zohnal som konecne fajn navleky, no neviem cim si mozem dovolit dat z nich dole potlac, aby ostali fajn. nieco som zoskriabal nechtami, no chcelo by to nejaky benzin :-)
zohnal som konecne fajn navleky, no neviem cim si mozem dovolit dat z nich dole potlac, aby ostali fajn. nieco som zoskriabal nechtami, no chcelo by to nejaky benzin :-)
kdybysis koupil northwave tak byses o to nemusel vubec starat:-)
poprosil by som v mojich threadoch len k veci!
Casem se to opere :-)
kdyz to zkusis nasilne, hrozi Ti poruseni struktury. opravdu bych si silne rozmyslel sundavani potisku. zkus mozna zehlicku?? ale nevim nevim…
tiez ma napadlo nahriat
ale uvědom si, že je to umělé vlákno tak opatrně, ať je nespálíš
To je ten potisk tak hroznej?
Navleky zvycajne alebo nezvycajne su cierne tak to nafarbi a no problem
no az tak hrozny nie, ale nechcem tam nejake „stupidne“ napisy. a na pravom je celkom dost (5×5cm) velka modra reklama. to je tak, ked je nieco lacne.. :)
alebo este nieco ma napadlo co tak to prevratit opacne
mas same dobre napady.. skus este nieco :-)
osobne bych na reklamu kaslal. ta nejezdi…
Levné? Jen abys nestrávil víc času řešením potisku než jejich používáním. Zkus je nejdřív párkrát použít a vyprat ať máš představu o trvanlivosti jak návleků tak reklamy.
4 roky?
žehličku na polyester + něco malinko navrch opatrněěě a přes piják ať ji pak nemusíš čistit .-)), přebarvení? barvy na textil, které drží i na polyesteru mi přijdou asi schůdnější. ještě by ses mohl zajízdy složit na nějakej hrubší asfalt, třeba to odrbeš .-)
nehtem. na napisy, ktery mi nevadej nebo je dokonce na obleceni mit chci, to funguje dokonale:-))
hej, nechtom som dostal tie mensie, no ta jedna velka, to bude asi problem
Me napadlo to proste prelepit. Bud nejakou lepici paskou, nebo nejakou nazehlovaci zaplatou – ty jsou k dostani v outdoorovych prodejnach na vodotesny opravy obleceni. Z uvedenych reseni mi to prijde nejlepsi.