• gobike

Jsem chtel udelat malej pruzkum, jak lidi tady na foru veri v duchy, ted jsem si cetl podobnej thread na warforu a docela mam bobky. Tak co? Videli ste uz ducha? Co si myslite o vyvolavani duchu a co astralni svet? Ja osobne nevim, co si mam o duchach myslet, ja verim jedine tem smradlavejm duchum z bricha:) A mozna i ted se zacnu bat opavdovejch duchu:) Tento cas me prinutil zalozit thread. Pokud mate nejaky fotky, videa tak sem s nema! Bu, bu, bu, bu!

0 0
    • Lister  

chybí mi tam možnost „Gobike je pako“, tentokrát bych ji určitě využil :o))))))

0 0
    • MF  

Astralny svet existuje. Dokazuje to jednak Ivo A Benda a jeho vesmirni lide, ale urcite aj nadradena rasa a to vesmirna drubez. www.vesmirna-drubez.cz Milujeme Vam a pomahame Vas.

0 0
    • Manas  

Ja verim jen mamince a Radiu 1!

0 0
      • pos3k  

k R1, kdyz uz jsem se dostal do stavu kdy uz me reklamky zacaly hodne sr*at (zacalo se to podobat mtv) jsem se dostal do stadia poslouchat radeji „mp3“ ci cr wave ze vzduchu ci akropolis na netu....... zanedlouho utipli reklamy, resp dali je do jednoho bloku a pak reklamni embargo, zase rad si R1 pustim (i kdyz v patek kolem treti je to stale na sibenici)

0 0
        • prodi  

Já věřím rádiu Beat a pořadu Hard´n´Heavy. To se teprv šlape na kole!

0 0
        • dada  

Wave rulezz-nemusim prepinat jak R1 kde mas 50% sanci ze budou hrat neco desne moooc umeleckyho nebo nedojboze kecat-treba resit záchranu homosexuálních čolků v indočíně…:) jo a taky hrajou na vejvu víc hiphopu a tak..

0 0
      • Manas  

A bojim se bubaku po nakym peknym horroru. To obcas samovolne zrychlim pri zavirani dveri a tak …

Naposled Nenavist, brrr to me dostalo :-)

0 0
        • dada  

joooo konečně někdo s podobnými pocity hurá! asi před 14 dny sem si to pučil, vo půlnoci poslal přítulku spát a šel sem do toho…uklidnil sem se až při bonusech…chtěl bych ještě vidět japonskej origoš ale budu si muset dát chvilku pauzu.

0 0
        • -b-n-x-  

Nenavist jsem sledoval radeji dopoledne :-)

A po Kruhu jsem z pokojiku odstranil televizi :-)

0 0
          • dada  

kruh je mozna podobnej ale to je tak všechno, u nenavisti sem se bal nepretrzite 90 minut a parkrat se byl na infarkt…

0 0
            • Tomcat  

Panove nejhorsi je když vidite scari movie a podobny, a potom original. Parkrat nas malem vynesli z kina pač sme se dost nemístně nahlas smali (i bez kytiček)

0 0
            • Manas  

Tak nejak, normalne zmrzly zada a stojici vlasy sem dlouho u horroru nezazil.

0 0
            • Elwing  

Nenávist je okopčenej kruh, kruh má atmosféru, nenávist je jen na lekání. pár těch jakoby strašidelných scén bylo i k smíchu.

0 0
          • Meesha  

jj, z Kruhu sem taky nemel dobry pocity. Zatim asi nejlepsi horor co sem videl. Vic me desi spis takovyhle „psyhologicky“ nez hodina a pul o kyklopovi co pobiha s motorovou pilou… :-)

0 0
            • Elwing  

u texaskýho masakru sem se celou dobu nahlas smála, větší blbinu sem snad neviděla

0 0
              • Meesha  

tam tak mozna ten zacatek – snad uplne prvni zaber… Jinak je to hovadina :-)

0 0
                • Tomcat_1  

Co se tyce zacatku, nejlepsi je v Purpurovych rekach. I kdyz ne moc pravdepodobnej.

0 0
              • pepino  

Tak tak. Zlatej Damian a pod.

