kudy vedete hadici od vaku – horem přes rameno (lomený náústek), nebo spodem (rovný náústek)? Co je podle vás lepší?
kudy vedete hadici od vaku – horem přes rameno (lomený náústek), nebo spodem (rovný náústek)? Co je podle vás lepší?
Anketa: Tak kudy vedete hadici?
horem, rovny naustek
horem, rovny naustek
horem, lomený náustek
horem, lomený náustek
horem, lomeny naustek
horem, lomeny naustek
horem, rovny naustek spodem, rovny naustek
horem rovny naustek. horem lomeny naustek… mi prijde horsi.
Proc ti prijde horem + lomeny naustek nejhorsi. Ja rovny nevozil, proto se ptam, nemuzu porovnat. Jen vim, ze lomeny me presne sedne do pusy bez minimalniho pohybu hadicky pri piti (kdyz nemam v tezsim terenu hadicku pod hrudnim fixacnim pasem aby se nehoupala, tak bych mozna chytil hadicku do pusy bez nutnosti ji brat do ruky). Jediny co me napada je mozna nutnost vetsiho sani kdyz je ve vaku uz malo vody.
No nevim cim to je, ale proste se mi lip pije z toho rovneho naustku. Ale porovnavam i odlisne systemy. Ten lomeny mame camel a krom pitomeho zavirani se v nem i dela plisen (snaz) a asi je hadicka tuzsi, takze se s ni pri piti pretahuju. Jedinou vyhodu pozoruju zrejme sirsi hadicka ⇒ vetsi prutok.
horem, rovny naustek
horem, rovny naustek
horem, rovny naustek
horem, lomeny naustek
horem, rovny naustek
Zkoušel jsem oboje (Hydrapak), zakotvil jsem u varianty horem lomenej náústek. Vyhovuje mi to víc –
spodem, rovny naustek … ale uvažuji o změně, jak se tak dívám na výsledek ankety :-) Přece nebudu vyčnívat :-D
horem rovny naustek … je to fakt lepší :-)
horem, rovny naustek
nejaka schiza, nee? o par kilometrov vyslie mas naustok lomeny:-)
ehm, vyssie:-)
a co třeba dva batůžky?;)
se doma podival co to vlastne ma ;) nebo se nechal strhnout davem :)
bé je správně :o)
ale stejně nechápu jak to muže někdo tahnout spodem :oD
Bych si pletl hadicky :-D
tak dlouhej, nebo tak tenkej?:-D
Tak svěšenej ;)
horem, rovny naustek a ani nevim proc jsem klikal na to hlasovani.
a ještě blbě:D
No právě. Jsem nejak zvyklej klikat na vsechno co vypada jako odkaz. :)
horem, rovny naustek
horem, lomený náustek
Horem lomený naustek,zkrácená hadice
horem, lomený náustek
Horem, rovny naustek
Mám zavedenou kanylu…
Vozil jsem horem rovný náustek a teď horem lomený a rovný se mi zdá lepší…
používám oboje, nic výrazně nepreferuju, takže nemůžu hlasovat :o)
horem rovny naustek
horem, rovný náustek
pri vedeni spodem se napiju bez pousteni riditek. to si pri opacnem vedeni nedovedu predstavit
zhora, rovny
dolem, lomeny
Horem, lomeny – a nemuzu si stezovat:)
horem, rovny naustek
Horem, rovný naustek
horem, rovný náústek
ja teda nevidim zadnou vyhodu vedeni spodem. ke vsemu nemam timhle smerem ani dovirku v baglu.
Ja kdyz kupoval svuj prvni bagl(hydrapak) tak jeste lomeny naustky snad ani nebyly, takze se mi mnohem rozumnejsim resenim zdalo vedeni spodem nez horem. S lomenym naustkem nemam zadnou zkusenost ale muj pristi bude zase rovnej vedenej spodem :)