Nechtelo by se zejtra 28.6.2006 zajit (zajet) k Pigimu? Jen tak, sednout, popit a pokecat.
Nechtelo by se zejtra 28.6.2006 zajit (zajet) k Pigimu? Jen tak, sednout, popit a pokecat.
ze vahas.. v kolik??? ;)
jsem si říkal jestli někdo stihne odepsat před tebou :)
ja kdyz jsem se na to koukl a videl pocet prispevku „1“ .. tak mi to bylo hned jasny kdo je ten prvni .. :)
Videl bych to tak nejak na sestou az pul sedmou.
v neděli odpoledne sme jeli okolo, tak sem schválně koukal a nikde nikdo:-) to je teda pořádek…
Ja tam byl vcera a taky jsem se bal.
hmmm… o tom by se asi i dalo uvažovat;)
bych jela, už se mi zahojily odřeniny. vykoupat se v berounce a popíjet pifko, hmmm :)
No tohle!? Já myslela, že se tam budem bát sami. ;o) Viděla bych to na čtvrt na sedm. :o)
To chce vic lidi. Proste poradnou bandu. A ve ctvrtek nemuzu. Zrejme uz konecne pojedu pro boty do Trinnity.
dyť yo. a domlouvali jsme středu. a můžu klidně v půl. To já jen tak… :o)
Ja vim. :-) Tak doufam, ze se tam ukazes a trochu zdrzis. :-)
„trochu“ jako vždycky…:o)) …známe ale yó. Akurát nevim, co budu teď, v létě pít. Míchaj tam nějaký mojito, příp. sexonthebeach? :o)))
normalne to tam vsechno maj.. jenze ted je Hanka na dovce u more, tak se uvidi kdo bude za barem..
A kde ta putna presne je ?
A kde ta putna presne je ?
Je to v Radotine u Berounky az v zadu. Bejvaly ricni lazne. Ted tam jsou konaci a to je hned vedle. Da se tam trefit po cuchu :-)
A když dorazí v pokoročilejší hodinu tka i po sluchu;)
Ja muzu jedine ctvrtek. Streda je zabita – kamos se louci s CR.
to může i u pigiho…
Bohuzel mame uz zamluven bar v centru :-/ Krom toho ty lidi jsou radi ze nekam trefi metrem … :-)
Tady by to meli jednodusi. Ale museli by ject na lodi a proti proudu :-)
ja tam budu zítra od půl čtvrté :)
a nevypij to fousáčovi fšechno;)
Ten se neda.:-) Bude pospichat aby na nej zbylo:-) Pivo bude, vcera ho Pigi privezl :-)
Myslim ze se taky na chvili ukazu, jestli bude nejaky pocasi.. A to urcite bude :)
Jaký tam maj pivo a jídlo?
Pivo maj dobry. Tocej starouse a myslim, ze maj i 12ku. A k jidlu se tam vdycky neco najde. :-) Kdyz je hezky, tak se grilujou klobasky. A casto je i nejaky to teply jidlo, coz ted v tom vedru je asi o nicem. :-)
no tak jako že bych přijel se mrknout :)
S Tebou jsem pocital od zacatku, stajne jako s fousacem a selmirou :-)
No nevím teda… Já vystrčil nos z bytu při cestě do práce a venku je teda zatím docela hnus mlha…:( Snad se to vybere:)
tak jelikož to dnes na opalování nejni, tak jedu s Klerikem v půl šesté od cyklostezky u baranďáku (smíchovská strana). JOIN US!
Jsem zvedav, kdo se prida.
přijedu zkontrolovat trénikovou kázeň :) tak ne že zdrhnete, můžem se mrknout do chuchelskýho háje…
Ty lakas Elwing do Chuchelskyho haje… ale ale co to je za zvrhlosti ?
