Ahoj,
mam tu jeden „netradicni“ a „neocekavany“ dotaz, kterych tu mate malo :-) Potreboval bych poradit s vyberem kola, protoze uz mi z toho jde hlava kolem. Na kole jezdim pro zabavu, ne zadne extremy. Vetsinou turisticke znacky, ikdyz to nekdy taky stoji za to :) Nekdy bych si chtel zkusit i nejaky zavod, ale rozhodne jen pro ten pocit ze zavodeni, atmosferu a „zkusit si to“ nez pro nejake vysledky :) Do ted sem jezdil na starym MTB s alivkem a pevnou vidlici. Nemel sem problem, ale kdyz sem si jednou pujcil kolo od kamarada, jelo se mi na nem najednou minimalne dvakrat lehceji – i do mirnyho kopecka to jelo jak po rovince (a to sem o sve kolo celkem pecoval) :-D Takze sem dosel k zaveru, ze je cas na vymenu. Jen pro info vazim 80Kg a merim 185 a rad bych neco tak do 16k :) Je mi samozrejme jasne, ze za tu cenu nemuzu cekat zazraky, ale pro me je to velkej balik! :-)
Po dlouhem vybirani a procitani vseho mozneho, sem dospel k temto adeptum:
Superior XC 840 www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… ->vypada celkem fajn, docela se mi libi, super vybava, jen na ten suntour vsichni nadavaj, ale mozna by „na to moje jezdeni“ stacil.
Pells Razzer Pro www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… ->taky vypada moc pekne, navic dalo by se vicemene rict, ze je to cesky kolo, coz ma u me taky plus. Vybava asi dobra, jen nevim jak bych si zvyknul na razeni DC, toho se trochu bojim.
Giant Iguana www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… ->vzhledove se mi libi nejvic ze vsech uvedenych, vybavou na tom asi bude nejhur, ikdyz to taky snad neni tak spatny, ta vidle je pry desne tvrda sem se docetl.
Ravo Sago 05 www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… ->tady me zaujala sleva jakou maji na tohle kolo v bikestore.cz (17595),–, i tak je uz ale dost drahy a nevim jestli ty penize navic stojej za to.
Co vy na to?
Diiiiky moc vsem za nazory.