ahoj je to sice takovej blbej thread ale chci prodat kolo a fakt nevim kolik bych za něj tak mohl říct mohli byste mi ho prosím ohodnotit dík moc je to to kolo co mám v profilu
ahoj je to sice takovej blbej thread ale chci prodat kolo a fakt nevim kolik bych za něj tak mohl říct mohli byste mi ho prosím ohodnotit dík moc je to to kolo co mám v profilu
tak 15–20?jenom nastreluju.
tak to by se mi líbilo kdybych ho prodal tak kolem těch 15000
hehe, já sem nastřelil 8 :-D prostě se mi nelíbí… věc osobního vkusu…:-)
15 je OK, zkus i vic. Co kupujes?
no zatim se mi líbí tohle cyklobazar.cz/kontakt.php?id=10793&typ=1&kategorie=0&strana=6
No nevim, takhle aspon vis, na cem jezdis. Buh vi kolik toho ma za sebou, Sid muze byt klido v prdeli.
má toho za sebou 3000
Tak vis co, ja taky Black Horsovi rek, ze ten predstavec, co jsem mu prodaval je jako novej :)
ten bude mít radost :o)
jo a neřekl mi kolik měl za sebou majiteů a kolik kilometrů a vůbec:-P a že je to sem pašovaný z ciziny…:-) takovej je obchod:-)
hele o tom pasovani potichu, jo! :-D
Ahoj lidicky, omlouvam se,ze Vam takle skacu do diskuze,ale potreboval bych take poradit. Koupil jsem si na jare kolo,zacal jsem trosku jezdit a rozkoukavat se. Studuju TV na univerzite v HK a minuly tyden jsme byli na cyklo kurzu, kde mi nejaky mizera slohnul meho bika. Proto vybiram ted novy, abych mohl brzy vyrazit do terenu. Co si prosim myslite o kole Rock Machine Blizzard el 2006?Jedna se o ten model s Rock Shock vydlici(je to takove me poznavaci znameni):-)Diky moc za radu
Pekny je, kolik za nej chcou?
Asi 37 tis, vic na kola.emsekobike.cz/?content=itemDesc&idItem=3775
Hm, dostanes za nej max. 15, vazne bych si ho radsi nechal nez dopadnout jak ten MX nebo jak se jmenoval..
jojo, jak říká Veeteck:-) buď správněj vydřiduch:-) a nasaď nejdřív pořádnou pálku… slevit můžeš vždycky a třeba se nějakej **** chytí;-)
Vim o cem mluvim :D
on z ty druhy strany taky… :-D
No ja se taky primicham… to moje by bylo orientacne tak za kolik? :)
No ja se taky primicham… to moje by bylo orientacne tak za kolik? :)
Za ten kolík ho klidně beru .. možná dám i dva ;-)
tak za 15
max 15, ale spis min
10 000,– ale zda se mi to jeste dost
Taky tak, rám vypadá dobře, ale je stavěný spíš pro 80 mm chrtovskou vidlici. Já bych nedal víc jak 8, ale to spíš skrze mojí averzi k shimanu.
i výrobce an něj dával 100mm vidlu
ze to bude strasne rychly a nepohodlny :-)
Že bych se moc divil jestli má legální původ. Jinak lehké pevné tuhé kolo – super lepší a lehčí 80mm vydlici než Headshock nenajdeš a kolo má vše co potřebuješ. Váha bude taky dobrá.
jo je v poho je to nějakýho kluka tady z fora chainganga
Hm, vypadá good
tak do toho bych se nebal jit ale ten predstavec vypada tak na 140mm
Pokud je původ v pohodě – pak nerozumím proč ho prodává tak levně -to kolo nové stálo pře 90 tis. Ale pak vřele doporučuju – je to super kolo, slušně vybavené. Ten představec se dá vyměnit stojí 7–8 set.