vozíte někdo volný kraťasy od sensoru? jaký a jak jste spokojeni? Případně doporučte něco jinýho do 2000kč. Díky.
vozíte někdo volný kraťasy od sensoru? jaký a jak jste spokojeni? Případně doporučte něco jinýho do 2000kč. Díky.
NA obrázku vypadají pěkně tyhle eshop.kalas.cz/default.asp?idem=22&ideS=3553–504&fnc=detail
no špatně rozhodně nevypadaj, niméně se mi tyhle věci opravdu nechce nakupovat po netu…
Senzor Indy mám asi 2 měsíce a maximální spokojenost
dík – to sem chtěl přesně slyšet (číst) :))
nevím jak se menujou ty moje ale žádnej zázrak to není…požívám to na takový ty jízdy vod hospody k k hospodě-max 50km, ale na frajeření je to rozhodně lepší než harapesky.jinak mě překvapilo když člověk čte ty jejich reklamní maateriály jak to tady pěkně šijou v ručičkách no a pak tam čtu made in china…
jo tak ty co mám já se menujou freeride…ty indy sem asi taky zkoušel a neseděly mi vůbec…
tedko byl na ně akorát ve Velu recenze. myslim, že psali, že maj hodně volnou vnitřní vložku a shrnuje se
No asi záleží kdo to zkouší, a taky jakou si vybere velikost. mně se teda neshrnuje
no ja bych vedel kdo tu recenzi mohl ve velu psat:-)).ale radsi nic:-))
kdo? 8-)
treba se potrefena husa ozve sama:-).
sensor nebrat, shit tajwanskej, pare se-vic veci opakovane !!! sensor nebrat ! sensor nebrat ! sensor nebrat ! sensor nebrat ! sensor nebrat ! sensor nebrat ! sensor nebrat ! sensor nebrat ! sensor nebrat ! sensor nebrat !
ale marketing maj celkem zvladnutej:-) poridil jsem si od nich takovy coolmax triko s dlouhym rukavem a vypada pekne.oproti moire:-))
no ja mam prave presne opacnou zkusenost… pred cca 3 rokama sem si koupil triko (active) a nosim ho dodnes… a dost často.
s ponozkama od nich jsem maximalne spokojen. jsou sity z perfektni latky.
mam jedny,jsou sice pekny,ale snad hned zacnou cuckovatet,coz mi u fusekli neprijde uplne super..
ponozky sou bomba! Mam nekolikatery, vzdycky hodim kouly bahna do pracky a vypadnou jak novy… Mama z nich ma taky radost :-)
ted nedávno jsem si koupil od nich jedny na zkoušku a přijdou mi sice hezký,ale ukrutně tlustý a potí se v nich noha
Triko, bunda, ponožky moc dobrý. Rukavice zimní špatný.
reklamovat reklamovat reklamovat reklamovat reklamovat reklamovat reklamovat reklamovat reklamovat reklamovat reklamovat
hmm to delam, poslou ti dalsi kus kterej an tom neni o nic lip…
Ja to tak delam s kratasama od Brika. Zatim to ale vypada, ze ostatni na tom nejsou o nic lip. (Klasicky elastaky s vlozkou – bud se parou svy mezi vlozkou a vnejskem, nebo primo svy na nohavcich)
Já jezdím v kraťasech Louis Garneau. Zatím je nemám moc dlouho. Ale vypadají pěkně.
Tuhle značku mám rád :-) Louis Garneau – CANYON shorts
hmm,ty vypadaji dobre!jenom se mi takhle z obrazku zda ze jsou trosku uzsi v nohavicich..
mám Nema Variable a jsou super, matroš připomíná ripstop a je dost odolnej, zatím žádná rakev je nepoznamenala :) maj asi milion kapes dobře vyřešenejch. V neposlední řadě i hezky vypadaj vložka je zvlášť, ale k tý bych měl výhrady je dost obyč.
a to jsou proti tem co delali driv jeste malo odolny:-)
Myslim si že enjoy to všechno rozlouskne, na všechno má názor
a tak to ma byt.