to víš když tak hezky leje :) ikdyž po 16,00 přestane dle medarda… tak nás přijed zkontrolovat :)
Ono prsi ;-( jak tu jsem zakuklena, tak jsem si ani nevsimla ja bych jela hned a z fleku… neni na cem ;-(
no já mám závoďáka taky dead po víkendu ale pořád ještě se najde na čem frčet :)
chcï dat vecer dohromady Medisona – to bude rachot. Pokud bude planovana nedelni vyjizdka s pani ucitelkou, bude to stat za to
tak se nějak na tom doprav k pigimu a já udělám odborný technický zásah :) bude pak lepší než v továrním setupu :)
to sem zvedav, z ceho poladis tu GPSku, co ted k tomu davaj :)) to bude Airbus :))
kdybych měl tři jména tak prostřední bude McGyver :) je to easy, vezmeš malej pulitr, přideláš ho na ležato na řidítka a dovnitř vlepíš hřebík a na to napíchneš startku jako střelku. Pokud to dobře zkalibruješ tak bude cigáro vždy ukazovat k výčepu u pigiho. Funguje to samozřejmě jen za předpokladu že máš kolo opřený o stůl řidítkama k sobě a sedíš zády k pípě :)
No ty jo, takovejch stolu u Pigiho moc neni, pokud nesedis venku. To mi musis nekdy ukazat :-)
Dnes nestiham, chci dnes vyhrat ve firemnim bowlingu. 1. cena domino – hra na destive vecery
snad silnicku, ne …v nedeli je Drtikol, preci .....jednim sponzorem je vcelarsky ustav v Dole :))
Tam trfis aj posvejch. A ja se na Tebe tesil. :-)
Taky bych jela, ale nemozu:(
Jako jet se předtím ještě projet??? No dobře, sem myslela že pojedu v civilu :)
no myslím že ten kopec ke kostelu a singl do Chuchle by šel i v civilu ale bikový hadry budou lepší…
jo ten kopec ke kostelu vytlačim i v civilu…
jo, plavky budou idealni;)
ještě že už něco mám, jinak bych určitě vyrazil. i v dešti. užijte si to
uvidim, pokud dorazim domu rozumne, tak se na Vas sejdu dolu z kopce kouknout;-)
mi nekdo laskave vysvetlete, proc mam rozmlaceny a krvavy kolena a potlucenej zbytek cloveka..
copak? .. padly na Tebe vetve .. :)
chodnik mu skocil po krku a trochu ho potlouk :)))) a ty stromy sou taky pekne agresivni …si vzpomente na Mrazika …cufir, mufir, dreveny bohatyr :)))
ale si tak jdu a najednou prask, a breh berounky me uderil do obliceje… nastesti sem dopad do elwi… eeeeehm… do relativne mekkyho.. ;)
nechlastej, zachvili budes mit nohy jako Terka Hurikova!! :-))
za to nemuzu.. po me tam vyrazil ze tmy ten gauc.. previt jeden..
Vitej do klubu. BTW presne kvuli tomuhle se holi nohy ;-)
Jo tak. Takže kdybyste nechlastali, nemusíte si holit nohy:-)
Ja nechalastam a stejne si je holim. Jsem totiz sikovnej zrakvim si nohy i bez par promile v krvi.
au! Teda. Bylo to s vámi včera prima a vůbec se nebránim udělat z toho tradici! :o) Ale koukám, že jsem odešla v pravý čas. /Nic proti japonštině! :o)))/ Na nádraží jsem našla brejle, ale myslim, že by mi neslušely, tak jsem je tam nechala, ale taky dvacku, ale tu jsem tam nenechala. Tak teď můžem Fousi klidně zajít na to kafe. Do automatu. 2 × 10 CZK. Hi.
jo a proč já mám modřinu na boku ???
netusim… :-P ja tam vlastne vubec nebyl..
a do kolika jste tam nebyli? Ja si na vas vzpomnela kdyz jsem si sla v 02h varit spagety. Pac ty klobasy…vime, vime…:o)) Tak jsem si rikala, eslipak tam jeste sedite? :o))
chichi.. to kdybych vedel.. ale mam pocit, ze ani ne moc dlouho.. bych tipoval, ze kolem pul jedny sme to balili..
Hm…tak to je slaby. Příště se polepčíme. Až bude maso a longdrinky. Yo.
Yó a Elwing, na narozky jsme si sice připili, ale co svátek???
uaaaa nechte mě alespoň dneska žít :) no nevim, že bych vzala v pátek k pigimu lahvi mého růžového šampáňa? :)
yooo Fousac vezme olivy…teda jahody… Myslim, ze nikdo nebyl proti. Ale sis to pekne rozvrhla. Teda rodicove. :o)
No to by jsme meli. Co meli, musime. :-)
a foto nebude??
