Budete tam nekdo? Zavodit, koukat?
Budete tam nekdo? Zavodit, koukat?
jela bych, ale nastydla, neni cas, vecer musim bejt v praci atd…Jinak to bude asi pekne masakr…vsichni se na to pekelne pripravujou, myslim ze Vokrouhlik, Kluhavy nebo Boudny, prekvapit ale muze Zerzi…
ta trat je prej kotel, tak bych rek, ze Zerzi tam s technikou moc neuspeje… Uvidime :-) Ja jedu na celej vikend, abych si to v patek projel a tak a v nedeli na pulmaraton :-)
neda se vsadit v Tipsportu?:)…
vsude jen TdF. Skoda, byla by to sranda :-)
já budu fandit Ježkovi, jako vždycky, to je srdcař…
Ano, JEŽEK. To je pan jezdec, i když asi nevyhraje.
černý kůň vždy nevítězí… :) ale srdce má…
ježek se tam prej na treninku zrakvil… nějaký stehy na noze či co…
jestli pojede to nevim
no neřikej… a já se tam i docela v neděli chystal se podívat (
Budu fandit. Trat je nadherna, ma bejt pekne, koupaliste je hned vedle a stanek primo pod skokanskym mustkem 8-))) Kdo vyhraje je mi jedno – tipnu Vokrouhlika, tomu to tam jelo dalece nejlip i loni. Tusite jestli jede Terezka?
Já tam nejedu ani závodit ani jako divák. Závodění už jsem si odzkoušel ve Velkých Losinách a díky nechci, ať žije silnice… :)) Jinak tam bude kámoš, který vede docela dobře, dokonce teďka přestoupil do České Spořitelny a to je teprve kadet…blázen… :))
Já bych vsadil na Nijse,Terka tam bude určitě.Myslím,že dneska se spořka nastěhovala do Kamenice a už tam trénují.Kdo nemá techniku,tak zde nemá,co pohledávat.Bohužel tam budu až v neděli,sobotu tedy zameškám:(Trat je oproti lonsku těžší.Jinak máš už Meesho fotky z Drtikola?
asi ne? Co je Drtikol?! :-)
Prijede Nijs? Vis este o nekom?
Drtikol je závod UACu,myslel jsem,že si to byl ty s tím fotákem,tak promin..Jo,má přijet Nijs,alespon minulý měsíc se o tom mluvilo,že je to 100%Myslím,že je i na upoutávacím plakátu.To je snad jedinej,pak nějací Němci,asi Thomas Nicke a Lehmann,ale spíš pojedou na ten maraton v Rakousku.
tak se jedu mrknout v sobotu…
Vyhraje Zerzi
Závodníci jedou už zítra najíždět trať, mechanické depo až v pátek. Už se těším, bude to nádherná sobota i neděle. Doufám že Bouďas obhájí. Česká Kamenice je nejhezčí XC trať u nás.
Bingo! Gratulace Tobe i Boudasovi, jel neskutecne – dokonce tak, ze ke konci mohl Ponorku i Zabu pro jistotu behat (ostatne skoro stejne rychle jakoby to jel). Jinak ale me elitaci zklamali, moc jich to nejezdilo (v cele napr. s tretim Eberlem, jestli jsem ho poznal dobre). Celou dobu na kole jsem videl jenom Kulhavyho – pochvala! 8-))) Kdo neprijel, udelal chybu, vazeni. Takze – chlapi kamenicky – jeste ten svetak, prosim!!!
Parádní závod! Až k ponorce jsem si představoval, jak bych to všechno dával, pak už moje představivost selhala :) Smekám před těma, kdo jí sjeli celou. No a postupka, to byla čtvrtá dimenze :) Fakt neskutečnej zážitek.
Právě jsem se vrátil z Č.Kamenice. Tolik defektů, co bylo pod skokanským můstkem jsem ještě neviděl. Plné ruce práce všech mechaniků.Co se týká závodu, tak naprostá paráda. To co předváděl Bouďas a Kulhoň bylo perfektní. Pavel vsadil na sílu a Jarda chytá opět fazónu. V prvním kole to vypadalo na Spěšňáka, o to větší radost jsem měl, když do druhého kola jel Pavel a Jarda. Prostě špica. Holt ti nejlepší jsou ze Slavkova u Brna :-).
Proc musi byt ty nejlepsi akce v jeden den >:-(
jj :-(
Jedete někdo přes Ústí n/L v neděli do Kamenice na 1/2maraton?Na benzín přidám.
tohle bylo PEKLO Luxusni trat a nadhernej zavod! Svetovej pohar by slusel a nevidel bych to jako unreal… Protridim cca 1500 fotek a vyvesim na Bikebase – pak hodim link
ne ze tam bude jenom terezka:)…
tak nejaky fotky¨ www.lukash.cz/…e/index.html
Malý reportík a fotky z Elity
nechci vypadat jako šťoura, navíc sám mám občas s češtinou malý problém, ale mám dojem že v článku je napsáno fizicky což mi nějak nesedí díky za pochopení :-)
uff, diky moc! Sem rudej az na prdeli :-I Nejak sem to ve spechu prehlid, snad uz to bude vsechno :-)
to znám moc dobře :-)
dalsi kategorie:
Nevíte někdo jestli bude ňákej záznam z Kamenice v TV? Hledal jsem to v programu, ale nenašel
DNES 18:25 CT4 Sport
Melo to bejt v nedeli odpo na CT1, ale kvuli prodlouzenymu tenisu (baraz ve FedCupu – no comment) se to prej (byl jsem na kole) nestihlo, NICMENE na muj nasranej e-mail mi ted kupodivu prisla povzbudiva odpoved:
Dobrý den, aktuální změnou bylo „Mistrovství ČR horských kol Česká Kamenice“ zařazeno do vysílání v náhradním termínu – 21.7.06, program ČT2 v 19:05 hod.
Takze ma sanci i ten kdo nema CT4. Hallelujah!!!
dík za info, já nejel na kolo a ten tenis si vytrpěl :) pak beach a konec studia sport a infarkt na krku..