Přesněji řečeno v Kralupech nad Vltavou, trasa cca 30km, 25.6. prezentace do 8:30, kdo by tam netrefil, muzem pockat na nadrazi, vice na www.marry.wz.cz
Přesněji řečeno v Kralupech nad Vltavou, trasa cca 30km, 25.6. prezentace do 8:30, kdo by tam netrefil, muzem pockat na nadrazi, vice na www.marry.wz.cz
spatnej termin, ten den je snad nejvic zavodu :-(
už jsem to říkal asi 30×!!!
:-)
ten den ne, ale ten pred tim :)))
z tý čtyřiadvacítky se neurvem ani v neděli ráno, i když začíná v sobotu :-))
možná my zabloudíme k vám, máme na to lidi – dva bráchy :)))
tak se mi zda ze vam brachove vytreli zrak :-)
at pocitam, jak pocitam, tys dostal v sobotu 17minut, my vcera 4 a to se rika kdyby (…se to nejelo ve dvojicich :))))
nj…nejak ti to jezdi.....a nam ne :-( … Jo jinak jsem dal k sobe na stranky ( marry.wz.cz ) fotky z toho Orientaku tak se muzete kouknout :-)
Skoda ze jste nezustali v Upici,vyzkouseli byste si tam bednu zezhora,nikdo poradnej nejel,tak jsme to s Premkem vyhrali absolutne :-)))
Uz to víme a gratulujem :)
Super akce, především načasování perfektní- chrti a chrtky izolováni v chrtí karantánmě s inkupační dobou 24hodin;)kdesi u Ještědu, takže zbylo i jedno místo na bedně pro méně uchrcené jedince:) v cíly byla dokonce sprcha s teplou vodou- to clověk často nezažije, obzvlášť když startovný bylo všem odpuštěno:)
nakonec 47km a 3. místo v kartegorii MD:-)
Pochvala Elwíře:) za další přežitý závod.
kategorie:malo dlouhe??:-)
Kategorie: " Závody-akce "- takže tu bez helmy nemáš co kibicovat:-P
ja se akci zucastnuju a nikdo si nedovoli me kibicovat:-))
nee uz to mam!kategorie:mlade divky:-)
oh děkuji, se divím že máš se mnou furt trpělivost :)
:-) si připadám jak Šelmíra:o)
ta má taky trpělivost? :)
to nevim, ale jistý zbraslavský patriot:) o ní prohlásil cosi jako že vymetá lokální maratony, aby byla na bedně;-)
Ze by Dubnicky maraton byl lokalni ? ;o)
natom neni nic špatnýho :)
Na to ze ste nebyli Kralupaci tak myslim super vysledek. Gratuluju moje.libimseti.cz/Marry_GO/IMG_2527.jpg
oj oj oj tak sme prosvihli orientacek, skoda-mohli sme trebas se zenou zapustit nenavratne koreny a odsunout vasi nesehranou dvojici do hlubin startovniho pole :-DDD no setjna ma zena kolo v lakovne a na vikend mela tezkou mrdku (pro neznale-merida transmission) tak by to asi stalo za prd :-)