Chci se zeptat, nemáte někdo nějakej manuál, jak udržovat Blacka? Nejlíp i s obrázkama… Koukal sem, že nějaké návody vychází ve Velu, jen nevím, jestli už tam manitou bylo nebo teprva bude. Dík
Chci se zeptat, nemáte někdo nějakej manuál, jak udržovat Blacka? Nejlíp i s obrázkama… Koukal sem, že nějaké návody vychází ve Velu, jen nevím, jestli už tam manitou bylo nebo teprva bude. Dík
:o))
mazat silikonovym olejom? – to treba? mne ked som to kupoval hovorili, ze to sa maze nejak samo z vnutra vidly.
to je takovy placebo pro lepsi pocit..
Je zajímavé, že aspoň v RS návodech upozorňují, že se má mazat po každé jízdě:-)
a nevíte jak v tom Velu, jestli už to bylo otištěné nebo to bude v některém z dalších čísel? Koukal sem že teď je tam Suntour, ale starší čísla nemám, tkaže musim doufat… :/
Manitou už snad bylo…
áááá, sakra :(
Co bys jako chtel ve Velu?? proc to neudelas podle navodu progressu???Je to jednoducha vec,chce to jen nebejt strevo a mit patricne klice…
radši bych ten postup měl odfocený, jak to mají udělané ve velu…
Nahodou to mam ten servis naskenovanej, kdyztak se mi ozvi;-)
nemohl by to nekde z toho Vela oskenovat a hodit nekam ne web?
jo, to bych taky ocenil…
jo, to bych taky ocenil…
když budete hooodně hodní a seženete mi skener :o)))))
tak to Velo mám, a scanner taky, ale normálně si Velo v práci nečtu, takže ho zítra dovalím a zařídím Vám to, zdarec.
Diky moc :-)
Ahoj, tak abyste na mě byli hodní a vděční :-)))) , tak jsem vám na FTP hodil ten článek o Manitou vidlicích, co byl ve Velu. Je to celý naskenovaný (kromě jedné dvojstránky.....ta je čistě vyfocená, ale bez problému čitelná) a uložený v PDF (15 MB). Já jsem to neskenoval a ani nefotil, pouze skládal dohromady, takže s kvalitou se na mě moc neobracejte, je to práce jednoho přítele. Nechám to tam přibližně týden, tak sosejte…
PDF soubor: marekpokus.borec.cz/velo_servisovani_manitou.pdf
Archiv (RAR) pro stáhnutí: marekpokus.borec.cz/velo_servisovani_manitou.rar
tak jsi byl rychlejší .. O.K. :)))
Ale, tady se nekdo chlubi cizim perim:D