Ahoj, poraďte mi v čem jezdí vaše přítulky, moje by chtěla konečně šortky na kolo, ale chce volné. Please
Ahoj, poraďte mi v čem jezdí vaše přítulky, moje by chtěla konečně šortky na kolo, ale chce volné. Please
Moje zena jezdi v klasickych „uplych“ jako ja akorat ma damskou verzi (jina vlozka)…
PS: takze jsem ti moc neporadil co :-)
Scott a Northwave
zatim nemam přítulku :o) ale mně se celkem líběj ty volný od spešlu ale mohly by bejt delší nebo od Senzoru, ty jsou dlouhý akorát, ale zas…nevim… prostě marná sláva, nejlíp se jezdí v elastických :o)
přítulku mám, ale na kole nejezdí :-P jinak taky se mi líbí ty hnědorůžové od sensoru nebo nedávno sem slintala nad spešlama v 69ce
yó, yó, to jsou ony ale já chci s modrou a nad těma spešlíma jsem slintala v katalogu ale když jsem si je šla koupit, tak měli jen S a XL :o( A Foxácký taky jsou docela k světu. Jo. V Radotíně. Maj docela výběr. Dobrej shop.
sensor se pare-nekupovat sensor se pare-nekupovat sensor se pare-nekupovat sensor se pare-nekupovat sensor se pare-nekupovat sensor se pare-nekupovat sensor se pare-nekupovat sensor se pare-nekupovat sensor se pare-nekupovat sensor se pare-nekupovat sensor se pare-nekupovat sensor se pare-nekupovat sensor se pare-nekupovat sensor se pare-nekupovat sensor se pare-nekupovat sensor se pare-nekupovat
koukám ,že se s tím moc nepářeš…
po shaneni a zkouseni vseho mozneho si ta moje koupila FOXy v Radotine asi za 1500 a pohoda.
jo, kamoska taky tam poridila Foxy, v nejaky akci za 1300… taky je spokojena
canony za 1580
no ta moje jezdi v mych volnych foxech,jaka je tam vlozka ji moc netrapi:o) a ja mam zase stary adidasky:o(
hm, kanondejlí kraťáky mam ráda, páč kvalitka už mam 3. ale elasťáky volný bych si koupila, ale eště jsem je neviděla a chtěla bych asi delší nohavice než má ta slečna na fotce
mozna trosku zkresluje jak sedi na tom kole, dyz ta slecna stoji, tak konci tak 10 cm nad kolena :-)…ale uz od pohledu sou fakt kvalitne udelany, vlozka je vydelavaci a na 4 druky po obvodu, drzi dobre…a za tu cenu bych rek urcite lepci jak sensory
a kde jsou k sehnání?
my je koupili v Brne v Hobbysportu, maji damskou i panskou verzi (myslim, ze to ani prodavaci nevedeli tak na to bacha :-))
moje jezdi ve foxech, ale damsky urco nejsou, docela dost hadru (a fakt peknejch) maj v pek sportu
yo, ale za jaký ceny to je něco jako Štěrba víme… :o)))
podle mě to nemá nějak extra drahý,je to tam prostorný,kabinky,spousta prodavačů,výběr by pravda mohl být větší…
já myslim, že drahý to má ale zasejc mívá slevy dobrý slevÿ KATZENa si tam koupila dobrý botky, samochodky na pochody vlastně
já tam mám 10% slevu, ale i tak to jsou většinou doporučenky,a ty se většinou v cykloobchodech držej…
pocuvajte a nelietaju do tych volnych gati osi a vcely? To musi byt dost neprijemne mat stipanec tesne pri tom onom…
nelitaj
zatim se mne to nestalo, ale naopak uz sem dostal dzoganec do trisel pres upnuty elastaky
Já bych doporučila Sensory. Mám od této firmy více věcí a žádný problém nebyl.
A neporadite mi nekdo nejakej obchod v okoli Pardubek, kde maji aspon nejakej vyber kratasu od Foxe? Dikes