Ahoj, sháním nějaké dobré dlouhoprsté rukavice na léto na kolo. Máte nějaký tipy, kterých bych se mohl chytnout? Díky
Ahoj, sháním nějaké dobré dlouhoprsté rukavice na léto na kolo. Máte nějaký tipy, kterých bych se mohl chytnout? Díky
Lake Airprene na XC jsou OK:-))
Jo, taky spokojenost, jako jedny z mála měly dostatečně dlouhý prsty.
Pred tyzdnom som si kupil scott, model 2005, fakt super, vobec v nich nie je teplo a dobre sa drzia riaditka. Mozem iba odporucat.
Poměrně dobré dlouho prsté rukavice na XC dělá spešl. Jsou hodně vzdušné s gelovou výstalkou na malíkové straně dlaně. Cena už nevím, ale byla docela velká.....
To by mohli být ty, co používám já. Cena kolem 900,–Kč. Mám je asi 2 roky, jezdím je celej rok a pořád drží. Jen ty suchý zipy !!! www.bromleybike.co.uk/…scr2357.html
No ty vapadají pěkně, dá se to koupit někde u nás? Nerad bych dal za poštovný z anglie ranec kvůli jedněm rukavicím. Taky nevim s velikostí,
Normálně by měli být k dostání v každém krámu, kde mají Spešl.
U Šírera je mají (letošní modely).
Me se osvedcili Fox Sidewinder, uz je mam treti rok, jiny nenosim (pokud nemrzne) a furt drzej.
hlas pro Foxe, model Longhorn vydržel 3 sezóny :-), praní v pračce jim nevadilo a perfektně seděli. Teď mám Progrip ale nejsou tak vzdušné :-(
Rozhodne nedoporucuji rukavice www.pearlizumi.cz/…-full-glove/ ty polstarky na dlani se mi odtrhli při reklamaci mi je bez problému vyměnili, ale stejně se mi to odtrhlo takže takže ted je mám v reklamaci zase. Co koukám tak všechny rukavice od Pearl Iz. maji na dlani tyto polštářky takže Pearl Iz. bych si už nikdy nekoupil.
ufff, dik. Zrovna do Pearl Izumi sem ted chtel jit :-(
Já mám celkem obyč Pellsky, tuším za 390 ,– nebo dokonce 290 … už fakt nevím. Jezdil jsem s nimi od dubna asi do půlky května nemůžu si stěžovat. Za ty prachy dobrý. Mají kolem zápěstí neopren, zespodu je kůže nahoře takový celkem vzdušný materiál s koženkovýma nášivka ve tvaru kostí (prstů). Kupoval jsem je v normálním kamenným obchodu
Vyzkousel jsem Axo, nekolikery Foxy, 661, Oneal, Padana… Bracha dost podobne. Je to vsechno jak sity pres kopirak, takze zadny zasadni rozdily krome designu, takze ber, co se ti libi – dulezita je jen spravna velikost, aby ti to sedelo na ruce. Kdyz stridam dvoje-troje, realne vydrzej tak pres 2 sezony intenzivniho pouzivani – myho jezdeni by zadny rozhodne 3 sezony nevydrzely.
Mam Etape Spring jedny uz dva roky a ted novejsi a lepe provedeny model pul roku www.etape.cz/…e_spring.php Premyslel jsem i o tech Specialized ale cena meporad odrazuje. Nedavno jsem jeste koukal na celoprstaky Merida taky nevypadali spatne
a co třebas Louis Garneau na www.tommbike.com – zrovna jsem si je včera v krámě u nás zkoušel a asi di nich půjdu … i když ta cena,hm hm …??
Mám 661 MTX už druhou sezónu a zatím držej (tu příští už asi ne!).Jinak spokojenost, prsty dobře chladí.
já si koupil Nike, jsou dobře odvětraný a cena nyslím kolem 800 Kč
Fox Incline, naprostá spokojenost www.foxriders.cz/shop.php?…
blbečku, nauč se řadit příspěvky :-(
tak ale mohol by si sa krotit a nenadavat ostatnym do blbeckov… ;)
koukal jsem na www.foxriders.cz na rukavice Gatling BMX. chci je klasicky na xc. nevíte, v čem se liší rukavice na bMX a xc?
nevite jak sou na tom s vetranim ty Fox Static Glove ? Designove asi nejhezci rukavice co sem kdy videl..
Nejaky Mace s gumovejma chranicema. Vetraj dobre.
