…spustil jsem osobni web – blog, hlavni soucasti je mtb jezdeni z USA, fotky, clanky, nejake tipy, popisy vyjizdek atd. kdo ma chut, je vitan. snad se tam budou nove veci objevovat pravidelne. kritice jsem otevren… www.blog.bikeusa.cz/
…spustil jsem osobni web – blog, hlavni soucasti je mtb jezdeni z USA, fotky, clanky, nejake tipy, popisy vyjizdek atd. kdo ma chut, je vitan. snad se tam budou nove veci objevovat pravidelne. kritice jsem otevren… www.blog.bikeusa.cz/
tak dik, zas toho udelam v praci min :-)
kritizovat na tomhle asi neni moc co, snad bych jen odsadil text od okraju obrazku a doladit popisky
Jak rika blue – odsadit text a jinak parada! Dam link k nam…
Jinak Deer Valley celkem pripomina trat v krupce, uplne vidim ten prach jak zivej;-)
…text jsem odsadil, byl jsem linej to udelat driv. jo, poslednich par tydnu neprsi, utazsky leto, takze prachu mame mraky.
mas to pekne…skoro premyslim ze udelam neco podobneho ale nechci krast napady:-))
nepremejslej a konej :-)
tak tak, jinak diky za pochvaly. Puvodne to melo byt jen pro kamose, posilat fotky a reporty kazdymu zvlast je otrava. ale ze to nevypada tak zle, rek jsem si, ze s tim vyrukuju. snad mi vydrzi elan, muj cil je, aby se tam neco delo 1–2× tydne
no je fakt ze to rozesilani kamosum je otrava..navic pak clovek nevi co uz poslal a tak. navic mi pride ze je to fajn i pro ty cos nechal doma, rodina a tak. ze te pres to muzou kontrolovat jestli jeste zijes:-))
Hezký jen tak dál:)