0 0
            • kámen úrazu1  

Já viděla Kruh až v televizi, v kině ne, tak atmosféra nebyla úplně ončo. Ale když dvě minuty po skončení filmu začla sršet obrazovka tak mně do smíhu nebylo. :-)

0 0
            • Jogador  

Podle mě nejlepší horor je Blair witch jednička, dvojka je hovadina, a jednička tim že často sám přespávám někde v lese ve mě nechala dlouhodobí strach:)

0 0
        • goofy  

Jo jo… tenhle byl hodne dobrej. Sledovali sme to ve trojku u kamose na chtce, a ja jako jediny jsem neusl a dival se az do konce. Vyjit pak ven z chdky kolem 3 v noci se vychcat, byl pro mne hrdinsky cin, za ktery by se nestydel ani Chuck Noris :o) P.S.: sledoval jsem to mirne ovlivneny THC a brutalne jsem s do toho zazral

0 0
    • Soptík  

No já na duchy tedy určitě věřím.Jeden mi dost často visí na zdi,tedy pokud zrovna nestojí na podlaze,nebo na něm nesedím:o))

0 0
    • gummo  

Neverim ale neodpustim si tenhle odkaz :) www.filecabi.net/…st-door.html

0 0
    • Johy  

Verim dokonce si s nimi i povidam:) a to je fakt a zadny zert…

0 0
    • pos3k  

zazil jsem na vlastni oci neco, co nejde logicky vysvetlit, nebyl jsem u toho sam, dodnes mi jde mraz po zadech pri pomysleni na to verim :-/

0 0
    • grafik  

tchanova segra se astralnim svetem zabyva … samozrejme ze jim do toho nefusuju – respect :)

0 0
      • grafik  

este bych doplnil trochu off – vzdy mam takoviej divenej pocit kdyz jedu sam v lese, ze na me vybehne nejakej uchyl, nebo ze me furt nekdo sleduje, nebo si vybavim nejakej horor a vidim ducha – potazmo zombika za kazdym stromem :)

0 0
        • gummo  

Mozna by nato byl zvedavej nejakej doktor…

0 0
        • Manas  

Hehe, tak tohle se mi stava v noci obcas kdyz sem sam doma. Kdyz jdes okolo otevrenych dveri – za kterejma je tma a podobne – tak si vzdy predstavis ze po tobe neco sahne :-)

0 0
          • goofy  

Jo jo. taky si rikym, ze uz bych mel ty horory prestat sledovat, bo pak mam porad divne myslenky ;o)

0 0
        • luke777  

pockej nerika se tomu nahodou stihomanie? nebo paranoia?:)) neboj vis kolik je sikovnych doktoru pokecaji si stebou a ze zombiku budou veverky, sleduji te max ptacci, neboj bude to dobry

0 0
          • fousac  

to, ze clovek neni paranoidni, jeste neznamena, ze po nem nikdo nejde..

0 0
    • Elwing  

Přesně tak, bubáci pod postelí a ty v záchodě který mi chtěj ukousnout zadek. ale sem trochu paranoidní

0 0
    • Stancek  

Nooo na takovyho ghosta RT 7500 bych i celkem veril… ale asi u me nikdy v garazi strasit nebude :-(

0 0
    • CZiko  

No každopádně… Když jde dítě spát, dívá se pod postel jestli tam není bubák. Když jde spát bubák, dívá se pod postel jestli tam nenní Chuck Norris:))) …nebo tak nějak to bylo.

0 0
    • james11  

přihodím něco :-)

radil.net/m_ma­gie/m_magie_ducho­ve.php

0 0
    • Maks99  

Kdyz jedu sam po lese, nikde nikdo, cekam, ze se ke mne zezadu neco rychle priblizi. Bude to levitovat tak metr nad zemi, bude to bez nohou – jen torzo, a naprosto samozrejme se to bude chvili vedle me pohybovat mou rychlosti. Nebude to chvili delat vubec nic, ale pak to na me otoci svuj mrtvy oblicej a bude me to pozorovat prazdnyma ocnicovyma dulkama, bez oci.

0 0
      • dada  

fui

0 0
      • Biker jak Pes  

Tak to já si občas vzpomenu na Blair Witch… uááá :))

0 0
        • Kol.ista  

Slysel sem, ze ten film byla prava nahravka tech studentu a ze to nasli kdyz je hledali. Nevim, ale mozny to je. Rozhodne me ty horory taky lezou na mozek, aji v tom lese jak popisujete aji treba kdyz du ve sklepe kde nam nesviti svetlo, tak tam mame okynko bez skla do dalsiho sklepa, kde je totalni tma. Tam vzdycky du az u zdi a cekam fakt nejakej parat co po me drapne… Na duchy rozhodne verim…

0 0
          • enjoy  

jj a pak se ti mrtvi studenti nejakym zazrakem objevili na udileni filmovych cen..:-)))

0 0
            • kesu  

sakra jak za tudle blbost mohli dostat cenu:)))

0 0
              • pepino  

Dost věrohodnej film. Určitě průměrně inteligentní člověk, když ráno vyleze ze stanu a najde kolem naskládaný kamínky na sebe, začne vřeštět a lítat dokola:-) No pro Američany dobrý, tam tomu věřilo snad 80% diváků.

