nazdárek , rozhodl jsem si koupit horské kolo , ale apsolutně nemám páru. Na co si mám dát pozor. Kydby jste my prosím někdo mohli poradit jaké bike si mám koupit jsem omezen cenou 20000. Díky všem
nazdárek , rozhodl jsem si koupit horské kolo , ale apsolutně nemám páru. Na co si mám dát pozor. Kydby jste my prosím někdo mohli poradit jaké bike si mám koupit jsem omezen cenou 20000. Díky všem
moc obecnej dotaz … spíše si najdi co chceš a pak se na to optej
Se tady malinko navezu do tématu. Právě vybírám jedno z uvedených kol a rozhoduju se mezi Dema Deor a Kellyœ Magic. Do kola chci dát 20 litrů a obě tato má místní prodejce, což mi vyhovuje, protože začínám a z každou prkotinou tam za ním pojedu. DEMA vidle Suntour AXON D RL + LOCKOUT a magic ROCK SHOX Judy J2, 100mm / PopLock Remote Lockout. Tam asi takovej rozdíl nebude, ne?? DEMA komplet Deore včetně klik a brzd a myslím že ty Véčka bude mít lepší než tektra a Ritchey je u obouch asi stejnej. Mě to vychází na tu Demu!! Nějaké názory?? předem dík
Oceňuji tvou loajálnost vůči místnímu prodejci. Na druhou stranu dybys měl srovnat tu tvou DEMU a KELLY'Se s No saintem, tak zdravý rozum velí jasně ! Snad by se na tebe místní prodejce kvůli nákupu přes internet nevykašlal ?
Malinko bych přidal, třeba na tohle www.kolokram.cz/…uct_info.php?…
Fungující vidle se v této kategorii tak často nevidí.
Ta vidle možná, ale tyhle brzdy jsou natolik děsivej shit, že bych se styděl pracovat ve fabrice, kde je vyráběj
A o jakym rocniku je rec?
o jakýmkoliv.. Julie nebrdili nikdy… a nikdy asi brzdit nebudou:)
Ja znam jedny 06 a brzdej. :)
hmmm… „šťastnej“ to člověk:)
Kdyby se Ti náhodou podařilo něco přišetřit, tak mohu vřele doporučit: shop.bikesky.cz/obchod.php?ukaztovar=1189
šel bych do toho MARINa. vypadá super a neni špatnej. otázka je, jestli ho chceš koupit přes net
Za tu cenu je fakt pěknej, ale já bych do něj šel jen v případě, že váží fakt málo. Jinak bych se Skarebu vyhnul a šel raději do No Saintu.
Jj, No Saint je lepčí. U toho MARINA mne vystrašila kombinace SOLE/SKAREB :-o
Jsem začátečník i tady a nějak sem ten dotaz šoupnul vejš! :)
Jsem myslel, ze se dozvim neco od zkusenych a ono nic. :) Asi by ses mel podivat na desatero, pise se tam neco o nazvech prispevku.