Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli uz ste nekdo neco takoveho resil.Mam LO venku a nejde vubec stlacit. nevite nekdo, jestli se to da rozebrat nebo je to na vymenu?diky za pomoc. Martin
Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli uz ste nekdo neco takoveho resil.Mam LO venku a nejde vubec stlacit. nevite nekdo, jestli se to da rozebrat nebo je to na vymenu?diky za pomoc. Martin
mozna zkus vrazit do toho to ovladaci kolecko (s napisem lock / open) a otacej to po smeru open (muzes zkusit z toho vyndavaciho kolecka urezat nozem takovou mini zarazku, pak to muzes otacet asi 2×/3× nez se to skoro uplne zamce nebo naopak 2×/3× nez se to uplne otevre). treba si to pred rozebranim nechal zamceny…
TO uz jsem prave zkousel sundat ten vrsek a vic s tim tocit, ale stejne to nepomaha
ja viem že je to dosť od veci, alle.. dajte mi co pro to trochu kritiky, aby som vedel čo mám vylepšiť :-) www.bike-forum.cz/…se_biky.html?…
To je tak, kdyz se abstinent jednou za cas napije…
… abstinent
Mne se jedna jenom o to, ze kdyz se napijes, tak mas asi velke nutkani exibovat. Kdyz ne stara, tak kolo… porad neco ;o)
no, každý má nejakú tú úchylku… inak neja pomimo sa tomu hovorí „mladí a sprostí“
Tak co teda vymenit: vidlici, brzdy, kola, plaste, riditka, predstavec, no a ram za fulla…
hlavne ty riditka ..
Zdravíme pozemšťany!