ted sem objevil v jednom shopu marzocchi shivera SCecko…no kdysi to byvala moje vysnena vidla..kolik je ted tak realna cena? kolik byste dali?
ted sem objevil v jednom shopu marzocchi shivera SCecko…no kdysi to byvala moje vysnena vidla..kolik je ted tak realna cena? kolik byste dali?
Vzhledem k náhradním dílům nic. Prostě cena by měla být taková, aby kdyby se rozbyla člověk ji prostě vyhodí aniž by si rval vlasy.
to platí i pro Foes, WhiteBrothers atd… je to hezký jen než člověk potřebuje jen nějakou blbost
toho bych se nebál že se posere, shivery byly dost odolný a blbo vzdorný ale dneska je to prostě už dávno překonaná vidla ve všech směrech..krutu, váze, zdvihu, průběhu…
Jen náhradní díly sou furt za staré ceny :-\ Ono co si představujes pod pojmem posere? Prostě strá vidlice těžko bude neježděná a kolik stoji komplet sada tesneni a gufer a pouzder. Tekže cena shivera + nd = to si radši koupim 888 nebo 66
než 888 nebo 66 to si radši vemu toho shivera teda :-)
Tak to ja zas rozhodne ne.
no vidíš…já bych teda radši dneska už boxera než marušku…aspon si je nebudem závidět.
Ja zas Foxku;-) ALe bavime se o Shiveru SC a ten podle me za moc nestoji – proti normalnimu shiveru nic moc nemam, i kdyz se to taky krouti hodne.
těsnění a gufera budou nejspíš normalizovaný, takže bych to neviděl tak černě…
Nemyslim si, ze bys sehnal jiny nez od marzocchi.
proč myslíš? by se jim to hrozně prodražilo vyrábět furt nový a nový a nový…
to nevadí..oni sou italové
ale ne snad blbý, to musí mít spočítaný, aby na tom vydělávali nehorázný prachy :-)
Protoze to tak proste neni.
:D
snad ani zadarmo
ale tak to neee…na moji favoritku do hospody by sel kraasne
nevim nevim, mam dojem ze favorit mel jinej prumer kola :-)
Kolik a kde?
a ty mi ji vyfouknes…to vis:-)))
No v Cechach to asi neni, co?