• treatt

Zdravim! Pomuze mi nekdo? Vcera jsem se sel projit a cirou nahodou jsem narazil na maly cyklo servis v barvach Park Tool, ktery se jmenuje Bikebros, je schovany mezi vilkami nedaleko Michelskych pekaren. Nikde se mi je nedari najit na internetu (vcera bylo dost pozde, nedele, tudiz zavreno). Vypada to zvenku dosti sympaticky, neslysel nekdo o nich neco? Predem moc diky

0 0
    • mawerick  

Jsou tam teprve tejden:) Měl jsem tam kolo na vycentrivání a tak a mooooc spokojenost:) Tady doceal získánvá pojem osobní přístup nové dimenze:)

0 0
    • fousek  

kdo by to byval rekl www.bikebros.cz/

0 0
    • Mara Bikebros.  

Ahoj. Jsem rád, že jste si nás všimli. Pokud budete potřebovat poladit jakékoliv kolo, klidně se na nás obraťte. Nevyhodíme vás ani se starejma vrakama, každý kolo má právo jezdit. Takže, ať už jezdíte na čemkoliv, určitě provás najdeme řešení vašich potíží. Tak vemte kola a přijďte. Mějte se, Mara

0 0
      • kurýr na bajku  

Jj, v Ohradní u mne zastavila vaše dodávka a dostal sem vizitku. Fungujete jen jako servis, nebo i kola prodáváte ?

0 0
        • Mara Bikebros.  

Kolo od nás můžeš mít taky, ale radši stavíme biky po dohodě s jezcem, než shánět nějaký sériový kolo, ovšem i to sedá. Fungujeme spíš jako dílna a popravdě, chtěl bych, aby to tak zůstalo. Na prodej kol klasickým způsobem nemáme dost místa a navíc to dělá kdekdo. Nový bike je širší téma a chtělo by to pokecat a vyřešit to :)

0 0
          • Manas  

Co ty tu? Kontrola verejneho mineni? Asi se u vas zastavim :-)

0 0
        • treatt  

V Ohradni? U Tebe? Ty bydlis v Ohradni? Wau…ja tam stravil cele mladi…

0 0
    • lukan  

má někdo nějakou zkušenost novějšího data s tímto (e)shopem?

0 0
      • treatt  

Jasná práce, bydlím stále poblíž, takže po už druhé výměně adresy jsem stále věrným zákazníkem. Bikebros se hodně posunul od malé garážičky, kam člověk zašel pokecat a z magneťáku duněly starý Pistole Anarchy in the UK :) Dneska je to seriózní velkej krám pod barvami Giant, s velkým výběrem prakticky všeho.

Co se týká eshopu, tak zkušenost nemám, vše řeším osobně. Každopádně Mára to stále vede, nadále zůstává v pohodě a má tam dobrou partičku šikovných mechaniků, takže za mě můžu rozhodně doporučit. Mimochodem, začal tam mechaničit taky jeden zdejší profláklý uživatel :)

0 0
        • maajkee  

Dneska je to seriózní velkej krám pod barvami Giant

To vyznívá jakože předtím to seriózní nebylo :)

0 0
          • treatt  

No jak jsem psal, pamětníci mají v živé paměti malou garážičku vonící olejem, kam se slézali nadšenci :) dneska to je už prostě jiný no

0 0
      • šimlos  

Kupoval jsem tam v obchodě v říjnu computer a byl jsem moc spokojený,jsou v pohodě.Poloha obchodu víc než dobrá,ty kancelářský budovy na Brumlovce musí skýtat spoustu zákazníků :-)

0 0
        • marco  

Bohužel opak je pravdou. Ti v těch okolních kancelářských budovách (Michle, Pankrác, Budějovická) věnují své peníze do něčeho zcela jiného než do nějakého pitomého kola. Jak mi vloni řekl jeden kluk asi mechanik z toho obchodu, tak zaměstnavatelé dávají oproti minulým rokům méně na odměny a prémie a každá firma už taky nedává 13–14 platy. Takže když už se nějaké peníze objeví tak si zákazník koupí pravděpodobněji televizi, pračku nebo se sbalí a jede na dovolenou nebo to hodí na svůj penzijní účet. Takže oblast prodeje kol a to i těch dražších není tak rozvinutá jak by se zdálo oproti minulým letům. Prodejce už si dávno netroufne vzít si na sklad kola nad 30 tis., protože to prostě nemusí prodat. No a nové obchody na kola nevznikají spíše naopak velcí spolknou ty malé, nebo je to naopak?

0 0
      • McBlacky  

v klidu doporučím (servis)

nákup jsem tam nedělal

0 0
      • YTSEman  

Z meho pohledu trochu drazsi, ale zase pusobi dojmem, ze vi vice nez dobre, co delaji. Jinymi slovy, co si neudelam sam, prenechavam jim.

0 0
      • karliner  

Servis bezvadný, mohu doporučit. Nabídka na krámě asi standardní.

0 0
      • firegon  

V listopadu jsem tam kupoval kolo :) Sice mi zapomeli dat podlozku mezi misku a kliku :( Ale to se vyresilo. Domluva taky dobra.. az budu v Praze chci se tam stavit

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.