• scret

Tak jsem se vratil z dovolenky,cekal jsem ze tu bude nejakej dred na toto tema a nic:(( Tak honem honem vsichni sem:) Jinak RUMcajs uz nekde splha po Alpach a snad nekdy 26. ma prijet,tak jsem zvedavej na fotky…

0 0
    • scret  

nic?:(( Kubajz,Selmiro,Lu­bosi.....kde jste?:))

0 0
      • lubos  

joo, jsem tady, ale jdu ted taky na obed :P

0 0
      • lubos  

Jo a jeste vubec, to kolem ty chatky, hrad kolem, ty kopecky … no mel jsem dojem, ze jsem v nejake pohadke.

0 0
        • scret  

oo,dekuji:)ja jsem treba nalezite hrdej ze ziju v Usti,sice mesto je prej osklivy,„vedeni“ mesta si dela co chce,ale to okoli jentak nejaky mesto nema!

0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
          • SELMIRA  

jsem taky myslela, že UnL je špinavá a nudná díra, kde jediný co stojí za to je ZOO :o) ale se to nějak v posledních letech dost zlepšilo máte to tam útulné! A dobrý pití, marmelády a lidi, hehe. A důchodci musí čekat než do budu nastoupí bikeři.:O)) Jsem se asi spletla. Prve. :o)

0 0
    •  
      0 0
    • SELMIRA  

Ahoj! Jo, jo, na severu, tam se zije. :o) Vypecena akcicka. Cocojumbo! Vzpominame. :o) Mam nejaky fota. Kam s nima? A kdy zas neco spachame? Abyste nám konečně ukázali ty drrrrsný sjezdy. Ale to si nestěžuju, bylo to moc guuut. RUM je ve Švajcu, to víme, fandíme mu. :o)

0 0
      •  
        0 0
      • scret  

Jj,cocojumbo bylo dobry:)))vid Kubo:)) Par fotek muzes hodit sem,vyber treba 3–4 nejhezci…

0 0
        •  
          0 0
      • scret  

Jinak vedel bych o fajnovym miste,dobry hezky prostredi,levny ubytovani… Ale muselo by se to dohodnout treba tak 14dni predem a mohl by ser udelat takovej malinkej B-F sraz…

0 0
        •  
          0 0
        • SELMIRA  

Eine gute Idee! Chci na výlet na SEVER! Ale Pražouny nebrat. :o)) Eště se jim tam zalíbí a budou místo do Tesca jezdit k vám. Neblbněte! :o)))

0 0
          • scret  

No vono by to nebylo zas az tak k nam:))) Bylo by to k Machaci,v okoli je hezky pojezdenicko,pekny lesy,cistej vzduch… a kdo si mysli ze je to tam rovina,tak at nekdy jede s nama:))))

0 0
            • SELMIRA  

yoooo, to známe. :o) A máme to rádi. :o) Tak tam každopádně yedu!

0 0
      •  
        0 0
      • RUMcajs  

Posli mi fotky na mail a ja je hodim na svuj server.

0 0
    •  
      0 0
    • dada  

nazdar hafo prace, ten tejden cos byl pryc tak se tu defuckto nic nedelo…

0 0
      • scret  

No uprimne co by se tu taky melo dit ze?:))) Vzdyt v UL se nikdy nic nedeje:)))

0 0
        •  
          0 0
    • RUMcajs  

Meli by se tu frajeri naucit znacit cesty jako je tomu tak v CR. Clovek hodinu a pul jede do kopce a najednou ferata :-)

0 0
      • scret  

hehe:))Jj,to jsem zazil loni. Tam kde nemas kam uhnout je to znaceny snad kazdejch 100m a kde je rozcesti,tak hledas znacku:(

0 0
    • scret  

CHCIJE A CHCIJE

0 0
      •  
        0 0
      • SELMIRA  

pošlete nám taky něco do Práglu nebo tady pomřem SOS!

0 0
        •  
          0 0
        •  
          0 0
    • scret  

Dada dneska asi hodne pracuje,je nejakej mrtvej…:)))

0 0
      •  
        0 0
      • dada  

nojononojo ted to tady ctu je to sranda kdyz si mne pak videl tak sem byl fakt mrtvej atys to vodhad 2 hodiny predem. jinak ted sem v praci fakt zasekanej tak si nechavam BF az na vecer kdyz mam ten net doma. Jinak v ty senkovne sme s kubou a kac neco naplanovali ale zatim je to tajny-organizovat budu az v cervenci. dada jo kacenka si dneska koupila demarchi kratasky tak je tu hned co slavit, popijime bacardi s colou a hooodne ledem!

