• ivaneck

Přítulka má tyto pláště na Meridě, teda nevim, k čemu, když jezdí častěji po silnici a mají dost výrazný vzorek. Ale mě by zajímalo, na co jsou ty pláště určený, jsou strašně měkký a hodně často se propíchnou. Je to pláštěma nebo má takový „štěstí“? Jinak se vždycky nasměju když píchne. Mám pocit, že normálně člověk ujede ještě tak 2–3 km a řekne si, že to má nějaký měkký, ale řekne: Já tom mám asi píchlý sssSSSSSSSSSS­SSSS! ;o)

0 0
    • ivaneck  

Poopravím: „… měkký, ale ona řekne …“ ;o)

0 0
    • CZiko  

kdysi jsem je měl, nic hroznějšího jsem nezažil. lepil jsem pořád, je to opravdu pláštěm – prohlídni je při každém lepení pořádně zevnitř – velmi často mi tam zůstal např. trn, nebo kousek drátku atd. atd…

0 0
    • gobike  

To ji teda pekne mucis s HardDrivama na silnici. Maji nejhorsi odvalovani co znam…

0 0
      • ivaneck  

Ale kdepak ;o), mají to jako rodinné kolo, já za to nemůžu. Ty pláště jsou na Meridě prostě původní, takže není vůle je vyměnit ;)

0 0
    • marapara  

2,1 HardDrive jsem vozil nějaký čas. Ale že bych měl nějaký hafo defektů se říct nedá. Jestli jsem měl jeden, dva, víc ne. Ale valivý odpor je fakt velký. Už bych je nejezdil. Jinak maxiss dělá několik směsí, od měkkých po tvrdé, mají označení tuším 70. Já jsem měl tuhle v drátové verzi za 390. Těžko říct, co dává na Meridu, jestli je to stejná směs nebo je měkčí, jak píšeš.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.