• smallbrother

Napsal jsem do Progress Cyclu hodně naštvanej mail, že kvůli chybnému českému návodu na sadě Rep´air TUBELESS jsem zničil plášť (šlo o to, že tam byla uvedená doba zavadnutí lepidla 10–15 minut a ve skutečnosti to je 15 sek. – lepidlo zatvrdlo a už to nešlo zalepit, to mi došlo až když jsem si to přečet anglicky). Psal jsem jim docela „v afektu“ takže to nebylo zrovna moc asertivní. Vlastně jsem nečekal žádnou reakci. Ale v Progress Cyclu kupodivu reagovali. Omluvili se za chybu, vysvětlili problém a obratem poslali novou gumu. Udělalo mi to radost, tak ještě jedna pochvala pro firmu.

Kapitalismus není tak špatný. :)

0 0
    • Meesha  

honem letim pro to lepidlo… :-))

0 0
      • smallbrother  

no, společně s gumou poslali i nový lepidlo. Ten návod je na něm už v pořádku. :)

0 0
    • kesu  

jediny co me vadi u progressu jsou vyssi ceny,ale jinak s nima mam taky dost pozitivni zkusenosti.Nicmene jak se zachovali k tobe by melo slouzit jako vzor ostatnim obchodum…

0 0
    • enjoy  

jsou to flakaci a manici v braniku uz tam uplne zapustily koreny,takze kaslou na firmu a delaj hovno.tak takhle bych to videl s myma zkusenostma.

0 0
      • kurýr na bajku  

Pokud já vim, tak v bráníku je to k mání do pronájmu. Votevřem si tam bajkshop a bude se to menovat „ENJOY YOUR COURIER“ ;-)

0 0
      • JIRA  

Neboj už to tam kvůli tomu aby jsi nebyl pořád naštvanej' radši zavíraj'. :) By mě zajímalo, jestli jsi jim to tam řekl do očí. ;)

0 0
        • enjoy  

nekdy je lepsi rikat to tady vam,nez to rikat jim,ktery by to stejne absolutne nezajimalo.a ver mi ze kdyz jsem s nima naposledy jednal(jenom po telefonu teda),tak jim asi muselo bejt jasny ze spokojenej nejsem.

0 0
          • blue  

to se ti fakt povedlo :-))))) hodne dobre si vzpominam, jak v debatach s milanem kazdymu jeho protivnikovi vycitas, ze do oci by mu svoje nazory nerekli :-)))

0 0
            • enjoy  

tak priste tam kvuli tobe tam do toho zapadakova,kam jezdi autobus jednou za den,dojedu! staci ti to takhle nebo mas jeste nejaky pripominky?

0 0
              • blue  

prave sem si v jinym threadu precetl, jakyho si ze sebe zas udelal pitomce, kdyz si chtel bejt za chytryho, takze uz snad radsi ani ne ;-)

0 0
                • enjoy  

jee blue ty si tak uzasne vtipnej,takova sterka no ty brdo!:-)).snad z toho jednou vyrostes:-))

0 0
                  • blue  

asi ne, hele… ty me budes bavit vzdycky :-)

0 0
                    • enjoy  

od toho jsem tady. snazim se docilit toho,aby si jednou umrel smichy..

0 0
                      • blue  

to zkousi porad nekdo, ale marne, v tomhle smeru mam dost tuhej korinek, ale klidne to zkousej dal, dobry zabavy neni nikdy dost

0 0
                        • enjoy  

blaa blaa blaa:-))

0 0
                          • blue  

si to vzdal nejak brzo… zklamal si me

0 0
                            • enjoy  

:-)) jsem nesmirne potesen ze jsem te zklamal:-)) ps:blue ja vim ze si myslis jak si chytrej:-)

0 0
                              • blue  

ps: tak jako ty urcite ne

0 0
                                • enjoy  

ze jsi chytrej,si nestaci myslet..:-)

0 0
                                  • blue  

fakt ne?

0 0
                                    • enjoy  

zamysli se:-))

0 0
                                      • blue  

to nevim, jak se dela, doufal sem, ze mi to prave ty poradis

0 0
                                        • enjoy  

a ted si se zklamal vid..:-) to nic:-),az vyrostes,tak uz to bude lepsi:-)

0 0
                                    • kurýr na bajku  

Já si třeba myslim, že si úplně vykrákanej ;-)

0 0
                                      • blue  

no ty zrovna mas co rikat, kdyz se nedokazes ovladnout kvuli fotbalu ;-)

0 0
                                        • kurýr na bajku  

Tak to bylo myslim s mírou. Vzhledem k těm narážkám…

0 0
                                          • blue  

no jestli vyraz vylizanej kreten povazujes za mirnej… a neni to poprve, co se v nocnich hodinach vyjadrujes jak hovado… se nedivim, ze si vy dva s enjoyem tak notujete ;-)

0 0
                                            • kurýr na bajku  

CO SI TO VŮBEC DOVOLUJEŠ, TY DEMENTE ?!? Jestli sis nevšim tak WROUMovi sem se omluvil a na JIRKU bych vystartoval kdykoliv (vůbec nevim jakou to má souvislost s noční hodinou, zvlášť vzhledem k tomu kdy von to vypustil ), protože mne označil za ******. Není už noční hodina :-o

0 0
          • JIRA  

Někdy možná…ale nevím čemu to tady pomůže. Možná jsi prostě neměl problém se kterým by Ti dokázali pomoci. Moje zkušenost je jiná – dobrá. Na druhou stranu tam byli i zákazníci po kterých „házeli klíče“........možná Tě netrefili. ;)

0 0
    • klerik  

Byl jsem tam 2× a nikdy jsem tam neporidil a ani pristup se mi nezamlouval. Jsou arogantni.

0 0
    • black.horse  

jejda, no doufám, že budou stejně hodní až tam zítra půjdu řešit „problém“ s pumpičkou co nepumpuje:-) snad mi ji vyměněj…

0 0
    • h3poun  

já sem nakřáp helmu (Giro) při pádu, tak jsem chtěl uplatnit ten takzvanej výměnnej program (asi 30% sleva na novou), jenže na skladě stejnou ani podobnou helmu neměli. nakonec jsem musel čekat skoro rok než dovezli modely na příští rok. nejhezčí na tom bylo, že jim vyprávim, jak mi možná zachránila život, a oni mi pak hoši bránický řekli, ať teda zatim jezdim s nakřáplou nebo bez helmy…

0 0
      • enjoy  

tak aby mohl jira pak vypravet kamaradum v progressu co a jak tady:-) tak pridam jeste..,kdyz jsem se celkem vazne zajimal o gianta trance,tak mi opet naprosto nekonkretne(to nesnasim kdekoliv) povidali neco o kontejneru na ceste…fakt vtipny. jo a taky ze nevedi co v nem bude! jo a kdyby to nekomu spravne:-) prislo ze jsem proti nim zaujatej,tak at to neresi..lepe zkusit si je sam..

0 0
    • VencaV1  

No to je teda dobry a ja se divil ze mi tou sadou nejde bezdusovka zalepit.

0 0
    • bikaf  

nejsi náhodou prodavač z progress cycle?

0 0
    • rasto  

mno, dobry. gratuluji. to ja navstivil jejich prodejnu v hostivicich. jednou mi to stacilo :-/

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.