Ahoj, začátkem července jedu s na dovču k Vodňanům. Znáte tam někdo nějaký pěkný místa, který by bylo dobrý navštívit? Nebo taky nějakou pěknou trasu, kterou bychom třeba sami neobjevili. Díky za reakce, pokud od někoho budou.
Ahoj, začátkem července jedu s na dovču k Vodňanům. Znáte tam někdo nějaký pěkný místa, který by bylo dobrý navštívit? Nebo taky nějakou pěknou trasu, kterou bychom třeba sami neobjevili. Díky za reakce, pokud od někoho budou.
cau, zalezi jestli chces na silnicku nebo teren, po silnici urcite stoji za to zajet se podivat na zriceninu hradu Helfenburg, je to kousek za Bavorovem, nebo vyjizdet z Vodnan smerem na Cicenice a dal na Tálín (Písecké hory) nebo zajet kouknout na Hubokou, k Hnevkovicky prehrade..... Na bike doporucuju spis podhuri Sumavy nebo Pisecky hory
Všichni máme bejky, takže bychom si dali spíše něco terénního, i když jak jsem koukal na mapu, tak to spíš bude ježdění po loukách a hrázích. Akorát kolem Písku mi to připadalo zajímavé, takže bych si nechal poradit, jak to tam vypadá.
okoli Pisku ne biku projety moc nemam, nedavno jsem tam jezdil, ale jen na silnici, je to uz od nas trosku z ruky, ale muzes zkusit najit na netu stranky piseckeho bikemaratonu (anlen serie), popr protivinskeho maratonu a jet ty maratonsky trate.....jinak Klet je dobra, ale jeste lepsi je Libin, hlavne pak sjezd dolu po cervene do Prachatic, vseobecne v tom podhuri je spousta turistickych znacek, kde se da bikovat bez zakazu, narozdil od Sumavy
Doporučuju to vzít spíše směrem na Netolice, Lhenice, tam se dá jezdit třeba v Blanenském lese a to dokonce i po turistických značkách, kultovní záležitost je cesta z Netolic na Kleť právě po takovýhle turistických značkách – na ní doporučuju vyhradit celý den :-))
Kleť je hezká můžu doporučit.