0 0
        • scret  

Hmmm,Demarchi jsou super! Kdyz jsem si naposled kupoval krataky,tak jsem vybiral mezi Demarchi a NorthWejvama,na­konec jsem vzal ty NW. Demarchi prijdou priste:)

0 0
    •  
      0 0
    • DW6  

Nevíte někdo o zítřejším hobby závodě na Habráku??Kámoš někde viděl propozice,ale ví jen,že je to od 16hodin u rybníka.

0 0
    • dada  

hele jiřino dotaz na tebe----bych ti napsal sms ale sem si neuložil číslo---vedete i stany jurek? a neodpovídej mi že si mám koupit husky-sem gramohonič a vyhlíd sem si jurka co má 2.75kg…dík d.

0 0
      • dada  

no tak co je? nepracuješ???? d.

0 0
        • scret  

tak sem ti posilal sms,doufam ze dosla…

0 0
          • dada  

jo v poho dik…maj to na jednom eshopu za 3450 takze to holt poresim pres ne…

0 0
            • scret  

za 3450,– ?? Tyy woe kde to kupujou??

0 0
              • dada  

to netušim asi v petrovicích :)

0 0
                • scret  

v petrovicich??:)))moz­na tak porculanovy trpajzliky:))))

0 0
                  • dada  

no to se mejliš kluci šikmooky s holama šikmovokejma vyroběj cokoli ta čicet

0 0
    •  
      0 0
    • scret  

Nejak to tu zacina umirat:((( Hele Ustecaci,co dneska jit po praci (teda po mý:))) ) na pivko???sednul bych si treba na lidu nekam na zahradku,na Stelinku??:)) Tak po 18.h kdo by sel????:)RUM odjizdi tak bysme mohli jeste pokecat…

0 0
      • scret  

bajky sebou:)))at vypadame stylove:)))))))a at si jeste uzijeme jizdy pod vlivem:))))))))

0 0
        •  
          0 0
    • scret  

Toš jsme vcera dobre popili:)

dada: jak to dopadlo doma??:)))

0 0
      • dada  

v pohodě ale trošku mi dneska bolí levé lýtko…do kdy ste pobyli?

0 0
        • scret  

ja odjizdel z senkovny nekdy tusim v 9h nebo 10h?Nevim.

0 0
        • RUMcajs  

Mno, ja jen pamatuju, ze jsem se nemohl udrzet na kole abych dojel domu a pak taky ze na me sousedka volala „Ty dobytku to si uklidis“ kdyz jsem ji zvracel na parapet :-)))

0 0
          • dada  

a koukala při tom z okna?

0 0
          • scret  

si delas srandu nee?:))))

0 0
            • RUMcajs  

bohuzel se to stalo… Nevim jak odvazna sousedka bude,az ji potkam, ale v noci se schovavala a hlavu nevystrcila…

0 0
              • dada  

no tak to je masakr myslel sem že i fakt děláš srandu!

0 0
              •  
                0 0
              • scret  

bozemuj,ty si zvire:)))

0 0
          •  
            0 0
    • SELMIRA  

včera jsem byla na zmrzce na Větruši máte to tam hezký nejvíce se mi líbilo „bludiště“ :o)

0 0
      •  
        0 0
      • RUMcajs  

Cece tobe se v tom UL nejak zalibilo!

0 0
    • kacacka  

ahojka, tak už jsme s Dádou zpátky z dovči a zítra plánujem vyjížďku směr Tisá…už máme dost pádlování, ráchání a PZtek…jachta nás bavila, ale nejsme identifikovatelní skauti a moc nefoukalo…takže HURÁ na kolo…najíždět kiláčky :)))

0 0
      • RUMcajs  

To je nejaka obdoba rybolovu na te fotce?

0 0
        • dada  

nojononojo ale jinak sme se i starali o skauty tohle sme meli volny den…jinak je toz orlíku

0 0
          • RUMcajs  

Vis jak by bylo krasne takhle pekne ponorit treba podberak do vody a po par sekundach ho vytahnout plny lahvacu? :-)

0 0
            • dada  

jo a este upecenou kachnu…ale kdyz si to hezky predpripravis tak se to muze stat…ale zaklad je mit tu jachtu!

0 0
              • scret  

to ja se vratil z dovci z Doks.Samy zradlo,chlast a delani blbosti:)))na kolo jsem se dostal 2×:(( Ale vcera jsem dal 80kilaku na Krusny hory a byl jsem docela grogy!

0 0
    • scret  

JInak novej fotacek pujdu po cca tejdnu reklamovat:(((( Nejak nestiha a kouse se:((( Hodim sem za chvili nejakou fotku:)

0 0
      • dada  

ty moe fotky sou zmyho novyho hec. a nekouse se hec. jinak chlast zradlo to beru ale k machaci patrej i rostenky ne?

0 0
        •  
          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.