muzete mi doporucit nejakou vidlu do 4000??? s tlumenim nejlepe i lockem
muzete mi doporucit nejakou vidlu do 4000??? s tlumenim nejlepe i lockem
www.progresscycle.cz/firma.asp?…
Je to hnedka ta první 3999,– Manitou Axel Platinum LO
Nasetri vic a potom kup vidlu.
nebo myslite ze je lepsi dat na normalni xc ram splice??
Každý rám má předepsanou výšku vidlice.
Ze Spyderu mi psali, že můj rám je na 80 mm vidlici. Teď tam mám 90 mm, a chtěl bych buď marzochu 105 mm, nebo Blacka. Přece nemůže ten jeden centimetr navíc, nějak zásadně změnit geometrii
To ne, ale nova vidle muze byt vyssi nejen o delsi zdvih, treba moje Tora je pri zdvihu 130mm od 7 cm vyssi nez nez byvala XCP-75lo na 80mm, tzn. rozdil vysky samotne vidlice je zhruba 2cm. Tim ale nerikam nic proti vyssimu zdvihu. Ja na sjezdy nastavuju 130mm, ikdyz ten ram je stavenej na 80mm..
huuf, zajímavej odkaz
hele,ja jsem mel na Meride puvodne 100mm,pak jsem dal Splice a jezdil ji na 130mm a vpoho…ale zalezi na ramu,myslim,ze na Spydery by bylo 130 moc…pak mema cenu kupovat Splice,spis kup toho Axela. Jo a na tu J3 se fakt uz vykasli:)
myslim,ze na Spydery by bylo 130 moc…
ja jsem dal splice na spydera (21"), mam ji furt vytocenou na 130mm a v pohode. puvodne jsem tam mel tvrdou suntourku, ktera nemela skoro zadny sag. splice je asi o 5cm vyssi, ale sag mam kolem 3cm (papirove je optimalni 2,5 – 3,5 nebo tak nejak), vyhazel jsem podlozky z pod predstavce, takze jsem se dostal s riditkama na puvodni vysku. akorat se asi nepatrne zvednul stred, coz stejne nejde poznat. prudke vyjezdy kde staci prevody s tim davam relativne v pohode. toz asi tak.
takze asi stejne jako na my Meride…hlavne se z vyssim zdvihem zlepsila ovladatelnost