www.answerproducts.com/items.asp?… Nevite, kde by se to dalo sehnat? Z progresu mi odepsali, ze to nemaj a ja to chci. :)
www.answerproducts.com/items.asp?… Nevite, kde by se to dalo sehnat? Z progresu mi odepsali, ze to nemaj a ja to chci. :)
Anketa: Myslim si ze:
to je na 4-way? vypada to pekne…
Taky, na toho to chci.
Bože bože veno ty jsi nenapravitelnej;) :D :D
Jsem tak trochu cekal, ze to nesezenu, tak jsem sem dal aspon kvalitni anketu. :)
vau:-) jelikož asi taky skončím u Swingera, kdyby ses k tomu nějak dostal, prosím, dej mi vědět… kde? kdy? jak? a za kolik?:-) taky bych to chtěl:-)
Zatim to vypada bidne, z progresscyclu mi odepsali, ze dosud neni v nabidce dilu a ani na netu jsem to nikde jinde nenasel, krome nejakejch Treku na ktery to uz rovnou montujou.
Co napsat přímo manitúčku? tem nrčitě musej mít nějaký info kdy to úpůjde do prodeje nebo jak se k tomu dostat…
hmm, škoda:-( to by chtělo nějakoho znát v prodejně Treků, ať to někomu nenápadně zabaví:-)
Tak uz to maj v progressu v nabidce. www.progresscycle.cz/firma.asp?…
Jdes do toho? Potrebuju nejdriv referenci, nez to koupim ja:-)
SPV TOOL – obávám se, že to je jen originální klíč od manitou na ten šestihran co tam je.. což je v podstatě jen takový oříšak, asi jako gola..
Hmm asi jo, tak to mi nejak nedoslo. :)
Ja to tam nikde nevidim…kde ze to je? :)
aby nedoslo k omylu, SPV volume adjustment tool a No tools volum adjust jsou dva ruzny produkty! to co maj v progressu, je jen ten orech na golu, tebe zajimalo spis asi tohle www.answerproducts.com/items.asp?…
K tomuto omylu evidentne doslo. :)