Ja vozim Shackle (790,–). Pro moje uziti supr. Ale pro chrty co si mysli, ze by se v dlouhych potili, bych doporucil Evac (690,–).
jo, tak ten se v Praze nedá sehnat…:-(
V KV bys ho urcite sehnal;-)
mi je pošli na dobírku, díky:o)
Dovozce jel vcera na Gardu, ale az se vrati, tak pokud fakt chces, muzu se zeptat.
by nebylo špatný:), v Praze nějak nechtěj mít víc než jeden model od týhle značky…:/
Jo, mam tiez Mace (MX Comp II) a nestazujem si … teda az na to, ze dlan sa mi dere nejak moc rychlo a zasralo mi to moje zlte gripy:-) ale inac su fajn a aj vcelku vetraju
Nedávno jsem koupil Specialized TEAM XC Long 06 a naprostá spokojenost. Dobře sedí,jsou prodyšné,takže se ruka nepotí.A jsou to první rukavice,které vyřešily problém „brnění rukou“.
Mě se líbí tyto www.bike-eshop.cz/…ice-skeleton
ale jaké jsou netuším..
mám dobrý zkušenosti s NW Skeleton:_) jsou ale dražší.-)
taky tak. Mam je pres rok, jezdim v nich furt a v pohode. Teda ted se mi udelala dira na palci (od odrazovani vzadu) a mezi palcem a ukazovakem se taky zacinaj trhat. No, ale po tom co tady nekdo psal o Pearl Izumi, ktery meli moje Skeletony nahradit, pujdu zase do skeletonu. navic ten design… :-)
jen by mne zajímalo, má Pells nějaký eshop? Díky
no, my mame ale NORTHWAVE Skeleton :-) jinak klasika www.pells.cz …
Ma, ale nejak ho ty objednavky zrejme nezajimaj:o(
Tak už mám ty Skeletony od Pellsu, už jsem je dnes testnul a spokojenost :-)
Predpokladam, ze jsi je neobjednaval pres e-sop;-)
kupoval jsem je v kamenáči v Uherském Ostrohu :-)
Mám je taky, ale odpáral jsem to Péčko. Líp to větrá.
ja mam tyto… www.progresscycle.cz/firma.asp?…
já taky, bohužel, teda už nemám, vyhodil jsem je
ja s nima problem nemam
ja mam impacty.ty jsou bez tech MX gumovych chranicu.jsou bezva,akorat uz mam na pravy ruce na palci a ukazovaku vydreny dirky od razeni:-).asi moc zbesile radim:-)
Ja mnel Answear Edge, ale pak sly do vecnych lovist. Uvazoval jsem i o tech Team 3, ale nejak nesly sehnat, kdyz jsem potreboval, a taky nemaji potitko. Koupil jsem nakonec Mace MX Comp II, a zatim pohoda, sice jsem chtel Mace Shackle, ale ty tu taky jeste nebyly v te dobe… :-)
tady je vidět že člověk nikdy nedostane přesně to co chce :)
Tak nejak. nejak uz jsem se s tim smiril, ze co si vyberu na netu, tak stejne nikde nesezenu :-)
A jak si s nimi spokojeny? Mne vcelku rychlo odchadza ta koza na dlani (gripy ODI Rampage) … ale inac gut rukavky:-)
No mne se ta kuze na dlani taky obrusila ( to chmyri ;-) ), a ted uz drzi a nesoupe se (gripy VELO s diamantovym vzorem)…
ja mam Answery a spokojenost. Mam je prez rok a neni na nich vidět zub času. Jezdim v průměru tak třikrát do týdne. Peru je občas v ruce když už moc smrděj. Suchý zipy držej. Cena 590. Spokojenost.
Hm, tak ja mel 3 roky Polednik Pro Race – neskutecnej drzak. Bohuzel ale nedrzely prilis na strese jedouciho auta tak ted shanim novy. Co jsem koukal tak asi Fox Unabomber :-)
jo, ja taky jezdim ctvrtou sezonu v tech pro race a zatim spokojenost. Jedina chyba se stala, kdyz mi je trochu pokousal pes
specialized enduro long si kup
Ja mel hooodne dlouho rukavice Fox Longhorn. Krasne sedely a vetraly. Ted chci jit do Fox Incline, ale nemuzu je nikde na webu najit. Nemate nekdo tip, kde by je jeste meli?
na webu to neni, ale nějaký zelený incliny pořád visej ve velointestu… velikosti nevim