he he .. Plot pod lavkou je pekne zradnej :-)
Tak kdo dneska nebyl u Pigiho, tak prohloupil. Prisel o 2 atraxe. Jedna z nich je moje oko a ta druha Darksonuv odjezd. Aneb.: ty zada co jsi tam hodil byli fakt pekny.:-)
koukam, ze sem zase o neco prisel… :-/
O dost:-)
No my sme ho nedojeli takže buď se utopil v Berounce nebo mu to asi ještě docela jelo :)
Joo, ty byly luxus :-) Tvoje oko taky .. hehe
přeci bych vás neošidil o nějakou atrakci. jinak jsem domu dojel bez pádu, ale párkrát jsem si štrejchnul o zeď nebo sloupek. a chvílema jsem tlačil, ořech se u pigiho samovolně nespravil :(
Hele to sme tam mohli udelat servis. Jiste by se naradi naslo … i kdyz by to mohla bejt sranda :-)
no nevím jestli bych ti svěřil svojeho miláčka po těch pár pivkách na slunci;)
este ze sem se vcas zdekoval.. ;)
Já to říkám taky:D :D
Jj, Darksonovy zada byly vynikajici :-) Fajn akcicka, skoda ze jsem stihal az samotny zaver..
no tak opět celkem výživná akce.
JO, JE MI TO JASNÝ, PIVO JE VÝŽIVNÝ :))
a co elwing? zaplavala si nakonec?;) :D
Kdepak, do toho bordelu by dobrovolne vlezl jen blazen :-)
Kdo taky mluví o tom že by šla dobrovolně?;)
Ostatni sem prekazil :-)
Hade;) ani trošku zábavy na „tvůj“ učet opilejm kamrádům nedopřeješ;) Styď se;)
To jo, uz vidim jak ji vlecete v tech kamenech … :-)
No co:) kdyby pochopila situaci a trochu spolupracovala nebo se aspoň nebránila tak věřím tomu že by se to obešlo bezeztrát na životech:)
to je pravda, utíkala směrem od řeky což nám moc nepomohlo:o)
no právě;) normálně nám to vůbec neulehčila;)
no právě;) normálně nám to vůbec neulehčila;)
Nesmis zapomenout ze v krovi ciha utocny gauc :-)
Ale tak me napada ze to priste muzeme ozkouset na tobe :-)
Tak to teda ne e;) to se mi vůbec ale ani tročku nelíbí tenhle hrozně blbej nápad;) Navíc já jsem těžkej;)
Ja te s Darksonem unesu :-)
Darkson by si nejdřív měl dát do pořádku vořech než začne zkoušet nějaký levárny:))))
Na levarny vorech nepotrebujes :-)
to je fuckt, k pigimu může i na silničce…
no jenom aby;)
ale houby, hodíme tam tebe, do řeky si určitě ještě nedropoval:-P
a nenaskáčem tam sborově všichni?;) TO by asi dost zjednodušilo situaci;)
spíš bych někdy ve středu uspořádal „Pražské brodění“- vyméct všechny broudy v okolí, bude vedro tak by to nemuselo vadit ani leštičům;)
Brody jo ? To by slo :-)
Doporucuju Bojovsky potok – ted po destich by to mhlo byt zajimave ;-)
hmmm… není blbej nápad;) aspoň si to kolo taky někdy umeju;)
ja jel vcera poprve zahoransky udoli – taky fajn, ikdyz vody moc nebylo :-)
si testoval odtokový otvor ve vidlici?;-P
ne, tesnost izolacky! :-P
Sorry ze sem na vas nezarval ze sme uhnuli na Smichac. Napadlo me to az pozdeji, ale dojeli sme ok :-)
Kdo jede zejtra na piwo?
