Chci se vás jen zeptat, odborníci…co by jste mně řekli na kolo www.bajkstore.cz/DetailPage.asp?…
Chci se vás jen zeptat, odborníci…co by jste mně řekli na kolo www.bajkstore.cz/DetailPage.asp?…
je krasne! mozes si ho kupit
A co ta vidla?
kasli na vidlu.. nechapem, ako moze niekto riesit vidlu a vobec bike ako taky v tejto cenovej relacii..
vyzeraju fcelku rovnako :)
No tak v každém případě tu Q800, je jinde s komponentama i ta vidlice už je mnohem lepší. Pokud by sis ji ještě nechal vyladit od Milana, tak si myslím, že naprostá spokojenost.
Asi sis nevsim, ze stoji dvakrat tolik. A priplacet si 7000 za suntoura a razeni deore mi prijde trochu ujety. Navic bys do toho musel vrazit jeste dalsi prachy za „vyladeni“.
Ja tady, ale vůbec nediskutuju v čem se 7000 odrazí, odpověděl jsem pouze na to, co je lepší. No a to snad každý pochopí, že lepší je samozřejmě ten druhý model. To, že je mnohem dražší, to už je jeho problém.....on si vybral zrovna tento jako druhý a o ceně nebyla vůbec řeč.
A ještě něco, prohlídni si oba modely a poznáš, že není rozdíl pouze v řazení a vidlici…
Zadny zasadni rozdily tam nevidim takze bych spis koupil to levnejsi a za usetreny penize bych si koupil treba nejakou opravdovou vidlici. :)
Samozřejmě tohle je taky určitá možnost :-) .....ale řekl bych, že autor má spíše na mysli koupit kolo, nic moc neměnit a jezdit a jezdit.
Co ma autor na mysli netusim, kdyz si vybira mezi dvouma tak cenove rozdilnejma kolama. :)
:-)
a ja zas nechapu ze nekdo nemuze pochopit ze kazdy nema na kolo rozpocet 50 000 a vic. chtelo by to trochu zdraveho rozumu a min machrovani..
diky…asi tak:)
to tebe vravel :-)
Ať má kdo chce, kolik chce peněz, tak vidli v této cenové relaci řešit nemusí. Tak to chápu já.
tak
…„a vobec bike ako taky v tejto cenovej relacii..“ a tohle chapes jak?
No tak je fakt, že Olpran nebo Madison by to bejt nemusel, ale jinak je to všechno podobný, ne ?
a kola za 50 000 stejne nejsou???? ta vase logika trochu kulha
Tak to snad nemyslíš vážně ??? Carbon za 36 litrů www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?…
Colnago, kde osazení není zdaleka tak důležitý jako značka www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?…
A konečně DEMA, kterou prodává pouze dobrá kombinace výkon/cena www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?…
Není divný, že zdaleka nejlevnější je Full Carbon a zbylé dvě stejně drahé kola sou opravdu poněkud odlišně osazeny ???
Nebo myslíš, že takovéto rozdíly panují i v kategorii kolem 8500,– ?
BTW: vybíral sem pouze pevná XC, ale jinak v kategorii do 50000,– bych našel rozdílných bajků…
Možná, že ses do teď o jiných kolech nedoslech, tak mi budeš jistě vděčen, že sem ti otevřel oči…
hmmm…to si borec…nemusis se snazit ze me delat blba.ale jsem rad ze sis dal tolik prace s hledanim odkazu, aby jsi mi rozsiril obzory. stejne tak totiz muzes najit rozdily u te nizke cenove hladiny, jen pochopitelne nebudou tak markantni. hlinik x ocel, pevna x odpruzena vidla…toto nejsou zasadni rozdily??? o co tady ale jde, a co jsi viditelne v navalu snahy me poucit nepostrehl, je to, ze se zastavam cloveka, ktery muze nebo chce dal na kolo jen 8500 a nejaky odbornik mu misto rady rekne, ze kolo za takovy prachy neni vlastne kolo.
Naprosto s tebou souhlasím. Taky to nechápu, jak tady někteří uvažují.
Tak ok. Právě, že sem včera hledal na netu kolo s odpruženou vidlí kolem 8500,– a přišlo mi to všechno stejný (teda krom toho Olprana, kde maj teď 40% slevy, ale ten nepadá v úvahu). Nevim jak Gatier, ale já netvrdim, že to není kolo.
Co ti vadí na Olpranech??? Myslím ty normální MTB ne hypermaketové.
Ty sváry.
Aha, no jako mi jednoho Olprana v rodině máme a rozhodně to není vůbec špatný kolo. Přesně je to model Atlantic Disc a bezproblémový.
No já nevim. Nelíbí se mi ani ta hmotnost, design a doplňky Kalloy, který s úspěchem lámu. Ovšem proti gustu…
ale tak da sa na tom jazdit
Vybava nic moc, ale za ty penize clovek nemuze chtit zazraky. Celkove ale vypada pekne, hlavne ten ram.
A co Felt jako značka? Moc jsem to neznal?
s kolem nepomuzu ale aspon varuju pred Akcebike viz prispevky v priloze :-)
ps vubec se mi nelibi parazitovani na nazvu „bajkstore“
Špatné zkušenosti?
vyhledej si ty thready…
A nema ted akcebike jinyho majitele?
tak to musi byt trouba, majitelovat takovou znacku..B
no zas takovej trouba nebude kdyz se snazi parazitovat na jinem eobchode :-/ i kdyz je pravda ze s akcebike by toho moc nenyhral :-O
Felt jako značka proč ne, ale zaráží mě, proč máš ve výběru dvě kola, z nihž jedno stojí dvakrát tolik co druhý? To vybíráš jen podle vzhledu? .. btw: kolik do toho chceš dát peněz? (PS: u toho prvního je ta vidle asi spíš jen na okrasu, ikdyž vzhledově musím uznat, že se hodí :-) )
Felt jsou nemci, u nas zatim neprilis proflaknuta znacka. Ja bych do nej klidne sel, s tim ze casem provedu nejakej upgrade – zacal bych vidlici + postupne co bude odchazet. Taky nemam moc penez, 50K uz vubec ne. Coz ale neznamena ze se na svym kole nemuzu dobre svezt.
Hele mam přesně ten Q800.Je pravda ze na mejch 96kg byla ta vidle dost nepružná tak sem tam dal jinou,ale jinak naprostá spokojenost.Pokud nejezdíš závodně tak je to pohoda kolo.A není to zas taková masovka :-)
Ahoj, Felta jsem měl, FS 900 – model 2002. Rám trochu těžší, Alu 7000 neodlehčovaný, sváry kvalitní, lak dobrý. Myslím, že Felt se každým rokem zlepšuje, tak bych se nového kola od této značky rozhodně nebál.
ted me napada ze pokud by ke kolu davali jejich luxusni kalendar tak si koupim snad i dva…
lol
neco jako GPSko u mountfieldu…jenze tohle ti pomuze orientovat se v jinych oblastech