A kdo by jel v sobotu a nebo v neděli?
A kdo by jel v sobotu a nebo v neděli?
Ja bych jel, ale brno vubec neznam, takze cestu by musel zplanovat nekdo jiny…
Zatim nevim…
Zatím nevím, asi leda sobota (možná)..
Já bych asi mohl … jeden -libovolný (zatím)- den …
V neděli po obědě bych asi mohl..
Toz, ja bych se tez pridal, spis v sobotu.
Přijeď zítra (ve čtvrtek) v 17:30 na Klajdu. Nebude to (jako obvykle) pro tebe fofr , ale bude nás víc. Máš to blízko. JD
Jedu stejne rovnou z prace, ale uz jsme domluveni s Karayou na 17:00.
Tak jak? Pojede nekdo v sobotu?
Jo jel bych.. Mnohem radši než dneska…
Já zatím ano.
Tak jo vyhrála to sobota,v kolik hodin u kostela??v 10.00??
Jinak dejte návrhy.
Nechcete o neco pozdeji? Treba v 11:00. Dneska jdu na pivo, tak at se aspon trochu vyspim ;-) Ale kdyz ne, tak se prizpusobim vetsine.
Taky bych byl pro 11:)
Jedu, jenom nevim v kolik 10:00, 11:00 nebo kompromis 10:30?
Jo a jeste jsem pro trasu nekam SZ smerem bo budu pokracovat na Vysocinu.
V 11.00,kdo se tedy ještě ráno dívá a pojedem na Kuřim Tišnov?
Kde je sraz ? U kostela v Zábrdovicích ?
o.k. v 11 u kostela
Budu tam… Jenom se děsím toho SZ:)
To je od Svítání do Západu.. V e čtvrtek jsem dojel dom o půl desáté.
No nic, dam do kupy bike a sebe a budu tam :-)
Takhle nějak to vypadá, když dostane biker chuť na třešně …
… na maliny …
… nebo na …
Parádní výlet. Můžeš mi ty fotky poslat na mail? Moje jsou na: www.album.volny.cz/…o/browse.php?…
Máš to tam. Jsou to dva maily <10MB. Pokud Ti to schránka nesežere, dej vědět, rozdělím to na víc částí …
V pohodě. Díky
Muzes to pls poslat aji me, klidne cely dohromady, centrum to sezere. Diky.
najde se někdo kdo nejede Hoška a jel by něco celodenního sobota nebo neděle Brno-Bitýška-po modré Hrádeček-Tišnov-po zelené Níhov-pak nějak velká Bíteš-údolí Bílého potoka-Šmelcovna a to bude asi tak všechno a domů?
PLHA se hlásí!Já bych něco takovýho v sobotu dal.Akorát napiš,co si představuješ pod takým pojmom „průměrná rychlost“ :-)?
to je různý…:-) 19,20,21–25 dle náročnosti ale v tu sobotu je to celodenní záležitost, takže se mi nikam hnát nechce…spíš v klidu, jako chrtit těch 100 km rozhodně necu
No jistěěěě!Já teda pojedu do toho Tišnova-navštívím tam rodiče.A jestli pojedeš moc rychle,tak to na tebe řeknu mamince!!! :-).Kde dáme sraz?Navrhuju v 10 u Rybářské bašty na prýglu-vyjel bych na Helenčinu studánku,pak dolů na Knínice,Javůrek,Šmelcovna,Maršov…Nebo tak něco.
počkej…já chtěl jet ale přece jinak…jinak sraz v 10 je dobrej a místo srazu defakto taky jen ta trasa se nám nějak změnila…
právě chci jet jako něco celodenního, návrat předpokl. v 19:00
OK,trasa se vyladí.Mě by se akorát fakt hodil ten Tišnov-potřebuju s našima mluvit.Tak bych tě tam opustil.Takže v 10,jo?
OK…zitra v deset na priglu u…safra ktera je to ta Rybarska basta…dejme si sraz radsi na hrazi OK?
OK.