zná vůbec někdo v čr anglickou vidlici use sub??? kdekoliv se o ní zmíním koukaj na mě jak na ******;) www.kinetics.org.uk/…b_fork.shtml
zná vůbec někdo v čr anglickou vidlici use sub??? kdekoliv se o ní zmíním koukaj na mě jak na ******;) www.kinetics.org.uk/…b_fork.shtml
Anketa: Znal jsi vidlici use sub, nežs jí viděl tady?
Už jsem viděl jeden starší model,dotyčnej si to koupil přímo v USA.
nejsou nahodou use anglani ?
jsou,ale proc by ji nemoh koupit v USA?
to ses o ni ale bavil s nakejma martanama ne ? byla v testu ve velu, minulej rok na sport lifu atd…
tak to byly marťani=)
USE SUB Anti Dive Fork Zdvih: 100mm Použití: XC Pružení: pružina vzduch Tlumení: Olej Vnější nohy: Alu Vnitřní nohy: Alu Krk: Alu 28,6 Nastavení a regulace: vnější nastevení komprese Možnost úplného uzavření: ne Váha: 1472g Výbava: návarek pro kotoučovou brzdu Barva: černá Cena: 34.990,– www.maxcursor.cz/index.php?…
největší borec!!!tak na maxcursor jsem byl jen jednou když jsem hledal vidlice pace a nenapadlo mě že se use do čech vůbec vozí!!!fakt ti díky moc, díky tobě budu mít novou vidlici
MaxCursor vozí i zajímavý věci
no to sem čuměl..mňam ty blatníčky..nebo cinelli a spousta dalšího..nebo ty loukoťový kola..bohužel jsou jen na bezdušovky..myslíš že by se tam daly dát normální pláště? u mavicu to tak lidi často dělaj myslíš že by to šlo i s těmahle?
Bezdušový Mavic je použitelný bez problému s klasickým pláštěm – sám to tak používám (nevím jestly by tam šel narvat klasický drátový , ale to je od věci) Tak myslím že i u těch loukotí to půjde. Ale pokud chceš mít jistotu tak si najdi kontakt na MaxCursor a pošli dotaz e-mailem určitě ti odpoví.
sorry nenapadlo me ze o tech strankach nevis, bych ti poislal ten odkaz rovnou :-)
Tak dva roky zpátky byla v testu ve Velu … tuším, že ji srovnávali s lefty, ale už si nejsem jistý …
v cisle 9/2005
Zadřeli ji tam jak sviň. Psali to lidi z VELA, takže bych to bral s reservou, ale jestli je pravda, že při brždění nechodí, tak bych to fakt nekupoval. Nejlepší je paralelogramová GERMAN:A
psali tam tusim,ze se pribrzdeni nepropada a probudi ji az tak stredni narazy,ale kdyz pustis brzdu,tak se najednou propadne…prej se na to da casem zvyknout. asi je to takova specialita pro lidi,co se chcou lisit,ale ja tyhlecty vystrelky moc nemusim
ono je to vcelku jasný, že pod bržděním nebude pracovat, vždyt rotační síla kola bude tu vidlici místo do zdvihu tahat ze zdvihu, to chápu i jako technický antitalent :o)
Tak tak.. Proto anti dive technology ;-)
No u nás s těmito vidlicemi ještě není tolik zkušeností, to jsou rychlé soudy… navíc „nejlepší“ – každému vyhovuje něco jiného, ne? Ty paralelogramky mají 80mm zdvih – to už by 90% tohohle fora nestačilo.
Ale můžeš jezdit bez držení řídítek ;-)
a na jaky vidlici to nejde?:-)
Na leftynách to není sranda, ale taky ji přemluvíš, ovšem ta jistota vedení směru je nic moc. Dyš sem to zkoušel na VencaV Cannonu, tak koukal ňák divně ;-)
Nevím o tom, že by se na Lefty, nedalo jezdit bez rukou?? Ale je fakt, že musíš trošičku dovážit kolo na levou stranu, ale rychle si zvykneš – není to problém.
jde to:) je trošku vyvažování a zvyku ale jde to:) (i když je fakt že někde v lese na cestě jako na starém kole bych si to asi nedovolil:))
Jde to i s rukama v kapsách.
by mě zajímal ten dopad…
Tady je. Jinak celý na NWD3.
hmmm… dobrý:) byc h čekal že to ta vidle neustojí..
viděl, v Moravské Třebové :-)