0 0
          • Biker jak Pes  

Tak na duchy zrovna ne, i když kdo ví co je po smrti. Ale na mimozamšťany a podobné tvory věřím dost…

0 0
            • enjoy  

taky jsem zacal verit na mimozemstany,kdyz jsem uvidel tvoji fotku v profilu:-)

0 0
            • Kol.ista  

Tak mimozemstani existujou na 100%, ale nikdo nevi kde… Az na tebe teda :-) Ale je jasny, ze v celym vesmiru samotny nejsme, bylo by to plytvani mistem…

0 0
        • goofy  

U kamose na chatce vodime typky, kteri tam jsou poprve taky na „Blair Witch“… Psycho zazitky :-)

0 0
        • pegal  

na Blair Witchi jsem byl v kine a na kole .. muzu rict ze tech 6 km domu lesem by rychlejc neujel ani Abduzaparov ..

0 0
      • Tomcat  

Podle popisu bych zádal, že to nějakej tripař co si šel do lesa zaběchat , nebo šel na houbičky.

0 0
      • pepino  

Hlavně aby to mělo helmu:-)

0 0
        • Tomcat  

Pak mě napadlo podle oduševnělého výrazu toho obličeje. Nebyl to Městký policista a kontroloval maximální povolenou rychlost nebo ověřoval kolo v databázy. :o)

0 0
    • enrico  

jo jo, nekdy vídavám ve snech moji tchýni a to mi bohate stačí

0 0
      • kolda  

tak to byl dobrej zápich :) takovýho bubáka se taky bojím :)

0 0
    • klerik  

A kdyz ho vypusti, tak to stoji za to. Vsichni se ho bojej a zdrhaj, nekeri dokonce omdlivaj :-)

0 0
    • mastihuba  

onehdá jsem jel potmě lesem v takovým divným rozpoložení a vzpoměl jsem si na film /úsvit mrtvých?/ to sem byl facht rád když sem přijel mezi lidi. :)

0 0
    • Habib  

Kdyz uz o tech bubacich a tak…nemate nekdo doma prvni 2 nebo 3 serie Krajnich mezi ?

0 0
    • libi  

Verim ze existujou, ale desej me i jiny veci napr. www.rozzlobenimuzi.com/?… po tom co sem to videl asi neusnu a desi me kazdy tmavy misto kua÷)

0 0
    • Peslezedirou  

Asi mi věřit nebudte, ale ducha jsem vážně viděl.

Bylo to letos na podzim, teplota lehce nad nulou. Klasická podzimní atmosféra, na polích se táhla mlha a vzduch byl zvláštně vlhký. Vítr z polích ke mě občas zavál vůni nakypřené hlíny. Teplota začala klesat a již se šeřilo, najednou si člověk uvědomí jak je les tichý, žádné zvuky, slyšel jsem jen vlastní dech a měl podivné tušení. Stoupal jsem po cestě ke sv. Juliáně (smírčí kříž na rozcestí) když jsem v dálce u kříže viděl podivnou postavu. Byla tak zvláštně skrčené až jsem dostal strach. Konečně jsem začal rozeznávat obrysy, byla to stará žena zabalená v zeleno šedém přehozu. Když mě spatřila, svrásčelím obličejem se na mě podívala a vycenila na mě několik zubů a začala klopýtat směrem do pole až zmizela v mlze. Co mě fak zarazilo, že v hlíně po mě zůstávaly stopy, ale po té ženě v okolí žádná stopa nebyla......

0 0
    • pepino  

No loni, když jsem byl na Dušičky před zavíračkou sám na hřbitově, nic moc.. Ale zas jsem si představoval, jak se zavře brána, vylezou duchové a daj pokec „Dneska od nás nikdo nepřišel, vo půlnoci je letim postrašit“ „Naši tu byli, dali mi na hrob macešky, voni si nezapamatujou, že pak mám sennou rýmu“ atd…:-) Ještě by bylo zajímavý po setmění tohle: gadgets.zive.cz/?q=no­de/1304#comment

0 0
      • Tomcat  

Pověra říká, že na normálním hřbitově je jen jeden duch. Je to „strážný“, první pohřbený.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.