Zdarma PREMIUM account na RAPIDSHARE

35 nepřečtených
  • TheIF

Pospěšte počet učtu je omezen :-) rapidshare.de/cgi-bin/freeaccou­nt.cgi

//Get your own free Premium-Account and become a part of the daily growing RapidShare-Community! The access-data will be sent to your given e-mail address. There are 22423 free premium-accounts left! So hurry up!

This account will be valid for 2 days and will not be deleted after those 2 days. You can extend your account month by month for free by uploading files and collecting premium-points. You get points as soon as someone downloads your files. We will delete expired accounts after 45 days. This means, you have whole 47 days to collect 10000 points. You can upload new files all the time to collect even more points.//

0 0
    • TheIF  

Krutý tempo, tak za 10 min je po učtech :-))

0 0
    • TheIF  

Já už nevím co stahovat :-( Tak tady máte jeden account, ať to využejem

=============­================= Login: 1224119 Password: 4224079

0 0
      • gobike  

Sem se chtel zeptat, nevis co je to za soubor s priponou .7z ? Stahl sem si pisnicky a sou v tomto formatu, nevim, co s tim:) Diky

0 0
        • sportovni_biker  

Kdybys napsal do Googlu .7z , tak by ses i něčemu přiučil .-)

0 0
          • gobike  

.7z je novy komprimacni format, ktery nabizi velke procento zmenseni daneho souboru:o)

0 0
        • pos3k  

novy total comander uz tu kompresi otevres rovnou, jinak staci instalnout nejaky soft, ja radeji total comander (od verze tusim 6.50)

0 0
      • Karaya  

Člověče dík, valím v součtu 500kB :-)

0 0
      • VencaV1  

Tak uz to nefunguje. Nejak nesbirate premiovy body. :)

0 0
    • pos3k  

dalsi kolo…

0 0
      • TheIF  

Fakt jo ? tak je to asi pravidelně, počkaáme 3 dny a uvidíme :-)

0 0
    • pos3k  

zrovn ated mi se mi to hodilo, nasel jsem SG atlantis 3 serii :-(

0 0
      • Bigi  

Tomu se říká pech !!! =))

0 0
      • Radek Broz  

Uz je???;-) Chciiii;-)

0 0
        • pos3k  

jj

0 0
          • pos3k  

teda jen prvni dva dily 3 serie :-)

0 0
            • Radek Broz  

No uz ten prvni sosam;-) Bude tak v pul treti, to na nej snad jest pockam… Aspon jich nemam tolik najednou, to je pak porad „jeste jeden“ a vydrzim u toho fakt dlouho… Komplet dvojka se mi dostala do rukou jeste s casti SG1 predminuly zkouskovy, musel jsem to napred vsechno zlikvidovat tim, ze jsem to asi za 2 dny shlidnul;-)

0 0
              • pos3k  

link na druhy dil je na ftp :-) (i sg 1) tu: www.fixinko.sk/sg/ bude tam pouze do rpistiho dilu,tj tyden, pak se tam objevi aktualni (dle majitele) enjoy it

0 0
                • pos3k  

bohuzel prvni dil tam byl a vcelku jsem ho nikde nenasel (torrent nemuzu), takze 3×01 musim sosat rozdelen na rapid (uz mam 1 a 2 part)

0 0
    • Pida  

no to je vrchol, vám už nestačí warforum? :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.