NO NEKUPTO: sport.bazos.cz/inzerat/302196/Prodam-slozene-kolo.php sport.bazos.cz/obr/302196.jpg sport.bazos.cz/obr/3021962.jpg sport.bazos.cz/obr/3021963.jpg :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
NO NEKUPTO: sport.bazos.cz/inzerat/302196/Prodam-slozene-kolo.php sport.bazos.cz/obr/302196.jpg sport.bazos.cz/obr/3021962.jpg sport.bazos.cz/obr/3021963.jpg :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
LOL
neskutečné,hlavně ten stojánek…
to už jsem někde slyšel… ale trochu jinak. „takový pěkný kolo a nemá stojánek?!“
Týýýý jo, to musim mít!!! :oD
„Ta čern tyč je tam proto, aby nepraskla ta spodní“ Masakr… :D
Sakra to by mohlo klidně stát před cykloexpertem jako reklama místo toho červeného draka.
no to je masakr, takovej chopper bike mu muzou zavidet i renomovane firmy:-)
docela mazec:) I ten styl psaní je docela hustej;)
Masakr nejhrubšího zrna. Dal někdo vědět pá-dlistovi ? Pokud by v šíleným Maxovi bylo ňáký kolo, pak by to muselo bejt todle ;-) BTW: cena je víc než slušná
Asi se nebudeš divit, ale uplne stejne jsem mel vyztuzenou „skladacku“ taky. Uvozovky proto, ze pak uz ji bylo tezke slozit :) Ale ja jsem i kloub nahradil trubkou a hodil to do jednotneho laku. V dalsich upravach jsem byl stridmejsi. Btw. to kolo jeste musi byt nekde v garazi…
„odpruzene sedlo“ :))))))))))))))
uaaa, diky, nic me tak nepobavilo poranu v praci jako tenhle inzerat :)
ovsem nejlepsi je nalepka Manitou :D
hehe
takový BMX co garáž dala – náhodou kdyby mi bylo tak 13 tak bych s tím někde na dědině mohl mít úspěch (doufám, že jsem nikoho neurazil;-).