Už už:)))jsem si myslela, že budu víkend bez závodu, ale přece:) jen jsem dostala pozvánku na tohle : www.50bezdez.cz/ . Nejedete někdo z Prahy autem? Dík (ps : vim že je to rovina blabla…)
Už už:)))jsem si myslela, že budu víkend bez závodu, ale přece:) jen jsem dostala pozvánku na tohle : www.50bezdez.cz/ . Nejedete někdo z Prahy autem? Dík (ps : vim že je to rovina blabla…)
To si taky nemohla rict driv??? :( ted uz se nevyvliknu z pracovniho vikendu na chalupe… :(
hele já to nevěděla, až teď…sakriš škoda:)
no jo skoda… ale pockej ve stredu na myho bajka! to bude luxus nejvetsi! :)
ty vogo, se nemuzu dockat..ve stredu jako zejtra,jo?
az za tejden, kluci v programu maj nejak plno, asi maj lepsiveci na praci… nemohla bys to nejak zaridit? :-p
že bych donesla švestičky ze zahrádky?:)
:-D kde mas zahradku?
hlavne se prosim te „NEOTACEJ“ vis jak to pak dopada :-)
na tomhle si budu davat bacha! :)
do smrti :-DDD
spis do prvni kocoviny! :)
a bacha na psy :oD
cau cau, kdyz nebude prset, jedu tam a zpatky na silnici – pro nejakej matros od kamose :-) tak muzes jet semnou na rozjeti :-))
trosku mohutný rozjetí před závodem,ne?:)
pojedem na pohodu, lokomotiva bude BEEDA, takze za dve hodky jsme tam :-)
no pockej a to mam jet dve hodky tam, pak dve hpdky (mno asi min) zavod a pak jeste zpatky?
no proc ne :-))) ja bych tedy do toho nesel, ale ty si zenska ty zvladnes veci :-))
kamarad taky jede z Prahy nakole,teda nejdřiv do Liberce ,pak do Doks , pak zavod a zpet do Prahy.Toho poznas bude to ten co na startu bude vypadat ze uz je v cili
ehm,tak to je střelec
mam 5-ti hodinovou vytrvalost, planoval jsem Pha-Doksy-Turnov-MalaSkala, jede se tam Extrem cup, tak to tam jdu okouknout, odtamtud me vezme kamos… dam info po icq.B
co co co na štěchovický už je plno? :o)
covece jen jednou nebo dvakrat – vic asi ne, sem jezdil stechovice a zepet – 6hodin, docela vopruz
no tak coooo???Nikdo?
Taky se přidám, nejede někdo z Liberce? Kdyby bolo potřeba mám volno v autě. Jinak z Prahy jedu v pátek z práce, to ti asi nepomůže:-(
no to ne, škoda, ale dík
Není zač:-) Mám pocit, že to bude v sobotu pěknej fofr… Byl jsem to o víkendu projet a je to vážně placka :-(
nojono,tak ja nejedu, káru nemám…Dám si místo toho křivoklátský kopce a možná udělám líp:)
Nejdriv sem zajasal ze bych si to zajel – v okoli je celkem pekny teren- ale po prohlidnuti mapy a zjisteni skoro absolutni roviny na to kaslu. Radsi pojedu otevrit cyklostezku a dat nejaky pivko a kousek prasatka :)
Koukám na mapu – povrch je šotolina+asfalt, takže je to taková placatá Jizerská padesátka/Nova Cup :)
Tak, tak… Ale ještě na pár místech „drobek“ písku… Doufám, že v tom vedru co má být se to bude dát přežít…
Já jsem přihlášenej, ale nevím ještě jestli pojedu, bo je mi šoufl. Rozhodnu se až v pátek večer. Jestli pojedu, tak sám, někoho vzít můžu.
Dalsi sra*** zavod, 50km za 500,– to je dobrej business :)
platit to nemusim, proto bych jela, zadnej zavod neni z treninkovyho hlediska spatnej, jede se kase tak jako tak a do intenzit se dostanes stejne..Neva, snad pristi rok:)
pojed s nama trenink do Doks a zpet, ZDV 4,5h vytrvalost, ale bez prestavek jako minule s BF…
kdy jedete z Doks ? ja tam mam na sobotu 5h a docela bych se rad zase jendou s nekym svezl…
Sobota z Phy – bud v 8h nebo v 10h, podle toho jak stihnu navrat ze spindlu, radeji v 8 h nez bude horko..B
chichi ty jedes taky?ted mi to rikala kamoska z exconatctelu…to bude naka gigaakce,ne?:)
jo beru si ziletku odkroutim si svoje a pak jen leharkou, to je bude team building :-)) B
Aha, tak to asi moc neto, protoze ja z Prahy nejsem.
ja bych jela, jenze to je zas na celej den,ne?3hodky tam, dve hodky v doksech a 3 zpet:(
prave ze ne, potrebujem se tam trefit tak aby tam byl kamos a dal mi veci od prekupnika :-) takze bud vyjedem v 8 a nebo v 10 aby se to stihalo :-)
aha…promyslim to tedy.sorry za vymenu info zde, ale gatekeeper nejak nechce dovolit prostupnost alternativnich komunikacnich kanalu nebo co:)
od toho tu je ne ?, tedy pokud me budes zvat na rande tak jen pres sms :-))
z treninkoveho hlediska, je to uplne na houby, teda aspon pro me… kdyz zavod, tak kase, ale nevim proc bych se musel bat, ze me nejakej plasak sestreli…
kdyz se postavis do prvnich rad, sestreleni se prece bat nemusis…tam to ty lidi umej…ani ja se uz nebojim a to rozhodne nejezdim buhvijak rychle:)
ja na kole jezdim uz nejakej ten patek abych vedel svoje, ale i tak diky za radu :) Proste spatna akce, ale vzhledem k tomu, ze to mam zarohem jsem o tom asi tak pikosekundu uvazoval, nez jsem to vyhodnotil, jako ze ne a to ani nahodou.
no tak 450metrů na 50km s poznámkou že trat není náročná, to bude čas tak 1,30 – 1,40, fuj tajbl. radši celodenní zewling posázavím :) a večer tak 8–12 kousků do ZDV :)
to je opravdu super názor, radši se zchlastat…
No tak Ty jsi sbiral odvahu docela dlouho na tuhle reakci, to Te to muselo zrat cely leto… 8-))) Nicmene kdyz uz jsi to vytahnul z prachu zapomneni, vyuziju toho: v nedeli 24.9. se ma jet 2. rocnik Tour de Machac – 36 nebo 72 km (1 nebo 2 okruhy) a trat je rozhodne zajimavejsi nez Bezdez (po plazich tesne okolo jezera a pak pres Polomeny vrchy), pricemz startovny tusim 350,– (pokud si to pamatuju z letacku z infocentra – propozice uz mely viset na www.bikebase.cz, ale zatim nevisej). Jak dopad prvni rocnik nevim, poradatele neznam (Achilles Barnisin z Lipy), nejsem placenej za reklamu 8-))) ale jedu (naockoval jsem i zbytek rodiny vcetne dedy 8-))) a tesim se. Rozhodne lepsi zaver sezony nez Novacup (i kdyz budu i tam – je to spolecenska povinnnnnnnnnnnnost 8-))).