Ahoj vsecy tak moje kazeta je diky mi blbosti zrala na vymenu (byla to SRAM 7.0) no a ted mam dilema, zda mam jit do deorka nebo zase do SRAMu 7.0?? No tak mi zkuste poradit! deore za 650,– to de, ne?
Ahoj vsecy tak moje kazeta je diky mi blbosti zrala na vymenu (byla to SRAM 7.0) no a ted mam dilema, zda mam jit do deorka nebo zase do SRAMu 7.0?? No tak mi zkuste poradit! deore za 650,– to de, ne?
Ahoj, já jsem teď kupoval Sram 970 na Kolokramu www.kolokram.cz/…uct_info.php?… za 550, takže s poštovným na dobírku taky za 650. U mě vede Sram.
Na Bagbike maji Deore za 579,–Kc www.bagbike.cz/?…
Hlasuju pro Shimano.
Já myslím, že je to naprosto jedno, teda pokud je to stejný materiál. Deore je o něco těžší – alespoň podle informace z netu. Já bych si s tím hlavu nelámal. Mám Shimano, protože mám přehaz Shimano. Kdybych měl přehaz Sram, hodím tam kazetu Sram.
Souhlas. Rozdíl asi nepoznáš
V podobné situaci jsem vybral SRAM 7.0, mně se zdála celkově o něco lepší než Deore. O málo lépe řadila, nižší váha.
Jo vypada to na DEORE jelikoz ho chci zkusit a je tady nejlevnejsi (v Plzni) takze ja chci jezdit a ne resit!! Ale mooc diky!
zivotnost podobna koupil bych to co sezenes levneji.