Proste ma boli koleno us 4 den a dnes som presiel 10 kilakov prislo vacsie stupanie a z jednou nohou us som nemohol tak som to vzdal..
Proste ma boli koleno us 4 den a dnes som presiel 10 kilakov prislo vacsie stupanie a z jednou nohou us som nemohol tak som to vzdal..
A daco som zabudol mozno to ani neni koleno…mozno dajaky sval pri kolene ale pochybujem ze bi natiahnuty sval tak sk..ne bolelo a hlavne pri zatazi
hmm..nejrychlejší je si nohu useknout..to pak nebolí koleno ale pahýl..pokud chceš něco méně drastického ale bohužel pomalejšího zajdi k odborníkovi…třeba ti aspon řekne co tě vlastně bolí.
ty vole, rekl bych se useknuta noha bude docela bolet. Kulka do hlavy nebo poradne vysoky most jsou lepsi. Pomalejsi variant je zkusit chvili klid a pote navstenu rotopedie.
mi na kolena pomaha pomalinke rozjeti na zacatku jizdy a do kopce uz jenom na hodne lehke prevody a kmitat nozkama :)
NO to som mal vcera taka pohodovka…ale dnes som slapal do kopca na lahkych prevodoch 32-placka kazeta 20–23 a proste isla mi lava noha asi na 85% a prava to zvysok a nedalo sa to…i ked som obehol nejakeho tipka z 10kg meridou a ja mam 15kg :)
taplo, sucho, klid a pripadne navsteva doktora. Ale kdyz klid, tak opravdu klid! Proste nic nedelat a vyhybat se i treba chozeni…
Kostihojova mast, wobenzin, 4–5 dni klud, ked nepomoze tak cesta na ortopediu.
hledej smudlo :-)
ps v koleni se pry vyskytujou vazy nebo tak nejak :-)
chtel neco rychlyho, tak vazy ani nezminuj ;-)
uriznout!
Rychle a spolehlivě pomůže VOLATREN, ale neléčí, takže pokud máš něco v koleni špatně, taxi to jen zhoršíš.
Jej dnes som sa zobudil a vyzera to ovela lepsie ako vcera predvcerom…Ked som vstal z postele ani som to nepocitil akoby by vsetko bolo fporiadku..Trosku som sa snazil to napnut a bola tam malilinka bolest..ale dnes to este necham v klude dacim pomastim a zajtra skusim na bike aspon do lesa a uvidim tam ked OK tak idem dalej
mě Voltaren nepomohl vůbec, jediné co trochu bolest vazů utlumilo byl Dolgit. Ale jak píšeš, jen to odstraní bolest, s příčinou to neudělá nic.