15.7. taková rodinná akce, kdo si to chce jen zkusit, jaký to je, ideální šance, doporučuju www.mestomseno.cz/index.php?…
15.7. taková rodinná akce, kdo si to chce jen zkusit, jaký to je, ideální šance, doporučuju www.mestomseno.cz/index.php?…
hmm asi nedám za jeden den Salzkammergut o tohle :( škoda přesně něco takovýho bych zkusil…
Ja chci zkusit tohle: www.vlaska.cz/tvrdak.htm
drásal :/ už mám zajištěný startovný…
ty by jsi měl spíš zkusit tohle .-)
mi to nenačetlo obrázek tak second service rac.crolink.cz/Survival2006.pdf
to už jsem maličko prošvih :/ se jede lod nebo se plave?
lod, ale muzes plavat vedle lodi .-)¨)
jasně :( ty jo už dlouho uvařuju že se naučil alespon trochu lod, survival mě láká ale všude je lod :( na padák kašlu, to budu rovnou skákat base jumping :)
v kokoříně je loď vždycky na nějakým rybníku, takže tě to neodnese někam do …horoucích pekel
Hele, funguje ti vubec ICQ :-) Sem si te pridal aby sme se domluvili na tu sobotu. Ale ty tam nejsi :-)
icq umrtvila 4 leta dcerka spolu s nekolika dalsimi programy .-///
tak posledni tamtamy: jede Sáva a Marry, tak kdo mebude na salzu, tak foták a fandit :))) případně záchranný kruh a lovit utopence :)))
Na utopence je lepsi vidlicka. Kazdopadne ucastnikum drzim palce.
no jeste si to rozmyslim…nevim jestli ujdu 10km :-)))
s neustalym cvakanim tomasovyho fotaku za zady urcite :)))))
:-))))
Hned bych jel, ale letos jsem videl kolo 2× kolo a to tenhle tyden a behal jsem v zime…ze bych se jel se protrapit :)
hned bych jela taky…sice by to asi bylo zarucene posledni misto, ale vypada to zabavne…ale sem naka nastydla,herdek, v lete, kdo to kdy videl…
to znam, kdyz si na kazdy obcerstvovacce naleju kelimek do helmy, tak je ryma zarucena :))))
tak ja nevim… mam si to strihnout bez treningu ?… z tech tri disciplin umim asi jen na kole :)… a predstava behu na 10km…ve me vyvolava neuveritelny respekt.
PS:Savo jedes taky ????
Já bych to taky zkusila, kdyby nebyly ryby…:-)))) 10 km běhu by mě asi zabilo:-)
bych taky zkusila, kdyby… jen bych měla vítr z 1,5 km plavání.