Jedná se mi o to, jestli na SwingeruCoil ten přídavný zásobník s ventilem vleze do rámu Spec.Enduro. DHX a DHXair se tam vleze v případě krátkého ventilku, o Swingeru jsem informace nenašel. Máte s tím někdo zkušenost ?
Jedná se mi o to, jestli na SwingeruCoil ten přídavný zásobník s ventilem vleze do rámu Spec.Enduro. DHX a DHXair se tam vleze v případě krátkého ventilku, o Swingeru jsem informace nenašel. Máte s tím někdo zkušenost ?
Tlumič jsem vlastnil, ale na uplně jiném kole. O proti DHX je ta expanzka dál od těla tlumiče, tak si myslím, že se tam nevejde. Soudím jen podle fota, možná to budou jen milimetry. Každopádně vyzkoušet v krámu. To jsem ti ale moc neporadil…
BTW : proč měníš Foxe?
Dík za info, neměním, ale chci mít něco v šuplíku, když mu zase uteče luft nebo něco jiného. To v šuplíku mi taky vylepší zdvih zadní stavby.
Tak o tom mi povídej. Paralelně s tlumičem na kole mám vždy jeden v šuplíku a postupně dělají koloběh, zatím jsem zkusil 5 ThElement, Fox Float R, Fox Float R Pro Pedal, Fox Float RP3, Swinger 4 a to všechno během roku a půl :o) Jakou rozteč máš na Enduru?
Rozteč je tam od 8,5" do 9", chod tlumiče 2,25–2,75". Na zdvih 138mm je tlumák 8,5"x2,25", na 165mm 9"x2,75" K Enduru se dodává druhá konzolka na spodní trubku, která zkrátí rozteč o 0,25".