nekdo z okoli na spolecne vyjizdky MTB i silnice?
nekdo z okoli na spolecne vyjizdky MTB i silnice?
No jak vidis moc libi sem z teto oblasti nechodi :(
Já jsem od Svitav, mohli bychom se někdy domluvit a dát něco kolem Č.Třebové, pokud nejsi chrt. To bys jezdil stejně sám :))
Mail mám v profilu. Silnice i MTB (radši silnice).
si byl na dovče co ? :) btw. meli by jsme nekam vyrazit
Si piš. Měl jsem se jako v ráji. Kolařská dovolená, od každýho něco. www.bo.wz.cz/…P1060148.JPG www.bo.wz.cz/…P1060164.JPG www.bo.wz.cz/…P1040031.JPG www.bo.wz.cz/…Q1060008.JPG www.bo.wz.cz/…P1010001.JPG www.bo.wz.cz/…P1010021.JPG www.bo.wz.cz/…P6170090.JPG Můj miláček mi dělal doprovod, jezdili jsme po horách, skládali a zajížděli jsme nového bika a tak vůbec. Koncem tejdne bych snad měl mít trochu volnějc, tak můžem něco dát.
se to nekdo ma no, jinak o vejkendu sem mimo, ale pristi tri tejdny muzem jezdit v noci treba kazdej den a nikdo mi to zakazovat nebude ;) ale mohlo by se teda neco dohodnout s novym kolegou at nas je vic ;), ale to asi jedine mtb :)
Kde to je? komkretne ten vlek?
Dolní Morava Větrný vrch
Tak by sme se teda mohly na necem dohodnout a nekam vyrazit, cim vic lidi tim vic, jestli teda neni Bobo zas nekde mimo.
*vic ⇒ lip ;)
Už jsem tady, ale zas budu pryč :-). St-Čt na silničce v Brně, Pá-Ne na biku na Dolní Moravě, příští víkend BeskydTour silnice, takže jestli, tak někdy příští týden odpoledne. Mám nový špalky do véček, tak můžem dát nějaký lesní peklo.
to je skoda, pristi tyden budu mozna na brigade jenze nejspis cely tdyen pryc, ale este nevim kam budem jezdit, tak ze treba bude odpoledne cas, kdyztak se ozvu
hoj jsem z Letohradu a jezdím na krossu
Ja bych rád nějakou tu vyjížďku :) Ozvěte se kdyztak na ICQ 305794873
tak jak bikeři, jste tu? pokud ano a jezdite ozvete se 299–471–662 Libor