neprovokuj;) :D
TAK CO TŘEBÁ…PŘEJÍT NA ZELENOU? :O)
? :))
:D to radši neee;) z toho jsou pak zlámaný kosti;) :D
blbost, je to po pivu…:-P
:P no já nevím;) po pivu asi ne;) pivo piju dycky a nikdyse nic nestalo;) :D
To se akorát ztrácíš:))))
no fuj! hrnečku dost! Pardon…
Tady vidis ze nemas pit ani po ranu :-)
:P jo kéžby to bylo po chalstu;) tophle je akorát blbej MSIE…
Jj, jeste stesti ze mam admin prava. Zlata Opera .. :-)
Tak o těch už jsem taky kdysi slyšel;) :D no já jí měl doma a teď jsem nějak zakotvil u FF… Opera byla sice dobrá, ale dost stránek zobrazovala divně…
verze 9.0 no problem :-)
informace: tvoje světlo má mawerick, potřeboval ho v sobotu z nás třech nejvíc :)
jo to je fakt;) mám ho na řídlech;) ale zatím po něm nebyla sháňka;) tak dělám mrtvého brouka;)
Mrtvyho nedelej, prezil si :-) Ja si ho zas vezmu spet, nemusis se bat.:-)))
Bych někdy tenhle týden zajela… ruka se hojí, myslím že ve středu už bych mohla sednout na kolo, pokud se tomu co z něj zbylo tak dá říkat…
ehm…
něco ti uvízlo v krku? ;)
pár vzpomínek…
počkej počkej;) Se ti to vymstí;) ožereš se a zase budeš přes někoho skákat a dopadneš jako já;) :D
šak nato se těšim :) nechceš přijet sockou? :)
neni to trapák(možná), dá to onehand;)
Tak to nehrozí;)
a kdy?
mi jeto fuk. obvyklá středa? či čtvrtek, to se vrací fousáč, či zítra? ale souckou s tebou klidně pojedu, páč sama tam netrefim :)
Já taky ne:D :D ale to by mělo bejt jednoduchý… do radotína na náměstí (k nádraží) busem a pak pěšky:) podél řeky:) Kousek:)
Tak to zni dost dobre :-) Ja radsi asi na kole :-)
tak mě vezmeš na rám?;) :D
No tak v nejhorsim netrhnu partu a pojedu sockou taky. Rekl bych ze taky nekoncis v praci zrovna nejdriv :-)
Tim sem chtel naznacit ze bych jel s tebou z Chujdova nebo tak neco.
ok, ale Elwíře pujč chrániče na sjezďáka a možná i toho sjezďáka, přece jen ten se tolik nerozjede…:-)
a hlavně až někoho přejede tak to toho dotyčnýho nebude tolik bolet;)
Ja mam svyho sjezdaka rad a X.0 saltr taky a taky bych v sobotu chtel jet Spindl :-)
no teda…
se bojí že bych ho předjela na sjezďáku ;)
Tak to kazdopadne. Vsak jsem to uz rikal :-)
Ale jinak bych to samo pucil. Jen ten Spindl, no :-)
a vůbec nechcete jet někdo se mnou do špindlu tam budu sama samotinka mezi zlými sjezdaři…
to že ty bys nezvládla?;) nevěřím;) :D
když oni vypadaj strašidelně v těch přilbách a celý obrněný, fuj
v hospodě sundaj;o) někteří..
Fuj, jo ? No teda :-)
jj není nad chrty ;-P
*fnuk
neplač;) máma koupí rúžovou integrálu;)
Myslím, že nemusíš mít strach pod tou škaredou schránkou jsou vcelku hodní:) a sama ženská rozhodně nebudeš:)Roni ti stopro bude dělat společnost pokud zrovna nepojede, nebo jestli 3pindl vůbec jede:)
Hlavně pozor na zrádné jezdce na trati ať nemáš zase ramenu v…šak víš kde:)
Na pitevne :-)
No tam zrovna ne, jen jsem nechtěla být sprostá, nevím zda má EL řidičák, aby měl kdo odvést…vím jak to vypadalo hrůzostrašně, přece jenom když mám být kamarád tak mám o tebe strach:))))
o maňase? neměj;) :D maňas je profesionální bezmozek;) (to jako sjezdař;) ne že by byl blbej;))
LOL
Hmm, tak to si budu pamatovat :-)
hele ty víš moc dobře jak sem to myslel;) A navíc uzznej. Člověkj kterej se dobrovlně snaží sjet co největší rakev co nejrychleji a brzdy má jen aby zastavil v cíli prostě není „uplně normální“;) :D :D
No, ale jenom trosicku :-)
Tak vidíš;)
Ja nevidim, ja jezdim se zavrenejma ocima.
