedle ruky koukám na představec. A za jízdy ho nepoužívám. Stačí mi vzdálenost a rychlost, čas mám na sportestru. A on toho víc stejně neumí…
Jo a mám Sigmu. Vádí mi akorát, že že to prohnutí držáku je mnohem větší než na představci, tak to nesedí.
„nesedi“ – to znamena co?
Alespoň neuvidí, jak jede pomalu. :-D To je věc, která mě osobně vadí. :-)
já na něho vidím pěkně. :)
Já taky.
Sigma Targa-8 funkci
Čavte, kto mi poradí ako uchytiť tachometer na predstavec. Tachometer je určený len na uchytenia na riadítka,ale chcem ho mať na predstavci. Skúšal som všeličo,ale buď to nedržalo, vypadalo blbo alebo oboje dokopy. Teraz ho mám uchytený sťahovacími pásikmi, ale tie sa trochu križujú a ako som písal…nevypadá to pekne a navyše sa to trošku kýve.
Mám sigma 906 funkce mě tam stačí a hodně se mě líbí designově. Myslím je i levný. :)
Za 5roků snad něco sehnal(vykopávka)
Nechcel som zakladať novú tému, tak som použil takmer 6 rokov starú :-) ktorej názov sedí na môj problém.
Taky to nebylo na tebe…
Za tych 6 rokov uz na to asi prisiel…