Prosím poraďte co mám vzít? kterej je lepší? Mám 100kg a kolo mám jako doplňkovej sport tak max. 3× týdně…chtěl bych něco do 18.000,– maximálně
Prosím poraďte co mám vzít? kterej je lepší? Mám 100kg a kolo mám jako doplňkovej sport tak max. 3× týdně…chtěl bych něco do 18.000,– maximálně
osobně bych volil Appache,ale tahle dvě kola jsou hodně podobná-takže vol podle designu a pohodlí=jeď si obě kola někde vyzkoušet,pokud můžeš a které Ti víc sedne, to ber. Rozdíl v řazení Appache=dualy-řazení celou páčkou/odřazování malou je jen otázka zvyku. Hlavně si nechej upravit vidlici na svou váhu-mám na mysli buď výměnu pružiny za tvrdší nebo dofouknutí vzduchu. Jinak byjsi měl být opravdu spokojený s každým z nich.
já bych bral Magnuse, hádej proč :-D jinak můj Magic letoční model mě vyšel 17.990,– Kč takže jsem spokojený :-D
No jestli mas metrak, tak apač pod tebou prdne, takze je vojba jednoducha. Ne vazne horsi ram sem nevidel
ale zase když jeto Vinetou… tak ten apache ;)
asi tě tedy poslechnu :-)
s tím že ten Apache podemnou praskne ste mě moc nepotěšili…moc se mi tomu nechce věřit…a ten Magic za ty hezký peníze se dá sehnat kde? :-)
to ti poradit nemůžu, možná by jako autorizovaná prodejna měla s toho průšvih když ho prodali za menší než doporučenou cenu. IMHO teď už i oni ho prodávají za doporučenou cenu, já ho bral v dubnu to měli na nové modely ceny nižší.
Ještě se mi líbí Superior XC840 … co na něj říkáte??
.. je z nich nejlepší … Teď už bych neváhal
taky bych řekl…
+jestli mu jde o jeho váhu,tak bych doporučil rám od Cube, ale zas ta cena… ale určitě by ho unesl
Je z nich nejlepsi, ale ta vidle by chtela vymenit!
za ty peníze bych už chtěl aby se mi kolo i líbilo, ale mě se ten zmíněný Superior nelíbí :-( každý má ale jiný vkus.