Tomu bych i veerela, kdyz litas do jizery bez cocek:))))
Tak tam to bylo ok, jen najezd do zatacky pres roh baraku a chodnik, netrefit chodce a pak se trefit asi v 50 na odraz :-)
Hele nechval se ja vim ze to umis…Uz ti ten hrebinek narostl dost:)
Ja se nechvalim, fakt jsem tam videl uplny prd :-)
JA TO VIM!!!!!!Superman, salto na zad, tlesknutí nohama plus pusa do davu…sechno jsem videla:)))i to ze vidis prd:))))
To všechno zvládnul v jednom skoku?;)
Skoro:)
jeslti on ten manas neni nahodou hrozne sikovnej;)
MEGALOL :)))))
ALe jo celkem je, ale taky neni, ale radej bez komentáře mohla by mi ujet ruka:))))
:D :D ještě není po 2200;)
No tak na tohle jsem vubec nemyslela:( na co ty hned nemyslis:)
a kdo tady taky hnedle mluví o tom?;) :D
ty:)
Já? takovej slušnej stidlivej kluk? není možná:D :D
MEGALOL opet :-)
No ja nevim:) Tak už jsem vypla kolmaster a zavřela servicedesk…Helpdesk pro dnešek uzaví další kapitolu a já du, jedu domů a snad na chvíli ještě na kolo…zatím se asi loučím:)
a kde děláš na helpdesku?;) BTW. Servicedesk je děsivej;) :D
Mi vykladej, ja ho uplně nesnaším, neschopni mamlasi z HP…delam v KB ale o tom jsme se uz bavili mawe…a ja uz fakt musim nestihla bych busa curbusa:)
no jo vlastně;) to víš to je ta moje hlava děravá plešatá no;) :D
No vidis jak mas hlavu deravou:)
mám;) asi na sedmi místech;)
Boze co ja to dnes pisu nejak se mi ztracej casti slov a pletou pismenka:(wau
no ale alespoň reješ chvíli do maňase, né do mě :)
Myslím, že to zvládáš celkem obstojně:)
Mimochodem Elwing já nekoušu:)
njn když já se bojím starších a zkušenějších…
No ja nevim nevim, spis bych se mela bát já tebe nemyslíš?
holky hlavně žádná bitka;)
Proboha z toho uz jsem vyrostla:))))
Sory trochu si to asi nepochopil. Vim jakej umi byt bezhlavej mezek, prece jenom jsem s nim zila tri roky:))))))
no jo:D to jsem ale ani pochopit nemohl když mi byla odepřena tahle důležitá informace;) :D :D
To vubec nevadi, tohle neni dulezite:)))Kocka posla kocour musel odtahnout dal:)))))Ja sem vpoho:) jen vim jakej je to mamlas:)))))))) Strasne rad totiz lita pres riditka…jen by to nemel ucit El:)
no aspoň ale nelítá na spolubajkery:D :D
Ale notak už jí to odpust a nerej do ní, vždyť to už uznej ty si letěl první a ona chudák jen přes tebe…Kdyby si netarasil cestu, zrejmě by dojela naprosto vpoho:)A ty bys na ní nemusel svalovat, to co sis způsobil sám:))))I když pravdou je že já tam nebyla…ještě že tak:)
Já jsem jí to odpustil už dívno;) :d tohle je takový přátelský pošťuchování;)
a co zítra? Asi pojedu kolem. Kolem.
tj, ale narozdíl od tebe už padat umí…:-P
no to je fakt;) když to na mě chudákovi natrénovala;) D
panove a damo, nerada se vam vmesuju do diskuze, ale mam tajne zpravy, ze prevcirem staly na berounsky cyklostezce tak 500m pred pigim a 500m za pigim policajti a chytali ozraly cyklisty… rikal mi to kluk co bydli v radotine hned za prejezdem, takze byl pesky, vyjimecne… prej to asi byli mistni a znali veci chlupaci bo prej meli zne. Toz, tak si tam davejte bacha a jedte po poli :)
Jj, sockou jezdit k Pigimu! :-)
Souhlas!;) :D kdo jede se mnou?;) :D
Kdy? Ze bych ztratil zase neco dalsiho :-)
treba hlavu:)
uf dík za info :)
No hezky…
hmm by mě zajímalo kudy se teda budu plazit od tamtud :/ brodit berounku s bajkem se mi nechce…
nestačí bika těch 500 metrů vést a naskočit na něj za zatáčkou po policejní kontrole? kolo snad můžu tlačit i s alkoholem v krvi, ne?
500metrů pěšky jo, no to ani náhodou :)
Hm, nemyslim ze by na to skocili. Tohle je fakt na prd.
Tak jsem se tam stavil a jelikoz bylo pusto a prazdno, tak jsem zas odfrcel:-( Skoda.
zdar lidi… ;)
nechcete nekdo zaskocit odpoledne az vecer na jedno k pigimu???
mam zizeň… O:-)